Често задавани въпроси

Traffic Unlimited

 

Управлявате своя бизнес в движение

 

Мобилният интернет ви дава лесен и удобен достъп до информация и услуги онлайн на вашия таблет или лаптоп, дори и далеч от офиса.

С абонаментните планове Traffic Unlimited разполагате с неограничени включени данни, а благодарение на 4G и 3G мрежата е възможен бърз достъп до имейл, новини, TV и видео стрийминг и всичко, което правите онлайн във вашия офис. С плановете Traffic Unlimited получавате SIM карта за трафик на данни и изпращане на SMS-и, без възможност за провеждане на разговори.

Traffic Unlimited идва при вас с 3G устройство или MiFi модем за пренос на данни на изгодна цена.

 

 

Traffic Unlimited планове

S+ M+ L+ XL+
Mесечен абонамент в лева 8.17 лв. 13.17 лв. 23.17 лв. 31.50 лв.
Включени MB неограничени
Стандартни включени МВ на максимална скорост 1 000 MB 3 000 MB 6 000 MB 12 000 MB
Основни цени за този план без включен ДДС:
SMS към мобилната мрежа на VIVACOM 0.12 лв. на съобщение
SMS към други мобилни оператори 0.12 лв. на съобщение
WAP през CSD 0.05 лв. на минута

  

 


Ограничение на скоростта след изчерпване на вкл. MB - 64 Kbps за Traffic Unlimited S+; 128 Kbps за Traffic Unlimited M+, L+ и XL+


 

3G устройство

Получавате към своя Traffic Unlimited план 3G устройство на изгодна цена:

 

Mi-Fi или 3G USB модем

При сключване на договор за плановете Traffic Unlimited получавате на изгодна цена 3G USB модем или безжичен MiFi модем за пренос на данни.

Виж повече за MiFi модем huawei e5330 

Виж повече за 3G USB модем Huawei E3351

 

 

Още MB на максимална скорост

Добавете към своя Traffic Unlimited план още MB на максимална скорост:
 

+Traffic 750

 

Добавете +Daily Traffic 750 и вземете допълнителни 750 MB на пълна скорост за валидни за един ден.
 

Цена: 2.49 лв.

 

+Traffic 750

 

Добавете +Weekly Traffic 750 и вземете допълнителни 750 MB на пълна скорост за валидни за еднa седмица
 

Цена: 4.16 лв.

 

 

+Traffic 500 

Добавете +Traffic 750 и вземете допълнителни 750 MB на пълна скорост валидни за месец, в случаите, в които вече сте използвали включения обем данни в основния план и се нуждаете от още
 

Цена: 5.82 лв.

 

 

 

 1. Допълнителния пакет е валиден за нови и съществуващи абонати на тарифни планове с включени MB на висока скорост към плана или като допълнителен пакет за такива, с изключениe на Net&Call тарифите.  
 2. Клиентът заплаща съответната такса към месечната си сметка за основната мобилна тарифа, към която е добавил допълнителния пакет. 
 3. Неизразходваните MB от +Traffic 750 пакетa не се прехвърлят за следващия отчетен период.  
 4. При изтичане на валидността на пакети +Daily Traffic 750 и +Weekly Traffic 750, неизразходваните MB се губят.
 5. Активацията на допълнителен пакет +Traffic става чрез обаждане на Обслужване на клиенти на кратък номер 123 или през data.vivacom.bg.  
 6. Достъпването на data.vivacom.bg е възможно само през мобилната мрежа на VIVACOM.  
 7. Допълнителен пакет може да се заяви през сайта data.vivacom.bg само от съответния номер, към който да се активира пакета.
 8. При зареждане на 2 или повече еднотипни пакета, валидността на включените MB се увеличава до валидността на последния зареден такъв.
 9. При зареждане на 2 или повече различни пакети, с приоритет се използват MB по пакета с по-малка валидност

 

 

Правила и условия

 1. Тарифи за данни без възможност за гласови услуги.
 2. Трафикът на данни се тарифира на 1 KB.
 3. Включените MB не могат да се използват в роуминг.
 4. За периода от активацията/подписването на договора до датата на първото отчетно число абонатът заплаща пропорционална част от месечния абонамент, съответстваща на броя на дните, в които са му предоставяни услугите. За същия период абонатът ползва съответната пропорционална част от услугите, включени в месечния абонамент. Едномесечните отчетни числа на VIVACOM могат да бъдат на датите 1, 8, 15 и 22.
 5. Включените МВ на максимална достижима скорост са: Traffic Unlimited S+ - 1000 MB, Traffic Unlimited M+ -  3000 MB, Traffic Unlimited L+ - 6000 MB и Traffic Unlimited XL+ - 12000 MB. След достигане на тези обеми, скоростта се ограничава на 64 Kbps за Traffic Unlimited XS+ и Traffic Unlimited S+, и на 128 Kbps за останалите планове.
 6. Минималната продължителност на договора е 1 година.
 7. За достъп до мобилен интернет се предлагат само краен набор от динамично-разпределяни IP адреси.
 8. Първоначално определената финансова граница на потребление за VIVACOM Traffic Unlimited S+/M+/L+/XL+ е 30 лв. При промяна на абонаментния план към такъв с по-високи параметри, определената финансова граница на потребление се променя съгласно ценовата листа на VIVACOM, като същата ще е съобразена с границата на новоизбрания план.
 9. Максимална скорост на пренос на данните в 3G мрежата на VIVACOM: при download - 42 Mbps, при upload - 5.74 Mbps. Максимална скорост на пренос на данните в 2G мрежата на VIVACOM: при download - 236.8 Kbps, при upload - 118.4 Kbps. Скоростта до 42 Мbps е достижима за тарифни планове Traffic Unlimited M+, L+ и XL+ при използване на съвместим 3G USB модем, таблет или смартфон.
 10. 3G USB модем не се предоставя, когато с активираната услуга се вземе на лизинг или се закупи със субсидия друго устройство.
 11. Всички посочени цени са в лева, без включен ДДС.
   
   

Обратно към въпросите

нагоре
Open cookie bot settings