5G HOME INTERNET

 

Неограничен и надежден интернет

5G HOME INTERNET осигурява бърза и сигурна интернет връзка чрез 5G мрежата на Vivacom. Можеш да използваш услугата като фиксиран интернет без ограничение на трафика и без допълнително окабеляване.

 

Предимства

 

 

 • Неограничен
  включен трафик

 • Надежден безкабелен
  интернет за дома

 • Безплатен Wi-Fi 6 рутер

 • Бърза и лесна инсталация

 

 

 

 


Пакет

5G HOME INTERNET
Промоционална цена с 24-месечен договор в лв. с ДДС за самостоятелна услуга
29.80 лв./мес
Стандартна цена с 12/24-месечен договор в лв. с ДДС
39.80 лв./мес.
Включени данни
Неограничени трафик
Максимална скорост на Download / Upload
100 Mbps/ 40 Mbps

 

 

 •  

  Безплатно

  Wi-Fi 6 Рутер

   

  ✔ 5G интернет свързаност

  ✔ Висока производителност с Qualcomm SDX62 чип от ново поколение

  ✔ 2.4GHz & 5GHz, 2x2 MIMO, капацитет до 32 потребителя

  ✔ 2 Gigabit порта

  ✔ Бърза и лесна безкабелна инсталация

 

 

Поръчай онлайн

 1. Абонаментен план 5G HOME INTERNET е валиден за нови и настоящи частни и бизнес клиенти при сключване на 12/24-месечен договор.
 2. При предоставяне на услугата 5G HOME INTERNET се заплаща еднократна активационна такса в размер на 20 лв. с ДДС. При комбинация с EON активационна такса за интернет услугата не се прилага.
 3. Услугата се предоставя чрез СИМ карта, ограничена само за достъп до интернет и само за работа на адреса, предоставен от клиента. Услугата се инсталира самостоятелно от клиента чрез предоставения от Vivacom рутер за безплатно ползване за срока на договора.
 4. Максимална (рекламирана) скорост на пренос на данните в 5G мрежата на Vivacom: download - 100 Mbps, upload – 40 Mbps. Максималните скорости са достижими при използване на съвместимо устройство. Максималните скорости не са гарантирани и зависят от натовареността и покритието на мрежата. Затруднения на достъпа до интернет е възможно в ситуация на force majeure в мрежовата инфраструктура. Не следва да се наблюдават различни затруднения за определени типове информация и съдържание. Повече информация за възможните затруднения на достъпа до интернет е налична в секция Общи условия, раздел Други.
 5. Скоростите за достъп до интернет са постижими при измерване към сървър в мрежата на Vivacom. При спор относно качеството на услугата същото се установява чрез механизми за наблюдение, одобрени от Комисията за регулиране на съобщенията. Виваком може да извърши и допълнителни измервания за наличие на отклонения от качеството на предоставяната услуга за достъп до интернет за целите на задействане на средствата за правната защита, с която разполагат страните по договора.
 6. Интернет в мрежата на Vivacom е неограничен. Vivacom прилага Политика за превенция на измами и неправомерно ползване на фиксирани услуги чрез мобилната мрежа, публикувана на vivacom.bg, независимо от параметрите на конкретния тарифен план.
 7. Услугата може да бъде преместена на друг адрес само при наличие на техническа възможност. При всяко преместване се заплаща такса в размер на 20 лв. с ДДС.
 8. Услугата се предлага според техническата възможност и покритие на 5G мрежата на Vivacom.

 

Официални правила по промоция „5G HOME INTERNET 100 за 29.80 лв.”


Допълнителен пакет

Антивирусна програмаСтатичен IP адрес
Включени услуги
1 бр. лиценз
1 бр. статичен IP адрес
Стандартна цена в лв. с ДДС
1.99 лв.
1.99 лв.
Тип
Ежемесечно подновяване
Ежемесечно подновяване

 

 • Всички допълнителни пакети са без абонамент.
 • За периода от активацията на допълнителния пакет до датата на първото отчетно число клиентът заплаща пълна месечна такса. При деактивиране на допълнителен пакет предплатената месечна такса не се възстановява.
 • Пакет „Антивирусна програма“ включва 1 бр. лиценз за антивирусна програма ESET NOD32, може да се активира и деактивира  на http://5ginternet.vivacom.bg и е валиден до момента, в който не се заяви деактивиране. Пакетът може да се активира 1 път на отчетен период.
 • Пакет „Статичен IP адрес“ включва 1 брой статичен IP адрес, може да се активира и деактивира на http://5ginternet.vivacom.bg или чрез обаждане на (087) 123 и е валиден до момента, в който не се заяви деактивиране. Пакетът може да се активира до 1 път на отчетен период.
 • Инсталиране на EON Smart Box и 5G HOME INTERNET

 

 

1. Подготовка
 1. Уверете се, че използвате правилният размер SIM карта.

  step 1

 2. Поставете nano-SIM картата в долната част на устройството и в посоката, показана на картинката.

  step 2

 3. Свържете захранващия адаптер на рутера в контакта. След това рутерът ще стартира автоматично и ще се свърже с интернет.

  step 3

 4. Вашата услуга вече е активирана.

 

Свързване към Wi-Fi мрежа
 • За да свържете устройствата си с Wi-Fi мрежата на рутера, проверете етикета на долната страна за името на Wi-Fi (Wi-Fi Name) и паролата (Wi-Fi Password). Може да сканирате изобразения QR код за директно свързване.

  step 4

 • За достъп до интернет чрез Ethernet кабел свържете компютъра или лаптопа си към LAN входа на рутера.

  step 5

 

В комбинация с EON

   Ако използвате 5G HOME INTERNET заедно с EON TV следвайте стъпките за активиране тук.

 

⚠ За да използвате EON приемника през Wi-Fi първо го свържете чрез LAN кабел към 5G рутера, за да се актуализира.

 

 

Допълнителни настройки на рутера

За промяна на името на Wi-Fi мрежата (Wi-Fi Name) и/или паролата (Wi-Fi Password), както и други настройки посетете IP адреса за управление на рутера, изписан на етикета, и въведете посочената парола.

 

Ръководство за 5G ROUTER ZTE MC888

Активиране на EON TV

 

Често задавани въпроси

Open cookie bot settings
към контакти