Често задавани въпроси

Traffic Unlimited

Сърфирате неограничено и навсякъде

 

С абонаментните планове Traffic Unlimited разполагате с неограничени включени данни, а благодарение на най-добрата 3G мрежа е възможен бърз достъп до всичко, което обичате да правите онлайн. Получавате SIM карта за трафик на данни и изпращане на SMS-и, без възможност за провеждане на разговори. Traffic Unlimited идва при вас с 3G устройство или MiFi модем за пренос на данни на изгодна цена.

 

  S+ M+ L+ XL+
Промоционална месечна таска
7.90 лв./мес.
13.90 лв./мес.
18.90 лв./мес.
Месечна такса
9.80 лв/мес.
15.80 лв/мес.
27.80 лв/мес.
37.80 лв/мес.
Месечна такса при комбиниране
 
11.80 лв/мес.
19.80 лв/мес.
25.80 лв/мес.
Включени MB
неограничени
Включени МВ на максимална скорост
1000 MB
3000 MB
6000 MB
12 000 MB
Основни цени за този план без включен ДДС:
SMS към мобилната мрежа на VIVACOM
0.14 лв на съобщение
SMS от мрежата на VIVACOM към мобилни мрежи към ЕС
0.14 лв на съобщение
SMS към други мобилни оператори
0.14 лв на съобщение
WAP през CSD
0.06 лв на минута

 


Ограничение на скоростта след изчерпване на вкл. MB - 64 Kbps за Traffic Unlimited S+; 128 Kbps за Traffic Unlimited M+, L+ и XL+


 

Предплатен мобилен интернет за таблет и лаптоп без обвързващ договор      Виж повече

 

 

Добавете към своя Traffic Unlimited план още MB на максимална скорост:
 

+Traffic 500

 

Добавете +Traffic 750 и вземете допълнителни 750 MB на пълна скорост за ден, седмица или месец, в случаите, в които вече сте използвали включения обем данни в основния план и се нуждаете от още.
 

Цена: 2.99 лв.     ВИЖ ПОВЕЧЕ

 

 1. Допълнителния пакет е валиден за нови и съществуващи абонати на тарифни планове с включени MB на висока скорост към плана или като допълнителен пакет за такива, с изключениe на Net&Call тарифите.  
 2. Клиентът заплаща съответната такса към месечната си сметка за основната мобилна тарифа, към която е добавил допълнителния пакет. 
 3. Неизразходваните MB от +Traffic 750 пакетa не се прехвърлят за следващия отчетен период.  
 4. При изтичане на валидността на пакети +Daily Traffic 750 и +Weekly Traffic 750, неизразходваните MB се губят.
 5. Активацията на допълнителен пакет +Traffic става чрез обаждане на Обслужване на клиенти на кратък номер 123 или през data.vivacom.bg.  
 6. Достъпването на data.vivacom.bg е възможно само през мобилната мрежа на VIVACOM.  
 7. Допълнителен пакет може да се заяви през сайта data.vivacom.bg само от съответния номер, към който да се активира пакета.
 8. При зареждане на 2 или повече еднотипни пакета, валидността на включените MB се увеличава до валидността на последния зареден такъв.
 9. При зареждане на 2 или повече различни пакети, с приоритет се използват MB по пакета с по-малка валидност

 

Правила и условия:

 1. При нова активация, без закупуване на субсидирано устройство, е необходимо да се заплати съответната цена на стартов пакет от 15.00 лв. с ДДС. Предплащането се възстановява във втората фактура, след заплащане в срок на първата фактура, а ако тя е на по-ниска стойност, остатъка от него ще се приспада от следващите фактури, до пълното му възстановяване.
 2. Тарифи за данни без възможност за гласови услуги.
 3. Трафик на данни се тарифира на 1 KB.
 4. Включените МВ на максимална достижима скорост са: Traffic Unlimited S+ - 1000 MB, Traffic Unlimited M+ - 3000 MB, Traffic Unlimited L+ - 6000 MB и Traffic Unlimited XL+ - 12000 MB. След достигане на тези обеми, скоростта се ограничава на 64 Kbps за Traffic Unlimited S+, и на 128 Kbps за останалите планове.
 5. Неизразходваните включени МВ на максимална скорост не се прехвърлят за следващ месец.
 6. За периода от активацията/подписването на договора до датата на първото отчетно число абонатът заплаща пропорционална част от месечния абонамент, съответстваща на броя на дните, в които са му предоставяни услугите. За същия период абонатът ползва съответната пропорционална част от услугите, включени в месечния абонамент. Едномесечните отчетни числа на VIVACOM могат да бъдат на датите 1, 8, 15 и 22.
 7. Минималната продължителност на договора е 1 година.
 8. За достъп до мобилен интернет се предлагат само краен набор от динамично-разпределяни IP адреси.
 9. Първоначално определената финансова граница на потребление за VIVACOM Traffic Unlimited S+/M+/L+/XL+ е 30 лв. При промяна на абонаментния план към такъв с по-високи параметри, определената финансова граница на потребление се променя съгласно ценовата листа на VIVACOM, като същата ще е съобразена с границата на новоизбрания план.
 10. 3G USB модем не се предоставя, когато с активираната услуга се вземе на лизинг или се закупи със субсидия друго устройство.
 11. Максимална скорост на пренос на данните в 3G мрежата на VIVACOM: при download - 42 Mbps, при upload - 5.74 Mbps; Максимална скорост на пренос на данните в 2G мрежата на VIVACOM: при download - 236.8 Kbps, при upload - 118.4 Kbps. Скоростта до 42 Мbps е достижима за тарифни планове Traffic Unlimited M+, L+ и XL+ при използване на съвместим 3G USB модем, таблет или смартфон.
   

Официални правила на оферта за комбиниране на услуги

Обратно към въпросите

нагоре