Новини
 • Гръцкият Forthnet („Фортнет“) официално става част от United Group („Юнайтед груп“)

  Гръцкият доставчик на телекомуникационни услуги и платена телевизия, Forthner S.A, официално стана част от United Group, водещият телекомуникационнен и медиа оператор в Югоизточна Европа.

  25 ноември 2020 г. - Гръцкият доставчик на телекомуникационни услуги и платена телевизия, Forthner S.A, официално стана част от United Group, водещият телекомуникационнен и медиа оператор в Югоизточна Европа.

   

  Навлизането на United Group на гръцкия пазар е още едно важно постижение в стратегия на групата за европейско разрастване. Това допълнително укрепва позицията на базираната в Холандия United Group като лидер в индустрията, оперираща в осем страни в региона.

   

  Виктория Боклаг, главен изпълнителен директор на United Group: „С удоволствие приветствам нашите колеги от Forthnet в семейството на United Group. Имаме амбициозни планове за компанията, които ще бъдат приложени от нов управленски екип. Брандът „Nova” на Forthnet е добре установен в Гърция и виждаме голям потенциал за бизнеса.“

   

  Тя продължи: „Имаме възможност да предложим на гръцкия пазар повече съдържание и повече възможности в сферата на забавленията и спорта, за да стимулираме растежа на платените телевизионни услуги. Уверени сме, че чрез прилагане на нашия опит в области като съдържание и технологии, в съчетание с нашето по-широко предлагане на телекомуникационни услуги, можем да осигурим най-доброто потребителско изживяване и да реализираме бизнес целите си.“

   

  United Group, чийто мажоритарен собственик е BC Partners, обяви през юни, че са постигнали споразумение за придобиване на ок. 36% от Forthnet. Оттогава United Group увеличи своето участие до ок. 80%. До края на годината, вследствие на преобразуването на придобития конвертируем дълг на Forthnet, нейният дял ще се увеличи до 85%.

   

  Задължително търгово предлагане

   

  Съгласно гръцкото законодателство United Group са достигнали минималните изисквания за търгово предлагане и се очаква да отправят задължително търгово предложение, което следва да приключи през първото тримесечие на 2021 г.

   

  В случай че United Group придобие поне 90% от обикновените акции на Forthnet след приключване на задължителното търгово предложение, групата може да придобие 100% дял от капитала на Forthnet чрез комбинация от придобивания на акции в рамките на задължителното търгово предложение и/или право да изкупи акциите на останалите акционери в съответствие с приложимото законодателство.

   

  Forthnet е доставчик на комуникационни услуги и услуги за домашни развлечения в Гърция, с 1000 служители и близо 1,4 милиона генериращи приходни потоци. Forthnet предлага на своите клиенти повече от 60 DTH канала през бранда „Nova”.

   

  Придобиването на Forthnet е третата основна сделка на United Group за по-малко от година след придобиването на хърватската „Теле2“ и VIVACOM. Заедно придобиванията са увеличили размера на компанията до 1,7 милиарда евро от pro forma приходите.

   

  Платформата United Group обединява водещите оператори и най-добрите производители на съдържание в Югоизточна Европа, които работят както в сектора на телекомуникациите, така и в медиите.Компанията има повече от 10 милиона абонати и 11 хиляди служители.

    

  За United Group:

  Със седалища в Амстердам, United Group е водещият телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа. Чрез значителни инвестиции в цифрова инфраструктура, съдържание и технологии, тя предоставя водещи услуги на клиентите в региона.През двете десетилетия от основаването си United Group придобива и успешно интегрира над 100 компании в своята структура. Има най-широкото мрежово покритие в региона и предлага на потребителите най-атрактивния избор на телевизионно съдържание от цял свят.United Group е собственост на BC Partners, една от най-големите глобални инвестиционни компании, от март 2019 г. и оперира в осем държави. За повече информация, посетете: https://united.group/

   

   

  25.11.2020
 • Успешно завърши 17-тото издание на Лятната стажантска програма на VIVACOM

  33% от стажантите продължават кариерното си развитие в компанията

  24.11.2020 г. гр. София Официално беше поставен финалът на 17-тото издание на Лятната стажантска програма на VIVACOM.Всички стажанти получиха сертификати за успешното завършване на програмата, а 33% от тях продължават своето кариерно развитие в компанията.

    

  17-тата Лятна стажантска програма затвърди стремежа на VIVACOM да подкрепя талантливите младежи в България, въпреки извънредната обстановка свързана с COVID-19. Подготовката на програмата стартира през месец март, а стажантите прекрачиха прага на VIVACOM в началото на юли. В нея взеха участие 60 стажанти от 18 дирекции в компанията. С помощта и напътствията на своите ментори младежите направиха първите си крачки в кариерното развитие и натрупаха ценен опит и умения, които ще са им от полза в бъдещото развитие.

    

  Всички участници имаха възможност да се включат в редица интересни онлайн събития и обучения, свързани с корпоративна култура, бизнес етикет, презентационни и комуникационни умения. По време на виртуалната церемония по закриване на стажантската програма, награди получиха победителите във всички състезания и инициативи, организирани през лятото.

    

  Като част от приобщаването към ценностите и социално-отговорната политика на VIVACOM стажантите се включиха в доброволческа акция посветена на стимулирането на популацията на пчелите. По време на инициативата младите таланти засадиха близо 4500 цветя в Южния парк в гр. София, в обособения от тях цветен кът „BEEhappy”.

  За пръв път в своята 17-годишна история, програмата се проведе в дигитална среда, поради непредвидените обстоятелства свързани с разпространението на COVID-19. Стажантска програма бързо се адаптиракъм динамичните промени и прехвърли успешните си практики във виртуалното пространство. Посредством технологиите, участниците останаха свързани помежду си, натрупаха ценни знания и развиха професионалните си умения, доказвайки, че разстоянието не е пречка за развитие и успех.

   

  24.11.2020
 • Физическата карта на Pay by VIVACOM е без такса за издаване и доставка само до 29 ноември

  Само в периода 23.11 – 29.11.2020 г. потребителите на Pay by VIVACOM имат възможност да заявят уникалната за България физическа карта Mastercard Digital First без такса за издаване и доставка.

  23.11.2020 г. гр. София Само в периода 23.11 – 29.11.2020 г. потребителите на Pay by VIVACOM имат възможност да заявят уникалната за България физическа карта Mastercard Digital First без такса за издаване и доставка. Това става лесно и бързо в няколко стъпки. Достатъчно е потребителите да влязат в приложението, да изберат меню Cards (Карти), секция Payments (Плащания) и да поръчат своята физическата карта безплатно. Доставката ще бъде до посочения от картодържателя адрес в рамките на 5 работни дни.

    

  Всички възползвали се от промоционалните условия за издаване на Mastercard Digital First ще получат карта с изчистен минималистичен дизайн, подходяща за предстоящото коледно пазаруване.

   

  Mastercard Digital First е първата по рода си платежна карта в България, която предлага допълнителнониво на сигурност, защото върху нея липсва каквато и да е било чувствителна информация. Тя има всички функционалности на безконтактните карти, но на нея са изписани единствено имената на картодържателя. Уникалният 16-цифров номер (ПАН), CVC кода за онлайн плащания с картата и срока на валидност се съхраняват само в дигиталния портфейл.Достъп до приложението има единствено титулярят чрез използване на биометричните си данни за отключване на Pay by VIVACOM или секретен код.

    

  Mastercard Digital First може да се управлява директно в приложението, като „отключването“ и „заключването“ ѝ става единствено от титуляря чрез потвърждение на биометрични данни или секретен код за достъп. А за всяко извършено плащане с картата потребителите получават своевременна нотификация.

    

  Повече информация за промоцията „Физическа карта Pay by VIVACOM без такса за издаване и доставка“ можете да откриете тук.

   

  Платежните услуги през приложението Pay by VIVACOM се предоставят от „Пейнетикс“ АД – дружество за електронни пари, притежаващо лиценз, издаден от БНБ с решение №44 от 11.04.2016 г. БТК ЕАД е доставчик на приложението Pay by VIVACOM и представител на „Пейнетикс“ АД, вписан в регистъра на БНБ по чл.19 от ЗПУПС. „Файър“ е доставчик на технически услуги за БТК ЕАД.

  23.11.2020
 • PlayStation®5 се предлага в магазините на VIVACOM на страхотна цена

  Най-новата игрова конзола PlayStation®5 вече се предлага във VIVACOM на страхотна цена.

  20.11.2020 г. гр. София Най-новата игрова конзола PlayStation®5 вече се предлага във VIVACOM на страхотна цена. Тя разкрива пред феновете нови неподозирани гейминг възможности, още по-реалистично гейминг преживяване и изцяло ново поколение PlayStation® игри. Всички клиенти на VIVACOM могат да се възползват от специалната цена на конзолата в магазините и да зарадват своите близки с подранил коледен подарък на цялото семейство.

    

  PlayStation®5 се предлага от VIVACOM в две версии - модел с Ultra HD Blu-ray драйв на цена 41,98 лв. на месец с FiberNet 100 & TV 2L+ и дигитална версия без дисково устройство, която се нарича PlayStation 5 Digital Edition. Тя работи само с дигитално разпространявани игри и се предлага на клиентите на VIVACOM на цена от34,98 лв. на месец с FiberNet 100 & TV 2L+.

  И двете версии на PS5 използват персонализиран централен и графичен процесор и ултра бързата 825 GB SSD памет, които правят гейминг изживяването още по-пълноценно.

  PlayStation®5 е последно поколение игрална конзола, създадена от Sony Interactive Entertainment. Устройството предлага 120Hz честота на опресняване на кадрите за 4K дисплеи и 8K картина за екрани с 4320p резолюция. Конзолата има HDR резолюция за още по оживена графика и наситена гама от цветове.

    

  PlayStation®5 има атрактивен дизайн в черно и бяло и може да бъде позициониран както вертикално, така и хоризонтално. Безжичният контролер DualSense използва адаптивни бутони с хаптична обратна връзка и адаптивни спусъци, а благодарение на новата аудио технология Tempest 3D AudioTech и вградения микрофон, потребителите могат да комуникират с другите играчи без допълнителни слушалки.

    

  В магазините на VIVACOM могат да бъдат открити и устройствата от серията  PS5 - безжичен контролер PS5 DualSense, безжични слушалки SONY PS5 PULSE 3D™ и мултимедийно дистанционно управление,аскоро на разположение на потребителите ще бъдат и други нови PS5 продукти за още по-пълноценно гейминг изживяване,  сред които са и игрите за PS5 - Marvel''s Spider-Man: Miles Morales, Sackboy: A Big Adventure и Demon''s Souls.

   

  20.11.2020
 • Оранжеви седмици с отстъпки във VIVACOM

  Над 100 устройства ще се предлагат на по-ниски цени до края на месеца

  19.11.2020 г. гр. София До края на ноември в онлайн магазина и в цялата търговска мрежа на VIVACOM клиентите могат да се възползват от над 100 устройства на специални по-ниски цени. В оранжевите седмици са включени разнообразни модели от различните категории – смартфони, смарт часовници, смарт аксесоари, таблети и смарт устройства с атрактивни отстъпки, както и други специални предложения.

  Промоционалните цени са валидни при сключване на нов договор или подновяване на текущ, или закупуване на устройството в брой или на изплащане.

    

  Клиентите избрали да зарадват себе си или близките си със смартфон от VIVACOM се възползват не само от отстъпка на устройството, но и получават Smart план с до 10 пъти повече мегабайти за първата година. Част от смартфоните включени в оранжевите седмици са Samsung Galaxy Z Fold 2, Xiaomi Mi 10, Huawei Mate XS, Huawei P40 lite, Sony Xperia 10 II, Motorola Edge+, REALME C3, Nokia 2.4 и др.

    

  От таблетите с отстъпка в магазините и онлайн на сайта могат да бъдат закупени Samsung Galaxy Tab S7, Galaxy Tab A7, LENOVO YOGA SMART TAB, Prestigio Q Pro 8 и др. в комбинация с план и-Traffic с до 10 пъти повече МВ за свободно сърфиране в интернет през цялата първа година.

    

  В оранжевите седмици е включено и голямо разнообразие от смарт часовници, безжични слушалки и колони, външни батерии и други смарт и традиционни аксесоари.

    

  Повече информация за устройствата част от оранжевите седмици можете да намерите в магазините на VIVACOM в цялата страна и в онлайн магазина.

   

  19.11.2020
 • До 10 пъти повече мегабайти със Smart плановете от VIVACOM

  Потребителите на план Smart U получават по 500 000 МВ всеки месец през първата година

  17.11.2020 г. гр. София До 10 пъти повече мегабайти на месец предлага от днес VIVACOM на своите клиенти. Smart плановете с до 10 пъти повече мегабайти позволяват на потребителите да сърфират свободно в най-бързата мобилна мрежа в Европа* не само по празниците, когато хората общуват най-много с близки и приятели, но и през цялата следваща година, а количеството им е различно в зависимост от избрания мобилен план.

    

  Клиентите на мобилен план Smart U от VIVACOM получават 10 пъти повече мегабайти или по 500 000 МВ интернет на максимална скорост за всеки месец през първата година. План Smart XL+ предлага на клиентите 8 пъти повече мегабайти на месец, което прави 200 000 МВ. В Smart XL са включени 6 пъти повече – 90 000 МВ мобилен интернет на месец. Избралите Smart L+ получават 4 пъти повече или 40 000 МВ на месец, а при Smart L мегабайтите на максимална скорост са удвоени, което прави по 8 000 МВ на месец за първите 12 месеца, вместо по 4 000 МВ.

    

  Коледният подарък може да бъде още по-хубав за всеки клиент, тъй като специалните оферти със Smart са валидни и в комбинация с всички смартфон устройства от богатото портфолио на VIVACOM.

    

  Плановете идват с включен безплатен абонамент за музикалната платформа TIDAL, облачно пространство за съхранение на данни pCloud и достъп до интерактивния медиен портал TV GO за целия срок на договора. Като бонус за всеки от първите три месеца VIVACOM предоставя допълнителни между 10 000 и 30 000 МВ трафик към приложението TV GO, в зависимост от избрания мобилен план.

    

  Smart плановете идват и с включен месечен бюджет на стойност до 30 лв., спрямо избрания тарифен план, с който потребителите сами избират телевизионното си съдържание в TV GO и по този начин получават възможността да персонализират акаунта си в TV GO спрямо желанията и интересите си.

  Всички клиентина гласови мобилни услуги от VIVACOM получават и плана VIVAPAY на дигиталния портфейл Pay by VIVACOM без месечна такса, ако използват мобилния си номер от VIVACOM при регистрацията.

    

  Още един бонус за потребителите в настоящата промоция е възможността да получат и 1 лв. отстъпка и 2 000 МВ интернет подарък с всяко плащане на месечната фактура през мобилното приложение My VIVACOM.  

    

  Допълнителни мегабайти очакват и клиентите избрали планове i-Traffic. Мобилният интернет при тях отново е до 10 пъти повече, в зависимост от избрания тарифен план.

    

  Повече информация за специалната коледна промоция на VIVACOM можете да откриете тук.

   

  17.11.2020
 • VIVACOM дава допълнителни 33 000 МВ към смартфони Samsung закупени с договор

  Мегабайтите се зареждат през всеки от първите 3 месеца на договора

  11.11.2020 г. гр. София До 16 ноември VIVACOM предлага на своите клиенти страхотна онлайн оферта. Избрани смартфони Samsung идват с отстъпка от цената и с допълнителни 33 000 МВ интернет за всеки от първите 3 месеца за срока на договорас план Smart.Промоционалните условия са валидни при закупуване на устройството в брой или на лизинг с планове SmartL,L+,XL,XL+ и U от VIVACOM. А допълнителните 33 000 МВ са още една възможност за потребителите да се насладят на сърфирането в най-бързата мобилна мрежа в Европа*.

    

  В промоцията са включени моделите от най-новите серии на Samsung – Note20 и S20, както и интригуващият Samsung Galaxy S20 FE.

  S20 FE има елегантен и модерен дизайн, съчетан с висока производителност и камери улавящи и малките детайли, за да задоволи изискванията на съвременния динамичен потребител. Смартфонът предлага бързо опресняване на дисплея - 120Hz, и поддържа 25 W бързо жично зареждане,15 W безжично зареждане, а също и безжичен PowerShare.  

  Освен с допълнителни 33 000 МВ за всеки от първите 3 месеца, S20 FE идва и с външна батерия Cellular Line 5000 mAh в свеж оранжев цвят.

    

  Всички модели Samsung, които идват с допълнителни мегабайти от VIVACOM могат да бъдат открити тук.

    

   * Според анализ на Ookla®, основан на данните от Speedtest Intelligence® за първите шест месеца на 2020г. Търговските марки на Ookla се използват с разрешение. 

  11.11.2020
 • Samsung Galaxy Watch3 e първият смарт часовник във VIVACOM работещ с eSIM

  Най-новите смарт часовници от Samsung – Galaxy Watch 3 вече се предлагат с технологията eSIM

  10.11.2020 г. гр. София Най-новите смарт часовници от Samsung – Galaxy Watch 3 вече се предлагат с технологията eSIM. Всички потребители могат да се сдобият с интелигентните устройстваи да вземат eSIM от VIVACOM от най-близкия магазин или онлайн на сайта на компанията.  

    

  Предимството на новаторската eSIM технология е гъвкавостта, която носи на потребителите. Позволява им да излязат на разходка само със смарт часовника си, без да носят телефон със себе си,за да осъществяват обаждания, да следят своя напредък докато тренират и същевременно да са свързани със своите близки. 

    

  Моделите GalaxyWatch 3 са отличен избор за активните хора, които държат на елегантността и добрия стил. Смарт часовниците проследяват десетки видове физическа активност, предоставят съвети в реално време и разполагат с тракери за следене на нивото на стрес и сърдечния ритъм. Притежават много функционалности, като синхронизиране на календар, събития, известия от социалните мрежи и видимост на изпратените изображения без допълнително докосване.

    

  По-малкият от двата часовника - Galaxy Watch 3 41 mm е дамският вариант. Той има елегантен дизайн, нежна класическа рамка и висококачествена каишка от естествена кожа. Предлага се в розов цвят на цена от 27,98 лв. на месец с план Smart L+.

    

  Мъжкият часовник Galaxy Watch 3 е с по-голям размер – 45 mm. Той идва в стилния черен цвят, корпусът му е изработен от неръждаема стомана, има висококачествена кожена каишка и пасва идеално за ръката. Моделът се предлага на цена от 28,98 лв. на месец с план Smart L+.

    

  Вече часовниците са съвместими с новото поколение вградени карти eSIM. Благодарение на това потребителите могат лесно и удобно да приемат обаждания и да набират от часовника си, когато телефонът не е в тях.

   

  10.11.2020
 • Елегантни и функционални - новите модели на NOKIA са на разположение на клиентите на VIVACOM

  NOKIA 2.4 и NOKIA 3.4 вече са налични в търговската мрежа на VIVACOM и онлайн на сайта.

  09.11.2020 г. гр. София Актуалните модели на NOKIA - NOKIA 2.4 и NOKIA 3.4 вече са налични в търговската мрежа на VIVACOM и онлайн на сайта. Моделите се отличават със стилен дизайн, камери с изкуствен интелект, голям дисплей и мощна батерия. Панелът с 3D нано-текстура приляга стабилно в ръката, а корпусът от лят метал с поликарбонатна обвивка дава усещане за комфорт и здравина.

   

  Отлични са работните характеристики на NOKIA 3.4. Моделът е оборудван с 6.39-инчов HD+ дисплей с вградена 8 МР селфи камера. Тройната задна камера с изкуствен интелект, включва 13 MP е основен обектив, 5 MP е широкоъгълен и 2 МР дълбочин сензор с Боке ефекти.  

   

  Характерно за устройството е подобреното приложение Дигитално благополучие, особено полезно за родителски контрол върху активността на децата онлайн. Потребителите могат да зададат ограничения за съдържание и време на използване на телефона и да преглеждат активността в приложенията с Family Link. То дава възможност и за блокиране на отвличащите вниманието приложения с режима за концентрация.

  Страхотен избор е и актуалния NOKIA 2.4. Устройството разполага с обширен 6,5-инчов HD + дисплей за максимално удобство. Съотношението 20:9 дава отлична възможност за писане, преглеждане на снимки или видео. 

   

  Моделът се отличава с усъвършенствана двойна задна камера с изкуствен интелект -  13 MP основна камера с 2 MP дълбочинен сензор за контрол на боке ефектите. 5 MP селфи камера прави детайлни портретни снимки. С новия портретен редактор снимките могат да бъдат префокусирани и редактирани и след заснемането им. 

   

  И двете устройства имат едно голямо предимство - разполагат с мощна и адаптивна батерия. При NOKIA 2.4 тя е с капацитет 4 500mAh и издържа до 2 дни с едно зареждане, а капацитетът на батерията на NOKIA 3.4 е 4000mAh.

   

  И двата модела са с Android 10 и ще получат гарантираните за марката актуализации към Android 11 и нагоре, както и актуализацииза сигурност за поне три години.

   

  NOKIA 2.4 се предлага в графитен цвят на цена от 7,98 лв. на месец с план Smart L+, а NOKIA 3.4 може да бъде закупен в син цвят на цена от 10,98 лв. на месец с план Smart L+.

   

  09.11.2020
 • VIVACOM приема предварителни поръчки за iPhone 12 Pro MAX и iPhone 12 mini

  VIVACOM започна да приема предварителни поръчки за изцяло новите смартфони iPhone 12 Pro Max и iPhone 12 mini в онлайн магазина си

  07.11.2020 г. гр. София VIVACOM започна да приема предварителни поръчки за изцяло новите смартфони iPhone 12 Pro Max и iPhone 12 mini в онлайн магазина си www.vivacom.bg/online/bg/apple.

  Моделите са по-мощни и издръжливи от всякога и са в предварителна продажба на сайта на телекома до 12 ноември, а от 13 ноември, ще бъдат налични за потребителите и в цялата търговска мрежа на VIVACOM в страната.

    

  iPhone 12 mini съчетава цялата технология на iPhone 12 във възхитително компактен размер, като продължава да предлага голям и завладяващ 5.4-инчов дисплей от край до край.

  iPhone 12 Pro Maxима професионална pro камера и най-големият дисплей от серията – за по завладяващо изживяване на картината от всякога.

    

  Моделите имат красив дизайн, а предпазното стъкло Ceramic Shield е новия голям скок в издръжливостта им. Те използват специален проектиран от Apple A14 Bionic чип, който е най-бързият чип в смартфон.

  iPhone 12Pro Max се предлага в цветоветеграфитен, златен, сребърен и тъмно син, а iPhone 12 mini вчервен, черен, бял, син и зелен цвят.

    

  Повече информация всички модели от серия iPhone 12 и предварителната поръчка можете да откриете на www.vivacom.bg/online/bg/apple.

  07.11.2020
 • Актуалните флагмани на Xiaomi - Mi 10T, Mi 10T Pro и Mi 10T lite от утре ще се предлагат във VIVACOM

  Смартфоните се предлагат в комплект със спортната смарт гривна Xiaomi Mi Band 5.

  05.11.2020 г. гр. София От утре най-новите модели на Xiaomi - Mi 10T, Mi 10T Pro и Mi 10T lite ще са на разположение на клиентите на VIVACOM в магазинната мрежа и онлайн магазина на телекома. Смартфоните се предлагат в комплект със спортната смарт гривна Xiaomi Mi Band 5.

   

  Моделите се отличават с фотография на ново равнище, иновативен дизайн, функционалности и скорост, които ще удовлетворят и най-взискателните потребители.

  И трите устройства имат 6.67-инчов FHD+ Dot дисплей за динамична и реалистична картина. Моделите са с висока производителност, благодарение на мощния процесор от ново поколение Qualcomm Snapdragon 865 за зашеметяващо гейминг изживяване, а при Mi 10T lite процесорът е Qualcomm Snapdragon 750.

   

  Mi 10T и Mi 10T Pro идват и с допълнителна гаранция от 6 месеца от датата на покупката, при която клиентите могат да се възползват от безплатна подмяна на дисплея, в случай, че бъде счупен, спукан или повреден. Повече информация за допълнителната гаранция на www.mi.com/global/service/support/warranty/bg.html .

   

  За любителите на качествената фотография,  Mi 10T  и Mi 10T Pro предлагат тройна основна камера с вграден изкуствен интелект. При Mi 10Т Pro тя включва 108 МР основен сензор с оптична стабилизация, докато при Mi 10Т той е 64 МР. Ултраширокоъгълният обектив е 13 МР, а макро камерата е съответно 10 МР и 5 МР. Моделите могат да заснемат видео с резолюция 8К, а селфи камерата им е 20 МР.

   

  От друга страна Xiaomi Mi 10T lite използва четворна основна камера с 64 MP основен обектив, 8 МР ултраширокоъгълен обектив, 2 МР макро обектив и 2 МР сензор за дълбочина на изображението.

  Mi 10T и Mi 10T Pro разполагат с мощна батерия с капацитет 5000 mAh, а при Mi 10T lite батерията е 4820 mAh. И трите модела поддържат 33W бързо зареждане, благодарение на което се зареждат напълно за 59 минути.

   

  И още едно предимство на новите смартфони на Xiaomi – в комплекта те притежават протектор за гръб с антибактериално покритие и протектор на екрана със сребърни йони, които елиминират 99% от бактериите. 

   

  Mi 10T Pro разполага с 8 GB RAM памети 256 GB вътрешна памет, ще се предлага в сребърен цвят и ще може да бъде закупен на цена 38,98 лв. на месец с план Smart U.

   

  Xiaomi Mi 10T също е снабден с 8 GB RAM памет, но вътрешната памет за съхранение на файлове и снимки е 128 GB. Устройството ще бъде на разположение на клиентите в сребърен цвят на цена от 29,98 лв. на месец с план Smart U в магазините на VIVACOM и онлайн на сайта.

   

  А Mi 10T lite разполага с 6 GB RAM памет и 128 GB вътрешна памет, и ще бъде наличен в цветовете синьо и сиво на цена от 21,98 лв. на месец с план Smart U.

   

  И трите смартфона идват в комплект със спортната смарт гривна Mi Band 5.

   

  05.11.2020
 • Сателитната телевизия на VIVACOM има нов интерфейс и нов приемник

  VIVACOM предлага на клиентите си на сателитна телевизия нов интерфейс, който идва с нов приемник с по-малки размери от досегашните.

  04.11.2020 г. гр. София VIVACOM предлага на клиентите си на сателитна телевизия нов интерфейс, който идва с нов приемник с по-малки размери от досегашните.

  Новият DTH приемникработи по-бързо и консумира по-малко енергия. Дистанционното му имасъкратено време за реакция и функция за обучаване, благодарение на която телевизорът и приемникът могат да се управляват само от едно дистанционно.

    

  Новият интерфейс на сателитната телевизия на VIVACOM дава възможност да се създават и управляват списъци с любими канали, както и бърз достъп до тях през бутоните EPG и mini EPG. Сред полезните функционалности е и възможността за заключване на менюто, с която родителите могат да ограничат достъпа на децата си само до канали с подходящо за възрастта им съдържание. С новия приемник, потребителите получават и достъп до селектирани радио програми.

    

  За удобството на клиентите, менюто EGP предоставя списък с всички канали на сателитната телевизия и информация за предаванията за седем дни напред. С помощта на зеления бутон на дистанционното, потребителят може да добавя напомняне за съдържанието, което желае да гледа, и по този начин лесно и бързо да планира програмата си от предавания за седмицата. 

    

  Новото предложение от VIVACOM идва с атрактивни оферти в комбинация с интернет за дома, стартиращи от 7.99лв. с ДДС с включени радио станции във всички пакети и много, разнообразни опции за допълнителни пакетикато HBO, Cinemax, DiemaXtra, MAX Sport Plus и чуждоезични пакети.

   

  Повече информация за новия интерфейс на сателитната телевизия на VIVACOM и актуалните предложения можете да откриете тук.

  04.11.2020
Каталог
към контакти