Често задавани въпроси

MegaCall

  

Планове с включени до 30 часа за разговори към всички в България, 50 други държави и роуминг в ЕС. 

   

  • До 1800 минути за разговори на месец към всички фиксирани и мобилни мрежи в България и над 50 други държави, както и роуминг в страните от Европейски Съюз!

  

 

MegaCall S+

MegaCall M+

MegaCall L+

MegaCall XL+

Месечна такса

9.80 лв

19.80 лв

29.80 лв

99.80 лв

Месечна такса в комбинация с други услуги

-

15.80 лв

25.80 лв

95.80 лв

Включени минути за разговори към България, над 50 други държави и роуминг в ЕС

100 

250

400

1 800

Включени минути в мрежата на VIVACOM след изчерпване на първоначално включените

-

1 800

1 800

1 800

Цена на минута разговор след изчерпване на включените

0.25 лв

0.23 лв

0.21 лв

0.19 лв

  

Основни цени за този план с включен ДДС:
SMS към международни оператори 0.21 лв на съобщение
SMS от мрежата на VIVACOM към мобилни мрежи към ЕС 0.14 лв на съобщение
MMS към всички нац. мобилни оператори 0.60 лв на съобщение 
GPRS/EDGE/UMTS/HSDPA 1.80 лв. на MB
WAP през CSD   0.06 лв на минута 
Видео разговори към мобилната мрежа на VIVACOM  0.49 лв на минута 
Видео разговори към други мобилни оператори 0.59 лв на минута 
Разговори към страни от Първа международна група 0.36 лв на минута
Разговори от мрежата на VIVACOM към Мобилни ЕС 0.445 лв на минута
Разговори към страни от Втора международна група 0.76 лв на минута
Разговори към страни от Трета международна група 1.26 лв на минута
Видео разговори към всички международни дестинации 1.62 лв на минута
Цени за обаждане/SMS към номера с добавена стойност

Специални правила и условия:
1) При нова активация е необходимо да се заплати съответната цена на стартов пакет от 15.00 лв. с ДДС. Предплащането се възстановява във втората фактура, след заплащане в срок на първата фактура, а ако тя е на по-ниска стойност, остатъка от него ще се приспада от следващите фактури, до пълното му възстановяване.
2) Тарифирането е на минута. Минималната продължителност на разговор е 60 секунди.
3) Трафик на данни се таксува на MB според цената в тарифния план до достигане на сметка от 40 лв. за мобилен интернет. След това се заплаща по 0.08 лв. с ДДС на MB, като продължава използването на MB на максимална скорост.
4) Включените минути не могат да се използват за разговори към номера с добавена стойност, международни дестинации различни от мобилните и фиксирани оператори в страните включени в Група 1, универсални номера 0700 или в роуминг извън ЕС. Неизползваните минути/MB не се прехвърлят за следващ месец.
5) В случай на промяна на тарифния план, неизразходваните услуги от стария не се прехвърлят. Ако промяната на тарифния план е по време на започнал отчетен период, включените услуги в стария и новия тарифен план се предоставят пропорционално, спрямо дните, в които е използван всеки един от тях. Ако клиент е надвишил пропорционално изчислените включени услуги по стария тарифен план, те ще бъдат таксувани и няма да бъдат преизчислени според новия тарифен план. Потреблението осъществено в деня на заявяване на промяната, ще се таксува според стария тарифен план, а ако не са изразходени предоставените включени услуги по него, потреблението ще черпи от оставащите включени услуги.
6) За периода от активацията/подписването на договора до датата на първото отчетно число абонатът заплаща пропорционална част от месечния абонамент, съответстваща на броя на дните, в които са му предоставяни услугите. За същия период абонатът ползва съответната пропорционална част от услугите, включени в месечния абонамент. Едномесечните отчетни числа на VIVACOM могат да бъдат на датите 1, 8, 15 и 22.
7) Минималната продължителност на договора е 1 година
8) Включените минути в тарифите са валидни за всички мобилни и фиксирани оператори в България, Австрия; Азорски овстрови ; Албания; Аляска; Андора; Армения (само фиксирани); Балеарски острови; Белгия; Босна и Херцеговина ;Ватикана Великобритания ; Вирджински острови(Великобритания) ; Вирджински острови(САЩ) ; Германия ; Гибралтар; Гърция; Дания; Естония; Ирландия; Исландия; Испания; Италия; Канада; Канарски острови; Кипър; Латвия; Литва; Лихтенщайн; Люксембург; Мадейра остров; Македония;Малта; Молдова; Монако ;Норвегия; Полша ; Португалия; Румъния; Русия; Сан Марино; САЩ; Словакия ; Словения ; Сърбия ; Турция ; Украйна ; Унгария; Финландия ; Франция ; Холандия ; Хърватска ; Черна гора ; Чехия ; Швейцария и Швеция.
9) Включените минути в мрежата на VIVACOM за планове MegaCall M, MegaCall L и MegaCall XL са валидни след изчерпване на първоначално включените минути към всички мобилни и фиксирани мрежи в България и над 50 други държави, входящ и изходящ роуминг в ЕС. Максималния брой минути, които могат да се използва към Международна група 2 и за входящ и изходящ роуминг в ЕС са както следва: 20 за MegaCall S, 50 за MegaCall M, 60 за MegaCall L и 180 за MegaCall XL. 
10) Първоначално определената финансова граница на потребление за MegaCall  S/M/L е 30 лв. Първоначално определената финансова граница на потребление за MegaCall XL е 90 лв. При промяна на абонаментния план към такъв с по-високи параметри, определената финансова граница на потребление се променя съгласно ценовата листа на VIVACOM, като същата ще е съобразена с границата на новоизбрания план.

Обратно към въпросите

нагоре
Open cookie bot settings