Новини
 • Xiaomi Mi 11 lite e най-новият 5G смартфон предлаган от Vivacom

  Моделът съчетава висока производителност, отлични работни характеристики, стилен дизайн и впечатляваща камера.

  18.05.2021 г. гр. София Xiaomi Mi 11 lite е най-новият смартфон съвместим с 5G мрежата на Vivacom. Моделът съчетава висока производителност, отлични работни характеристики, стилен дизайн и впечатляваща камера. Предлага се в комплект със спортната смарт гривна Mi Band 5 на достъпна цена от 349,98 лв. в брой или 18,98 лв. на месец на изплащане с план Unlimited 150 в обновените магазини на Vivacom и онлайн на сайта.

   

  За максимално зрително изживяване Xiaomi Mi 11 lite разполага с 6.55-инчов AMOLED DotDisplay дисплей, със съотношение на страните 20:9, резолюция Full HD+ и честота на опресняване на картината 90Hz. Смартфонът има стилен дизайн, покритие Gorilla Glass 6 на гърба и екрана и поддържа VOLTE и VOWIFI.

   

  Производителност на Xiaomi Mi 11 lite е гарантирана от мощния осем ядрен процесор Qualcomm® Snapdragon™ 780G, в комбинация с 6 GB RAM памет и 128 GB вградена памет, за съхранение на любимите файлове и данни и удобно и лесно превключване между приложенията. Моделът е оборудван с батерия с капацитет 4250 mAh и поддържа 33W бързо зареждане.  

   

  Xiaomi Mi 11 lite предлага впечатляваща и детайлна тройна основна камера. Тя включва 64 МР основен сензор, 8 МР ултраширокоъгълен сензор с обхват 119 градуса и 5 МР телефото обектив с до 2х оптично приближение на обектите. Устройството разполага и с 20 МР предна камера с изкуствен интелект, която прави контрастни и детайлни селфита и има множество вградени ефекти.

  Отключването на Xiaomi Mi 11 lite е удобно и сигурно, благодарение на скенера за пръстови отпечатъци намиращ се на страничната рамка на устройството, а също и с помощта на сензорите за лицево разпознаване.

   

  18.05.2021
 • Vivacom получи официално лиценз за честотна лента 3700–3800 MHz за изграждане на 5G мрежа

  Лицензът беше връчен на главния изпълнителен директор на Vivacom Атанас Добрев от председателя на Комисията за регулиране на съобщенията Иван Димитров в Световния ден на телекомуникациите и информационното общество.

  17.05.2021 г. София Vivacom получи официално лиценз за честотна лента 3700–3800 MHz за изграждане на 5G мрежа. Лицензът беше връчен на главния изпълнителен директор на Vivacom Атанас Добрев от председателя на Комисията за регулиране на съобщенията Иван Димитров в Световния ден на телекомуникациите и информационното общество.

    

  Търгът с тайно наддаване за радио-честотния спектър в  обхват 3.6 GHz се проведе през април и тогава Vivacom спечели лиценз за честотна лента 3700–3800 MHz. Проведената прозрачна тръжна процедура е гаранция за стабилността и законосъобразността на разрешенията, които днес бяха издадени официално.

                              

  „Днешният ден е исторически за телеком индустрията в България. Vivacom получи зелена светлина за пълноценно изграждане и разгръщане на 5G мрежата. Особено символично е, че взехме разрешителното точно в Деня на телекомуникациите, който е посветен на новите технологии, приложения и услуги, необходими за цялото общество. Телекомуникациите са в основата на просперитета, а 5G е флагманът на Индустрия 4.0. Мрежата от пето поколение има изключителен потенциал и ще бъде важен двигател за развитието на страната ни в икономически и социален план. По-скорошното й внедряване и използване от бизнеса, институциите и потребителите е особено важно за предстоящия период на пълно овладяване и справяне с последствията от световната пандемия.“, коментира Атанас Добрев, главен изпълнителен директор на Vivacom.

    

  Плановете на компанията са да разшири с бързи темпове покритието на 5G мрежата. Предвидени са значителни инвестиции в C-band за осигуряване на допълнителен капацитет и още по-високи скорости. В следващите 5 години е предвидено надграждане на сайтовете, пренасящи над 80% от трафика на цялата мрежа.

    

  През септември 2020 г. Vivacom стана първият оператор в България, който стартира търговска 5G мрежа по иновативния метод динамично споделяне на спектъра. Достъп до нея получиха жителите на централните градски части на 27-те областни града. Компанията непрекъснато обогатява портфолиото си от съвместими с мрежата устройства, а интересът към нея расте успоредно с това.

  17.05.2021
 • United Group се ангажира да приеме научно базирана цел за намаляване на емисиите

  С писмо за поемане на ангажимент, базираната в Нидерландия United Group се присъединява към глобалната листа на повече от 1000 други водещи компании, които потвърдиха намерението си да работят със Science Based Targets, за намаляване на емисиите в съответствие с климатологията.

  17 май 2021 г. - Днес United Group, водещият телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа, обяви, че се ангажира с определяне на цел за намаляване на емисиите, основана на инициативата Science Based Targets (SBTi) – проект, който има за цел насърчаване на корпоративните действия в областта на климата за нисковъглеродна икономика.

    

  С писмо за поемане на ангажимент, базираната в Нидерландия United Group се присъединява към глобалната листа на повече от 1000 други водещи компании, които потвърдиха намерението си да работят със Science Based Targets, за намаляване на емисиите в съответствие с климатологията. 

    

  „Участието в инициативата Science Based Targets демонстрира непрестанната отдаденост на United Group към това да е отговорна компания. Това е естествена стъпка в нашия път да играем по-активна роля в създаването на по-устойчив свят,“ каза главният изпълнителен директор на United Group Виктория Боклаг.

    

  „Присъединяването към инициативата е възможност да дадем пример на всичкизаинтересовани страни и да правим това, в което сме най-добри – иновации, сътрудничество и стимулиране на ефективност, за да осъществим промени навсякъде, където United Group оперира,“ добави Боклаг.

    

  United Group разполага с 24 месеца, за да разработи цел, да я представи за валидиране на SBTi и да публикува одобрената цел.

    

  SBTi е глобална инициатива, която подкрепя компании в установяването на цели за намаляване на емисиите на парникови газове на базата на най-новите климатични изследвания и целите на Парижкото споразумение. Научно-базираните целипоказват на компаниите колко много и колко бързо е необходимо да намалят емисиите си на парникови газове, за да предодврятят най-лошите последици от изменението на климата.

    

  Инициативата е световно сътрудничество между CDP, Институтът за световни ресурси, Световният фонд за природата и Глобалният договор на ООН.

    

  Работеща в сферите на телекомуникациите и медиите, United Group обединява водещите оператори и най-добрите производители на съдържание в Югоизточна Европа. Компанията оперира в осем страни в региона и извършва дейности в Нидерландия, Швейцария и Люксембург.

    

  United Group има приблизително 11 милиона потребители и осигурява заетост на повече от 12 500 души.

     

  В България United Group притежава телекомуникационният оператор Vivacom и най–голямата мултиплатформена медийна компания в страната - „Нова Броудкастинг Груп“.

    

  Нова Броудкастинг Груп следва добрите бизнес практики по пътя на устойчивото развитие и намаляването на въздействието върху околната среда. С внимание към света, в който всички живеем, компанията се стреми към подобряване на енергийната ефективност в дейността си. Чрез всички свои платформи полага усилия да повиши информираността на българската аудитория по теми в областта на климатичните промени и устойчивите решения.

    

  Vivacom има дългогодишна стратегия за устойчиво развитие и опит в поставянето и изпълнението на цели, свързани с отпечатъка от дейността на компанията върху околната среда, икономическото и социалното развитие на обществото. От 2014 г. компанията започва да издава публичен Годишен доклад за устойчиво развитие, който представя пред заинтересованите страни постиженията и предизвикателствата за съответната година. В него се поставят конкретни цели, свързани с оползотворяването на технологични, финасови, човешки и социални ресурси. Във всеки следващ доклад публично се отчита напредъка по поставените качествени и количествени измерители. От 2016 г. докладът се надгражда до Интегриран годишен доклад, обхващащ още по-голям набор от финансови и нефинансови показатели, по които компаният отчита дейността си. А докладът за 2019 г. включва вече и целите от Глобалния договор за ООН и как дейността на Vivacom се съпоставя с тях.

    

  За United Group:

  Със седалище в Нидерландия, United Group е водещият телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа. Оперираща в осем държави, компанията има близо 11 млн.

  потребители и повече от 12 500 служители. United Group има най-широкото покритие на мрежа врегиона и предлага на потребителите най-привлекателната селекция от телевизионно

  съдържание от цял свят. Значителните инвестиции в дигитална инфраструктура, съдържание и технологии гарантират качеството на предлаганите продукти и услуги. От март 2019 г.

  мажоритарен собственик на United Group е BC Patners, една от най-големите глобални инвестиционни компании.

   

  За повече информация посетете https://united.group/ и http://www.unitedmedia.net

   

  17.05.2021
 • Пролетни намаления на смартфони в онлайн магазина на Vivacom

  До 18 май в онлайн магазина на Vivacom се предлагат смартфони с атрактивни пролетни отстъпки.

  13.05.2021 г. град София До 18 май в онлайн магазина на Vivacom се предлагат смартфони с атрактивни пролетни отстъпки. Клиентите могат да избират между различни марки и устройства с разнообразни характеристики спрямо своите нужди. Промоционалните цени на смартфоните са валидни при сключване на нов договор или подновяване на текущ, или закупуване на устройството в брой или на изплащане.

   

  500 лв. е намалението на сгъваемия смартфон motorola razr 5G в комбинация с план Unlimited 150. Флагманът обединява мощност и отлични работни характеристики с иновативен и компактен сгъваем дизайн. Той предлага голям 6.2-инчов основен OLED дисплей, сгъващ се на половина. Устройството има и 2.7-инчов OLED външен Quick View дисплей, който позволява на потребителите да отговарят на съобщения, да управляват музиката си, да използват навигация, а също и да набират и да говорят лесно и удобно, дори в сгънато състояние.Motorola razr 5G е съвместим с 5G мрежaта на Vivacom

    

  С отстъпка до 300 лв. от редовната цена потребителите могат да закупят и сгъваемия смартфон Huawei Mate Xs в комбинация с план Unlimited 150. В сгънато състояние размерът на дисплея му е 6.6 инча, а при разгъването му се превръща в 8-инчов FullView дисплей. Сгъването и разгъването на Mate Xs се осъществява с помощта на Falcon Wing панта открай до край, съставена от над 100 компонента, а структурата на дисплея е двуслойна и полимерна. Моделът предлага висока производителност, гарантирана от осемядрения процесор Kirin 990, който позволява и използване на устройството в Multi-Window режим.

    

  На специална цена с до 200 лв. отстъпка се предлага и друг впечатляващ модел на Motorola - Motorola Edge+. Смартфонът има изящен 6.7-инчов FHD+ OLED дисплей с 90 градусови извити ъгли и честота на опресняване на картината 90Hz. Motorola Edge+ се отличава с процесор Qualcomm Snapdragon 865, тройна камера със 108 МР основен сензор и голяма батерия с капацитет 5000 mAh.

    

  За феновете на марката OnePlus в настоящата онлайн промоция е включен OnePlus NORD N10. Смартфонът предлага впечатляваща задна камера, мощен процесор, кристален звук и голяма батерия. Моделът е съвместим с 5G мрежата на Vivacom и идва в комплект с безжичните слушалки Oneplus Bullets Wireless Z.

    

  С до 200 лв. отстъпка може да бъде закупен и смартфонът TCL 10 Pro, идващ в комплект с безжичната колонка LEXON BT. Моделът комбинира изкуствен интелект с мощен процесор, обширен дисплей, четворна основна камера и голяма адаптивна батерия. TCL 10 Pro има още елегантен и иновативен дизайн и 3D стъкло с гладко, матово покритие.

    

  Отлично предложение от средния клас смартфони е REALME 7. Устройството има стилен дизайн, снабден е с четворна основна камера, голяма батерия и дисплей, с честота на опресняване 90Hz. Има вградена NFC функция и идва в комплект с безжичните слушалки REALME Buds Q

    

  Всички устройства част от настоящата онлайн промоция на Vivacom до 18 май могат да бъдат открити тук.   

   

  13.05.2021
 • Nokia 1.4 се предлага във Vivacom

  Моделът може да бъде закупен на цена от 3.98 лв. на месец в комбинация с план Unlimited 50

  12.05.2021 г. град София От днес в цялата търговска мрежа на Vivacom се предлага достъпният смартфон Nokia 1.4. Моделът може да бъде закупен на цена от 3.98 лв. на месец в комбинация с план Unlimited 50 в уюта на обновените, модерни магазини на телекома, а също и в онлайн магазина на компанията.

    

  Nokia 1.4 работи с 6.51-инчовHD+ безрамков дисплей със съотношение 20:9 и се отличава с устойчив дизайн и лек корпус, прилягащ удобно във всяка ръка. Моделът е оборудван с издръжлива батерия с капацитет 4000 mAh, която издържа до два дни с едно зареждане. Nokia 1.4 разполага с чипсет Qualcomm® и с 16 GB вътрешна памет. Смартфонът работи с Android 10, версия Go, но е подготвен за работа с Android 11, версия Go.

    

  Nokia 1.4 има двойна задна камера с 8 МР основен обектив и 2 МР макро камера, която включва повече детайли в изображението, а за страхотни и многобройни селфита помага 5 MP предна камера. Благодарение напортретния и нощния режим на приложението Camera Go най-ценните моменти могат да бъдат запечатани с различни режими на заснемане.

    

  Други удобства на актуалния модел са възможността за отключване на смартфона със сензор за пръстов отпечатък и лицевото разпознаване.

   

  12.05.2021
 • До 350 лв. отстъпка на устройства Samsung в онлайн магазина на Vivacom

  Отлично предложение за клиентите на Vivacom - до 31 май те могат спестят до 350 лв. при покупка на избрани устройства Samsung в онлайн магазина на телекома.

  11.05.2021 г. град София Отлично предложение за клиентите на Vivacom - до 31 май те могат спестят до 350 лв. при покупка на избрани устройства Samsung в онлайн магазина на телекома. Потребители могат да зарадват себе си или свой близък с нов смартфон или смарт аксесоар, като изберат между различните устройства спрямо предпочитанията и нуждите си.

   

  На специална цена с до 350 лв. отстъпка се предлага сгъваемият смартфон Samsung Galaxy Z Fold2. Сгъваемият дисплей прави устройството многофункционално, компактно и удобно за използване в динамичното ежедневие. В разгънато състояние дисплеят е 7.6 инча, а AMOLED технологията гарантира динамично разпределение на нюансите и по-контрастни цветове на картината. Моделът предлага тройна задна камера и 10 МР селфи обектив за перфектни снимки. Samsung Galaxy Z Fold2 позволява удобна и бърза смяна между дисплеите на модела, без да се прекъсва работата на приложенията.

    

  И още едно атрактивно предложение на промоционална цена - Samsung Gаlаху Nоtе20 Ultrа. Смартфонът разполага с обширен 6,9 инчoв WQHD+ Dynamic АМОLЕD 2x дисплей. Оборудван е cъc 108 МР тройна камера и 10 MP селфи камера и може записва видео в peзoлюция 8K. Още едно предимство на Nоtе20 Ultrа е мощната батерия с капацитет 4500 mАh. Моделът разполага с отличителната за Note серията S-Pen и е съвместим с 5G мрежата на Vivacom.

    

  Подходящ и за работа и за забавление е Samsung Galaxy A52 5G. Смартфонът предлага 6.5-инчов FHD+ Super AMOLED дисплей, с честота на опресняване на картината 120 Hz, за да задоволи нуждите на динамичния потребител. Моделът разполага с четворна камера с 64 МР основен обектив, 12 МР ултраширокоъгълен обектив, 5 МР макро обектив и 5 МР телефото обектив. Оборудван е с 32 МР селфи камера с изкуствен интелект и вградени разкрасителни ефекти. Galaxy A52 5G работи с пълна функционалност в 2G, 3G и 4G мрежата на Vivacom. Очаква се старт на работата в 5G мрежата на Vivacom, след обновяване на софтуера от страна на производителя.

    

  От средния клас устройства на разположение на клиентите е Samsung Galaxy A32. Моделът има 6.4-инчов FHD+ Infinity-U Super AMOLED дисплей с честота на опресняване на картината 90 Hz и батерия с капацитет 5000 mAh, която издържа до 2 дни. Устройството предлага четворна основна камера с 64 МР основен обектив, 8 МР ултраширокоъгълен обектив, 5 МР сензор за дълбочина и 5 МР макро камера. Galaxy A32 разполага с 4 GB RAM памет и 128 GB вътрешна памет за съхранение на файлове и SD слот за карта памет до 1 TB.

    

  Само до края на май клиентите мога да се сдобият и със слушалки Samsung Galaxy Buds Proна преференциална цена, както и с елегантен и функционален смарт часовник Samsung Galaxy Watch3 41 mm LTE.

     

  Всички модели част от настоящата промоция могат да бъдат открити тук.

   

  11.05.2021
 • VIVACOM разширява покритието си на интернет и телевизия в цяла Северна България

  Като част от стратегията си да предлага достъп до висококачествени фиксирани услуги на повече потребители, Vivacom продължава да разширява покритието си в северната част на България.

  10.05.2021 г. гр. София Като част от стратегията си да предлага достъп до висококачествени фиксирани услуги на повече потребители, Vivacom продължава да разширява покритието си в северната част на България. Компанията е постигнала съгласие да придобие 100% от дяловия капитал на Нетуоркс-България ЕООД – един от доставчиците с добре развита мрежа и дистрибуция в региона и дългогодишна репутация за качество и добро обслужване.

   

  Нетуоркс-България ЕООД предлага интернет и телевизия за частни клиенти, както и редица услуги за бизнес клиенти, сред които видеонаблюдение, колокиране на оборудване, компютърен и ИТ сервиз, облачни услуги и други. Операторът има присъствие в почти 70 населени места в областите Русе, Разград, Силистра, Шумен, Монтана, Търговище, Ловеч, Велико Търново, Варна, Плевен, Видин, Добрич, София-град и София-област.

   

  С новото придобиване Vivacom ще комбинира своя дългогодишен опит в поддържането и предлагането на висококачествени телеком услуги с добре развитата локална мрежа на Нетуоркс-България ЕООД, за да осигури достъп до новите технологии на още повече потребители.

   

  Сделката подлежи на всички необходими одобрения от страна на съответните регулаторни власти и се очаква да бъде приключена през второто тримесечие на 2021 година.

  10.05.2021
 • Vivacom предлага най-новите 5G флагмани на Samsung Galaxy - S21, S21+ и S21 Ultra в комплект с безжичните слушалки Galaxy Buds+

  Смартфоните са на специални цени в комбинация с план Unlimited 150

  10.05.2021 г. София От днес в цялата търговска мрежа на Vivacom всички фенове на марката Samsung могат да се възползват от страхотна оферта – най-новите флагмани на Samsung Galaxy S21, S21+ и S21 Ultraс е предлагат в комплект с безжичните слушалки Galaxy Buds+ на специална цена в комбинация с план Unlimited 150.

  Смартфоните са модерни и елегантни, разполагат с впечатляващи камери, мощни процесори от ново поколение и обширни екрани с адаптивна честота на опресняване 120 Hz в секунда. И трите модела се предлагат с 256GB вътрешна памет, поддържат еСИМ, VOLTE и VOWIFI и са съвместими с 5G мрежата на Vivacom.

    

  Samsung Galaxy S21 e на цена от 55,98 лв. на месец, S21+ може да бъде закупен за 65,98 лв. на месец, а S21 Ultra се предлага за 84,98 лв. на месец в комбинация с план Unlimited 150 в онлайн магазина на Vivacom.

    

  Samsung Galaxy S21 Ultra е оборудван спрофесионална четворна основна камера с висока резолюция, която включва 108 МР основен обектив, 12 МР ултраширокоъгълен обектив с автофокус и два 10 МР сензора с телефото лещи. А селфи камерата му е 40 МР за страхотни портретни снимки. Смартфонът има обширен 6.8-инчов QHD+ Dynamic AMOLED 2X дисплей с резолюция 3200 х 1440 пиксела и намалени странични рамки. А мощната му батерия с капацитет 5000 mAh издържа на продължително използване.

    

  Голям и динамичен дисплей притежават и моделите Galaxy S21 и S21+ - съответно 6.2-инчов и 6.7-инчов FHD+ Dynamic AMOLED 2X. Любителите на фотографията могат да се насладят и при двата смартфона на впечатляваща тройна основна камера с 64 МР телефотообектив, 12 МР ултраширокоъгълен обектив и 12 МР широкоъгълен, и 10 МР селфи камера.

    

  Флагманите S21 Ultra и S21+ са оборудвани с 3D Gorilla Glass Victus както върху дисплея, така и върху задния корпус, което ги прави по-издръжливи на надрасквания и изпускания.

    

  Специалната ценова оферта в търговската мрежа на Vivacom е валидна до 30 май или до изчерпване на количествата.

   

  10.05.2021
 • Xiaomi Redmi Note 10 Pro се предлага във Vivacom

  Смартфонът съчетава висока производителност, първокласни камери и атрактивен дизайн и се предлага на цена от 17,98 лв. на месец с план Unlimited 50.

  07.05.2021 г. гр. София Флагманът Xiaomi Redmi Note 10 Proе в продажба в магазините на Vivacom и онлайн на сайта на оператора. Смартфонът съчетава висока производителност, първокласни камери и атрактивен дизайн и се предлага на цена от 17,98 лв. на месец с план Unlimited 50. 

    

  Xiaomi Redmi Note 10 Pro има 6.67-инчов FHD+ AMOLED Dot дисплей, с резолюция 2400х1080 пискеса за динамична, контрастна и детайлна картина и честота на опресняване 120 Hz. Флагманът работи с мощния 8-ядрен процесор Qualcomm® Snapdragon™ 732G, в комбинация с 8 GB RAM памет и 128 GB вътрешна памет. А за да издържа на голямото натоварване в динамичното ежедневие, моделът е оборудван с мощната батерия с капацитет 5020 mAh, издържаща до 2 дни работа при нормална употреба. Xiaomi Redmi Note 10 Pro поддържа и 33W бързо зареждане, което осигурява до 59% заряд на батерия само за 30 минути.

    

  Флагманът предлага основна камера с двоен естествен ISO, с по-висок динамичен обхват, за по-богати детайли и професионален контрол на шума в изображението, която е перфектна за нощна фотография. Четворната камера включва 108 МР основен широкоъгълен обектив, 8 МР ултраширокоъгълен обектив, 5 МР телемакро сензор, за до 2 пъти оптично приближение, и 2 МР дълбочинен сензор.

    

  Xiaomi Redmi Note 10 Pro има стилен и нежен дизайн и 3D извитият стъклен гръб, които създават триизмерно и заоблено усещане при използване. Смартфонът се отключва удобно и лесно, благодарение на сензора за пръстови отпечатъци намиращ се на страничната рамка на устройството. А за по-завладяващото и потапящото аудио изживяване на звука, моделът е оборудван с двойни високоговорители.

   

  07.05.2021
 • Vivacom започва официалните продажби на Apple AirTag и iPhone 12 и iPhone 12 mini в лилав цвят

  Устройството е индивидуален и сигурен начин за откриване на предметите, които имат най-голямо значение в ежедневието

  30.04.2021 г. гр. София От днес Vivacom предлага на своите клиенти новия AirTag от Apple. Устройството е индивидуален и сигурен начин за откриване на предметите, които имат най-голямо значение в ежедневието като ключове, портфейл, чанта, яке или др.

  AirTag може лесно да се прикачи към вещите и те стават видими на радара в приложението Find My за iOs устройства. AirTag се предлага в магазините на Vivacom, а скоро ще бъде наличен и онлайн на сайта на компанията.

    

  От днес стартират и официалните продажби на iPhone 12 и iPhone 12 mini в новия лилав цвят в магазините и онлайн на сайта на Vivacom. iPhone 12 64GB се предлага на цена от 57,98 лв. на месец с план Unlimited 150 в онлайн магазина на Vivacom, a iPhone 12 mini 64GBможе да бъде закупен за 49,98 лв. на месец с план Unlimited 150.

    

  Моделитеразполагат със Super Retina XDR дисплей от край до край, изцяло нова система от камери,  специално проектиран от Apple A14 Bionic чип и предпазното стъкло Ceramic Shield, което е големият скок в издръжливостта им.

  iPhone 12 и iPhone 12 mini са съвместими с 5G мрежата на Vivacom, работят с Nano SIM карти и поддържат eSIM.

    

  Повече информация за моделите iPhone 12 можете да откриете тук

   

  30.04.2021
 • VIVACOM придоби 100% от капитала на фиксираните оператори Net1, ComNet Sofia и N3

  Придобиванията са част от стратегията на компанията, вече и като част от United Group, водещ телекомуникационен и медия оператор в Югоизточна Европа, да разшири покритието си на фиксирани услуги за дома и бизнеса

  29.04.2021 г. гр. София Vivacom финализира сделките за придобиване на 100% от капитала на доставчиците на фиксиран интернет и телевизия Net1, ComNet Sofia и N3, след като получи одобрение от страна на регулаторните органи. Придобиванията са част от стратегията на компанията, вече и като част от United Group, водещ телекомуникационен и медия оператор в Югоизточна Европа, да разшири покритието си на фиксирани услуги за дома и бизнеса.

    

  До момента Net1, ComNet Sofia и N3 се развиваха предимно като регионални оператори с фиксирани услуги. Добре развитата им инфраструктура и познания за пазара на регионално ниво ще са ценен ресурс за Vivacom в затвърждаването на лидерската позиция на пазара. А техните клиенти скоро ще имат достъп до иновативната платформа EON, която съчетава телевизионна услуга с богато, ексклузивно съдържание и модерни функционалности със супер бърз интернет в 10 Gpbs оптична мрежа на телекома. Потребителите вече ще могат да се възползват от атрактивни предложения и за мобилни услуги, и така да получават всички телеком решения само от един доставчик.

  29.04.2021
 • Актуалният модел Nokia G10 вече е във Vivacom

  От днес ценителите на Nokia могат да намерят актуалния модел Nokia G10 от най-новата серия смартфони на бранда във Vivacom.

  28.04.2021 г. гр. София От днес ценителите на Nokia могат да намерят актуалния модел Nokia G10 от най-новата серия смартфони на бранда във Vivacom.  Моделът се предлага на ценаот 7,98 лв. на месец с план Unlimited 50 и може да бъде закупен в уюта на обновените, модерни магазини на телекома, а също и онлайн на сайта на компанията.

    

  Nokia G10 се отличава с елегантен дизайн, лек и здрав корпус, изключително издръжлива батерия и подобрена сигурност. Основно предимство на устройството е дългият живот на батерията. Nokia G10 е оборудван с мощна батерия с капацитет 5050 mAh с изкуствен интелект, която издържа до три дни с едно зареждане.

    

  Смартфонът работи последната версия на Android™ 11. В допълнение моделът осигурява още по-голяма сигурност, благодарение на редовните месечни актуализации на сигурността за 3 години. Те дават увереност на потребителите, че файловете, видеоклиповете, снимките и данните им ще са допълнително защитени.

    

  Тези акценти са в подкрепа на обявеното от Nokia мото #lovetrustkeep, със социалната мисия за съхранение на природните ресурси, използвайки вещите, вкл. смартфони,  максимално дълго. Това е причината устройствата Nokia да преминават доста по-сериозни тестове за устойчивост, преди да бъдат пуснати на пазара.

    

  Потребителите, които изберат Nokia G10 могат да се наслаждават на страхотна картина с обширния 6.5-инчов HD+ дисплей. Големият екран гарантира отлично забавление и зрително изживяване, дори и при ярка дневна светлина.

    

  NokiaG10 има тройна задна камера с 13 МР основен обектив, 2 МР широкоъгълен и 2 МР дълбочинен сензор, а селфи камерата е 8 МР. Иновативният изкуствен интелект създава усъвършенствани изображения дори при ниска осветеност на средата.   

    

  Още удобства на актуалния модел са страничният сензор за пръстов отпечатък и лицевото разпознаване.

   

  28.04.2021
Каталог
към контакти