Активиране на мобилно приложение EON TV

EON logo

  • Активация за TV услуга
  • Активация за мобилна услуга

EON TV App

EON мобилно приложение

Изтегли от:

 
 Google Play badge App Store badge Huawei Badge 

 

 

ЕОN Mobile TV е мобилна телевизия, която може да се използва на мобилни устройства и през уеб страницата eon.tv.

Всеки клиент на Vivacom с активна мобилна услуга може да използва мобилно приложение EON TV, което е налично за всички мобилни устройства с операционни системи: Android с версия 5.0 и по-висока, iOS с версия 10 и по-висока. За вход в приложението EON ТV се използва номерът на мобилната услуга, за която е активирано приложението. EON Mobile TV за мобилни услуги може да се използва само на 1 устройство едновременно

 

Всеки клиент на Vivacom с активна телевизионна услуга може да използва освен мобилното приложение, така и уеб версията на EON TV през следните браузъри: Chrome от версия 43, Microsoft Edge, Firefox от версия 42, Opera oт версия 30, Safari от версия 9. За вход в EON TV за клиенти с активна телевизионна услуга се използва email адреса и паролата за портала за управление на услугите My Vivacom. EON Mobile TV с активна телевизионна услуга може да се използва на 3 устройства едновременно.

 

Мобилно приложение EON TV не поддържа ТВ канали и видео съдържание за възрастни. EON Mobile TV се предлага само за територията на Европейския съюз. Качеството на услугата EON Mobile TV зависи от използваната интернет мрежа.