Новини
 • Умна система за видеонаблюдение внедри VIVACOM в община Поморие

  С нея телекомът подпомага местната власт в усилията й да повиши сигурността по пътищата и да намали битовата престъпност

  16.06.2018 г. - Модерна система за видеонаблюдение заработи в Поморие, след като VIVACOM внедри технологията на територията на общината. Партньорството беше обявено официално вчера. На събитието присъстваха министър - председателят Бойко Борисов, кметът на Бургас Димитър Николов, кметът на община Поморие Иван Алексиев и главният директор Продажби и член на Управителния съвет на VIVACOM Мирослав Петров.

   

  Съвременното технологично решение осигурява не просто камери, а свързаност между тях и аналитичен софтуер, чрез който автоматично може да се следи трафикът по пътищата, да се разпознават регистрационни номера на автомобили, да се засичат опасни обекти, да се сигнализира за забравен багаж, да се разпознават лица и други.

   

  Чрез съвременното оборудване местната власт цели да повиши сигурността по пътищата на територията на общината, както и да намали битовата престъпност. Според статистиките системите за видеонаблюдение допринасят за това тя да намалее с от 30 до 50 на сто. Очакванията са модерната система да подобри взаимодействието между службите за сигурност в община Поморие, да им позволи да са по-гъвкави и да реагират бързо при проблем, да им осигури информация в реално време и така да подпомогне работата им.

   

  От телекома ще следят състоянието на системата чрез своя денонощен мониторинг център, като всеки възникнал проблем може да бъде решаван незабавно. Така на практика ще бъде гарантирана непрекъсната работоспособност на видеонаблюдението. Представители на VIVACOM са обучили работещите със системата в Поморие. От компанията осигуряват още гаранционна поддръжка на камерите и софтуера към тях, както и застраховка против вандализъм. 

   

  Предлаганата от VIVACOM съвременна система за видеонаблюдение е ключова за управлението на обособени зони, населени места, транспортни артерии, стратегически обекти и паметници на културата. С нея клиентите на компанията получават ефективно и надеждно дигитално решение за защита и сигурност, което работи в реално време.

  16.06.2018
 • VIVACOM ще предлага Samsung Galaxy J6

  Samsung Galaxy J6 е перфектно решение за всички потрбители, които искат да се сдобият с устройство на разумна цена.

  15.06.2018 г. – Модерен, но в същото време практичен - Samsung Galaxy J6 идва в магазините на VIVACOM, след като само преди броени седмици беше представен за първи път.

   

  Най-новата звезда в галактиката на Samsung е стилен, елегантен и се предлага в ярки цветове. В същото време със своя ергономичен дизайн, смартфонът е изключително удобени компактен. Той разполага с 5.6” супер AMOLED Infinity дисплей със съотношение 18.5:9,  което го прави много подходящ за ползване в забързаното ежедневие.

   

  Samsung Galaxy J6  е подходящ за всичко –  работа,  игри, за  изпращане на съобщения и за гледане на видео, като смартфонът е оборудван с всичко необходимо, за да издържи ежедневното натоварване. Устройството има 3000 mAh батерия, мощен 1.6 GHz 8-ядрен процесор, 3GB RAM, 32GB вградена памет и слот за микро SD карта. Samsung Galaxy J6 има функция за лицево разпознаване, както и сензор за пръстов отпечатък.

   

  Камерата с 13МР и 8МР сензори също няма да разочарова бъдещите собственици на смартфона. Тя позволява да се правят ясни снимки по всяко време на денонощието. Добавени са също забавни AR стикери и печати, с които всеки може да придаде индивидуалност на своите снимки, преди да ги сподели.

   

  Samsung Galaxy J6 е перфектно решение за всички потрбители, които искат да се сдобият с устройство на разумна цена, без да правят компромис по отношение на качеството при ключови функции, удобство и дизайн. В магазините на VIVACOM смартфонът ще се предлага на цена от 15,98 лв. месечно или 319,98 лв. в брой с план SMART XL. Потребителите могат да избират между три цвята – черен, златен и лилав.

  15.06.2018
 • 20 000 MB свобода с предплатен мобилен интернет “Easy Traffic” от VIVACOM

  В сезона на хората с независим дух - лятото, VIVACOM предлага свободата да сърфираш без обвързване.

  11.06.2018 г., София - В сезона на хората с независим дух - лятото, VIVACOM предлага свободата да сърфираш без обвързване. Стартовият предплатен пакет за мобилен интернет  “Easy Traffic” предоставя 20 000 MB, валидни 30 дни от момента на активация. „Easy Traffic” е подходящ за всеки, който избягва обвързването с договор, но има нужда от мобилен интернет на своето смарт устройство. В летните дни, изпълнени с емоции и забавления, нуждата от мигновено споделяне може да бъде удовлетворена лесно и на достъпна цена спрямо включените мобилни данни от 20 000 BM. Цената на стартовия „Easy Traffic” е едва 20 лв. с ДДС. Всяко следващо презареждане носи бонус с допълнителни мегабайти за нови 20 дни.  Картата с предплатен мобилен интернет използва мрежата на VIVACOM с най-добро 4G покритие на населението и освобождава от досадата да следиш трафика си. С новия предплатен пакет споделянето на снимки и видео в социалните мрежи, слушането на музика онлайн и гледането на клипове през смартфона и таблета е точно толкова, колкото ти се иска.

   

  11.06.2018
 • Асоциацията на българските градове и региони обяви своите годишни награди

  Церемонията традиционно се проведе с подкрепата на VIVACOM

  09.06.2018 г., Разлог – Най-добре управляваните и успешни общини в страната бяха обявени снощи в „Пирин Голф хотел и спа“ в  Разлог, по време на годишна среща на общините. На церемонията присъстваха председателят на АБГР Найден Зеленогорски, зам-министър МРРБ Деница Николова, евродепутати, кметове и общински представители над 200 гости и членове. Събитието се провежда за първи път с подкрепа на VIVACOM като телеком, който работи в тясно сътрудничество с българските общини и предлага редица технологични решения за тяхното по-модерно управление и улеснение на живота на жителите и гостите им. Други партньори на инициативата са  ФЕСТА и БУЛАВТО.

  Годишните национални награди на Асоциацията се раздават в 31 категории. Освен за успешно управление, общините се отличават за направените инвестиции в природата и хората; за развитие на спорта и младежките дейности; за запазване и популяризиране на културно-историческото наследство, за въвеждане на иновативни подходи в управлението на общината и много други. Основен критерий за определяне на призьорите са реализираните общински проекти с ясни и устойчиви резултати.  

  По време на награждаването, Никола Гечев, Директор Корпоративни продажби от VIVACOM подчерта загрижеността на компанията за развитието на регионите в цялата страна, като изтъкна мотивите за подкрепата на телекома за българските общини, а именно: „VIVACOM разглежда отношенията си с общините не само като бизнес, но и като социална отговорност към обществото. Ние вярваме, че само когато хората от един регион имат достъп до световното знание и информация, умеят да общуват през глобалната мрежа и имат възможност за контакти с цял свят, съответната община ще може да се развива адекватно на съвременността и да е в крак с времето“.

  Призът за Областен управител за 2018 година бе връчен на Галин Григоров, управител на област Русе, а за Заместник областен управител на 2018 година бе отличен Димитър Драчев, заместник областен управител на област Стара Загора.

   

  Признание за своите постижения получиха кметовете от редица успешни общини:

  За успешно управление на голяма, средно голяма и малка община, награди поучиха съответно: Таня Христова, кмет на община Габрово, Илийчо Лачовки, кмет на община Кнежа и Янка Господинова, кмет на община Алфатар. За успешно управление на дунавска община награда получи кметът на община Лом Пенка Пенкова, а сред черноморските общини беше отличен Иван Портних, кмет на община Варна.

   

  Наградата „Инвестиции в природата и хората“ отиде при Димитър Сотиров, кмет на община Земен. Призът „Младежки дейности и спорт“ бе връчен на Ивайло Камаджиев, кмет на община Нови Пазар, а отличието „Културно-историческо наследство“ получи Емил Караиванов, кмет на община  Асеновград.

   

  Като „Община за пример“ бе посочена община Дряново, а за „Най-иновативна община“ бе определена община Пловдив. „Динамична община“ за 2018 е община Благоевград, а „Дигитална община 2018“ стана община Ловеч. „Иновативна община“ с най-много развити WiFi Зони е община Банско. Наградите в тези категории съответно получиха .... (за община Дряново), Иван Тотев,  Атанас Камбитов,  Корнелия Маринова и  

  Георги Икономов.  

   

  В останалите категории призове получиха:

  За „Градска среда“ - Румен Гунински, кмет на община Правец;

  За „Високотехнологична община“ - Маринела Николова, кмет на община Козлодуй;

   

  За „Цялостен принос към сигурността и развитието на града“ - Калин Каменов, кмет на община Враца;  

  За „Цялостен принос за електронно образование“ - Георг Спартански, кмет на община Плевен;

  За „Цялостен принос за устойчиво развитие на града“ – Димитър Николов, кмет на община Бургас;

   

  В категориите, отличаващи личностите в местните парламенти и административна власт, наградените за 2018 година са:

  „Председател на общински съвет 2018“ - Савина Петкова, председател на Общински съвет – Пловдив;

  „Районен кмет 2018“ - Наталия Стоянова, кмет на район Слатина, София;

  „Заместник-кмет 2018 /голяма община/“ - Тодор Чобанов, заместник-кмет на Столична община;

  „Заместник-кмет 2018 /малка община/“ - Петя Василева, заместник-кмет на Община Тутракан;

  „Заместник-кмет на район 2018: - Любомир Ковачев, заместник-кмет на район Средец, София;

  „Общински съветник 2018 /голяма община/“ - Прошко Прошков от Столичен общински съвет;

  „Общински съветник 2018 /малка община/“ - Айхан Османов от Общинския съвет на Никопол;

  „Секретар на община 2018“ - Цвета Попова, секретар на община Мирково

   

  Асоциацията на българските градове и региони връчи специална награда на г-н Владимир Кисьов Европейски институт „Успешно партньорство 2018“, за цялостен принос за развитие на АБГР.

  09.06.2018
 • Одобрен проект за разработване на иновативна услуга

  „Разработване на иновативна телекомуникационна услуга от БТК ЕАД“.

  Българска телекомуникационна компания“ ЕАД подписа договор BG16RFOP002-1.005-0197-С01 от 30.05.2018 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ с Министерство на икономиката, с предмет изпълнение на проект: „Разработване на иновативна телекомуникационна услуга от БТК ЕАД“.

   

  За повече информация: тук

  07.06.2018
 • Оптична мрежа от VIVACOM и в Перник

  От този месец над 9000 домакинства в Перник имат достъп до интерактивна телевизия и фиксиран високоскоростен интернет от VIVACOM.

  07.06.2018 г. – Перник влиза в списъка нa градовете с оптична мрежа от  VIVACOM. От този месец над 9000 домакинства в Перник имат достъп до интерактивна телевизия и фиксиран високоскоростен интернет от VIVACOM. 

  Оптичната технология дава сигурен и бърз достъп до двете най-иновативни фиксирани услуги на VIVACOM - интернет със скорост до 900 Mbps и актуалната в момента интерактивна телевизия. Освен висока скорост, оптичната мрежа осигурява и по-голяма стабилност на интернет връзката, независеща от метеорологичните условия.

  Интерактивната телевизия от VIVACOM позволява редица опции, които помагат на потребителите да гледат каквото поискат в удобно за тях време. Зрителите могат да спират предаване на пауза, да връщат назад и да превъртат напред. Могат да избират от минали предавания и да гледат на запис пропуснатия мач или сериал - функцията ТВ Архив съхранява излъченото през последните 7 дни телевизионно съдържание. Имат възможност също да подредят каналите в IPTV по свой собствен избор, да създадат списък с любими филми и предавания и дори да гледат два канала едновременно.Не на последно място, зрителите имат голям избор за качествено видео съдържание от каталог с над 6 000 заглавия, част от IPTV платформата на телекома.

  Перник е 24-тото населено място в България с оптично покритие и достъп до IPTV от VIVACOM. Домакинствата с достъп до оптичната мрежа на VIVACOMще растат с планираното разширяване на мрежата на телекома. Компанията последователно развива собствената си оптична мрежа, осигуряваща възможност за предоставяне на високоскоростна свързаност и IPTV телевизия в над 1 120 000 домакинства в цялата страна.

  07.06.2018
 • Филмово лято на висока скорост очаква клиентите на VIVACOM

  Телекомът подарява филмов пакет MAXI към всички пакети за интерактивна телевизия.

  05.06.2018 г. - Код „Оранжевo”за изгодни пакетни предложения обявява VIVACOM през юни. ТВ пакетите се предлагат в комбинация с фиксиран интернет, като клиентите на VIVACOM могат сами да съчетават  различните варианти за услугите спрямо собствените си нужди и потребление и така да се възползват от атрактивни отстъпки. Промоционалните пакети за интерактивна телевизия с кристално качество на звука и картината включват много повече премиум канали в сравнение със стандартните предложения. Като топ комбинация от телекома препоръчват: пакет TV 2L+  с достъп до над 200 телевизионни канала, от които над 45 HD програми, допълнен с високоскоростен интернет 100 Mbps, на цена от 27,79 лв. на месец.

   

  Клиентите на интерактивна телевизияот VIVACOMще могат да се насладят на голямо филмово разнообразие, при това напълно безплатно – към всеки пакет за интерактивна телевизия телекомът подарява филмов пакет MAXIза целия срок на договора. Той дава достъп до видеотека с богато жанрово съдържание, което се обновява ежеседмично. Само през юни то ще бъде допълнено от шест нови топ заглавия, които са подходящи за филмови фенове от всички възрасти. Сред тях са забавната история за отгледаното от щъркели врабче сирак „Щъркелчето Ричард“, разказът за епичното съперничество между тенисистите „Борг/Макенроу“, както и четвърти сезон на хитовия екшън крими сериал „Rogue”.

   

  В допълнение към предложението клиентите ще могат да се насладят и на ексклузивно съдържание от каталозите на Discovery, Da Vinci, Disney, Nickelodeon и други с помощта на допълнителните медийни услуги по заявка, които се предлагат заедно за всички клиенти, предпочели оферта с включен TV 2L+ пакет от VIVACOM без допълнително заплащане.

  05.06.2018
 • Моят план за лятото – по 100 000 мегабайта всеки месец

  VIVACOM подарява по 100 000 мегабайта на максимална скорост към мобилните си планове за първите три месеца

  01.06.2018 г. –  Летните месеци ще са пълни с безкрайни интернет емоции. От днес потребителите на VIVACOM, които сключат нов или преподпишат съществуващ договор за мобилни услуги, ще получат бонус - по 100 000 MB интернет на максимална скорост.

   

  Допълнителните мегабайти са месечни и могат да се използват в рамките на първите три месеца от подписването на договора. Това означава, че клиентите на телекома, коитоизберат своя план, ще си подсигурят свободно сърфиране в мрежата за цяло лято. Гледане  на видеа от плажа, споделяне на всеки специален момент онлайн, видео разговори, работа от вилата, гейминг до превъртане на любимата игра – всичко е възможно със 100 000 мегабайта на разположение в 4G мрежата с най-добро покритие на населението.

   

  Промоцията ще е валидна за всички планове за гласови услуги от SMART M+ до SMART XL+. Така и потребителите на по-достъпни тарифи като SMART M+ за 19,99 лв. на месец ще имат на разположение допълнителни 100 000 мегабайта за всеки от първите 3 месеца.

   

  Бонус мегабайти ще получат и абонатите, които изберат някой от пакетите за мобилни данни от i-Traffic M+ до i-Traffic XXL+. Цените на тарифите варират от 16,99 лв. до 39,99 лв. на месец.

   

  Атрактивното предложение за двете услуги важи както за частни, така и за бизнес клиенти, при сключване на нов или преподписване на съществуващ договор за две години.

  01.06.2018
 • Дигиталното образование ще подготви децата за епохата на цифровата трансформация

  Кръгла маса „Образование 4.0“ очерта основни елементи на пътна карта за дигитализация на образованието в България

  До еднa година ще има wi-fi във всички училища - с тази новина министърът на образованието Красимир Вълчев откри кръглата маса, посветена на развитието и навлизането на дигиталното образование в българското училище, която се проведе днес в София.  Форумът очерта основните елементи на дигиталното обучение  и на пътна карта за дигитализация на образованието в България. „Най-сигурният начин да се постигнат резултати в посока дигитализация е мобилизацията на всички нива", отбеляза Мария Габриел, еврокомисар по цифрова икономика и общество. Форумът се проведе при особено голям интерес от директори на училища, преподаватели,  издатели на учебници, създатели на учебно дигитално съдържание, образователни неправителствени организации и медии. 

   

  Инициатори на събитието са „24 часа“ и VIVACOM. „За нас образованието е кауза, за която се работи от години. Готови сме да партнираме с организации и институции, за да подпомогнем развитието на нашето общество и най-вече на децата“, подчерта Радослав Златков, главен технически директор и член на УС на VIVACOM. За компанията целта на инициативата „Образование 4.0“ е да спомогне развитието на дигиталните форми на обучение, които от своя страна ще допринесат за дигиталната грамотност и по-добрата реализация на едно цяло поколение. Ето защо компанията си поставя амбициозната цел събитието да е само началото на един дългосрочен проект, подпомагащ навлизането на новите технологии в обучението и създаването на първите дигитални паралелки“.

   

  Качественото образование означава формирането на дигитални умения у учениците и използване на технологиите в процеса на обучение, стана ясно по време на дискусиите. „Най-важната промяна с навлизането на новия закон за образованието е създаването и насърчаването на иновативни училища“, сподели кметът на Столична община Йорданка Фандъкова, подчертавайки, че „най-важното е инвестицията в хората и най-вече в учителите да се случва едновремено с инвестицията в училищната среда“.

   

  Форумът се проведе в три различни панела, представящи конкретни успешни практики от българското училище, образователната система и бизнес инициативи, които подпомагат навлизането на новите технологии в класната стая. Бяха представени успешни решения като „Smart school“ на VIVACOM. Платформата нателекома включва ползването на облачни услуги при защитена интернет среда, в която се дава достъп на учениците само до определено съдържание, необходимо за учебния процес. „Виждаме, че децата ни вече са много активни в интернет, използват технологиите постоянно и смятаме, че е правилно техните дигитални умения да бъдат използвани в учебния процес“, сподели по този повод Мирослав Петров, главен директор “Продажби” и член на УС на VIVACOM.

   

  Дигиталното обучение е интерактивно обучение, което се улеснява от технологията или от практтически инструкции, които спомагат за ефективно използване на технологиите. То обхваща прилагането на широк спектър от практики, включително: смесено и виртуално обучение, това се очерта като консенсусна рамка на дигиталното обучение. Дигиталното образование обхваща или включва поне един или няколко от следните елементи или комбинация от тях: технологии в класната стая; електронни учебници; анализ на обучението с помощта на ИКТ; междудисциплинарно преподаване и обучение с помощта на облачно съдържание; геймификация; дистанционно обучение с присъствени срещи или изцяло дистанционно обучение; онлайн обучение и използване на отворени образователни ресурси.

   

  България има нужда от национална стратегия за дигиталното образование с измерими цели, а

  развиването на уменията на учителите трябва да се превърне в основен приоритет, това се очерта в заключение като основна необходимост, за да може дигитализацията да навлезе по-масово в българското училище. Освен това, според Гергана Паси, основател на Национална дигитална коалиция: „Нужна е „позитивна дискриминация“ за учителите – иноватори“ .

   

  Събитието се проведе в партньорство с Дигитална национална коалиция и с подкрепата на МОН и Столична община. Водещи модератори на панелите бяха  издателят на вестник „24 часа“ Венелина Гочева, основателят на Дигитална национална коалиция Гергана Паси, Диян Стаматов, директор на 119 СУ „Акад. Михаил Арнаудов“ и Ангел Георгиев, координатор по НП "Обучение за ИТ кариера".

   

  Дискусията бе проследена онлайн на 24chasa.bg

  01.06.2018
 • Край на скъпия роуминг в страните от Западните Балкани

  От 30 май 2018 VIVACOM дава възможност на своите клиенти да говорят, пращат SMS-и и ползват мобилен интернет в страните от Западните Балкани при преференциални условия.

  31.05.2018 г. – От 30 май 2018 VIVACOM дава възможност на своите клиенти да говорят, пращат SMS-и и ползват мобилен интернет в страните от Западните Балкани при преференциални условия.

   

  Телекомът вече предлага пакет с включени 100 минути за изходящи разговори, 100 SMS и 100 MB на ден, от който могат да се възползват всички негови клиенти, пътуващи в Албания, Босна и Херцеговина, Косово, Македония, Сърбия и Черна Гора. Цената на пакета е 4 лв с ДДС на ден, като тази цена се начислява само, ако има извършени изходящи разговори, изпращане на SMS или ползване на мобилни данни. Цените за входящи разговори остават непроменени. Клиентите могат да заявят ползване на новия пакет с обаждане на оператор, като това не води до обвързване със срочен договор или удължаване на текущия договор.

   

  Включените минути, SMS и мобилни данни са валидни при ползване на преференциални оператори в съответните страни. За Албания това е Vodafone, за Босна и Херцеговина - m:tel (Mobis), за Косово - Monaco Telecom, за Македония - T-Mobile, за Сърбия – Telenor, и за Черна Гора – също Telenor.

   

  С новия пакет VIVACOM дава възможност на клиентите си да общуват свободно при своите пътувания в страните от Западни Балкани срещу само 4 лв. с ДДС на ден. Стандартните цени без активиран пакет за роуминг в тези страни започват от 2.29 лв. за минута разговор, от 0.59 лв. за изпратен SMS и от 14.99 на МВ.

  31.05.2018
 • Само VIVACOM от операторите ще предлага Huawei Y7 Prime 2018

  Българските потребители вече могат да се сдобият с най-новия смартфон от портфолиото на Huawei - Y7 Prime 2018, който ще се предлага единствено от VIVACOM сред телекомите у нас. Смартфонът от среден клас е разработен с много внимание към дисплея и дизайна, като в същото време е оборудван с добра камера и издръжлива батерия.

  29.05.2018 г. – Българските потребители вече могат да се сдобият с най-новия смартфон от портфолиото на Huawei - Y7 Prime 2018, който ще се предлага единствено от VIVACOM сред телекомите у нас. Смартфонът от среден клас е разработен с много внимание към дисплея и дизайна, като в същото време е оборудван с добра камера и издръжлива батерия.

   

  Huawei Y7 Prime2018 има 6" HD+ дисплей със съотношение 18:9 и с 3000 mAH батерия. Разполага с 3GB RAM и 32GB капацитет за съхранение.

   

  Любителите на снимките няма да останат разочарованиот 13MP+2MP основна камера, която ще им позволи да уловят всеки момент, който пожелаят, със зашеметяваща яснота на всеки детайл. Предната камера е 8MP и със своите интелигентни режими на работа предоставя студийно качество на всяко selfie дори при слаба осветеност.

   

  Huawei Y7 Prime 2018 е с процесор Qualcomm Snapdragon и работи с Android 8.0 Oreo. Устройството има функция за лицево разпознаване, както и сензор за пръстов отпечатък.

   

  Смартфонът е добър избор за всички потребители, които търсят качествено устройство с добра визия и на разумна цена. В комбинация с план Smart L+ от VIVACOM той ще бъде едва 11,98 лева на месец или 209,98 лева в брой.

  29.05.2018
 • Операция Жълти стотинки набра 70 000 лева в помощ на деца с множествени увреждания

  Даренията ще бъдат насочени към „Център за Надежда“ в София, за дългосрочно осигуряване на още рехабилитатори и подобряване на грижата на децата с множествени увреждания, които го посещават.

  23.05.2018 г. – Осмото издание на националната дарителска кампания на VIVACOM Операция „Жълти стотинки“ успя да набере общо 70 000 лв. Тази година инициативата подкрепя мисията на Фондация И АЗ МОГА / I CAN TOO за подпомагане на деца с множествени увреждания. Даренията ще бъдат насочени към „Център за Надежда“ в София, за дългосрочно осигуряване на още рехабилитатори и подобряване на грижата на децата с множествени увреждания, които го посещават. Това ще облекчи значително ежедневието им и ще подобри качеството им на живот. Ще донесе повече спокойствие за техните родители, които трудно съчетават сериозните грижи за дете с множествени увреждания и ходенето на работа на пълен работен ден. Средствата ще бъдат разпределени така, че да осигурят ежедневна рехабилитация на място в Центъра за следващите две години. В „Център за Надежда“ грижа и терапия получават 50 деца.

   

  В дарителската кампания на VIVACOM участваха клиенти на телекома, които имаха възможност да даряват своето ресто в магазините на компанията. В нея се вкллючиха и 25 партньора с над 1700 търговски обекта. Към тях по своя инициатива се присъединиха още десетки малки търговски обекти и много офиси в цялата страната, заявявайки от специалните „касички за жълти стотинки“. Така в инициативата се включиха отделни семейства и служители на по-малки или по-големи фирми, училища, книжарници, кафенета и магазини.

   

  Посланици на кампанията и тази година бяха певицата Белослава и легендарният гимнастик Йордан Йовчев, които с личния си пример вдъхновиха стотици хора да оставят своето ресто или да заявят специална касичка за своето работно място.

   

  Традиционните партньори на инициативата са: кино АРЕНА, Burger King, Ciela, Cinelibri, Colibri, DHL, Domino’s Pizza, Grand Optics, Inmedio, Joy Optics, KOM, Mr. Bricolage, 1 minute, Relay, Renault-Nissan, SDI Broker, Sport Depot, Texas Chicken и Zeiss Experience Center. Новите партньори, присъединили се тази година към кампанията, са: AndrewsLadies, Booktrading, DOMKO, Eventim, Lafka и VIPSecurity. Медийните партньори, благодарение на които повече хора имат шанса да научат за каузата, са: dir.bg, сп. Elle, вестник Стандарт, Дарик радио, Журнал за жената, Моето дете, Нова телевизия, радио FM+, Розали, actualno.com и iwoman.

   

  Всеки, който иска да помогне на каузата на „Център за Надежда“ и извън рамките на кампанията, може да направи това с банков превод по специално създадената дарителска сметка: Фондация И АЗ МОГА | IBAN: BG70TTBB94001528002490; с SMS на кратък номер 1415 или обаждане на телефон 0900 5 14 15 (цена 1лв./1,20лв. за предплатени услуги); заявяване на касичка на: kasichka@vivacom.bg

  23.05.2018
Каталог
към контакти