+EU Roaming Daily Pass
 • Допълнителен пакет

+EU Roaming Daily Pass

Добавете време за разговори, SMS и MB 
в роуминг към своя план!

 

+EU Roaming Daily Pass e пакет, с който може да говорите, сърфирате и изпращате кратки съобщения докато сте в роуминг във всички страни в ЕС, Великобритания и Турция.

 

Поръчай сега
на телефон 123

+EU Roaming Daily Pass
Месечен абонамент без ДДС 4.92 лв.
Дневна такса без ДДС 4.92 лв.
Включени минути за входящи и изходящи разговори в роуминг в ЕС, Великобритания и Турция* 200 на ден
Включени изходящи SMS в роуминг в ЕС, Великобритания и Турция* 200 на ден
Включени MB в роуминг в ЕС, Великобритания и Турция* 500 на ден

 

*Включените услуги в Турция важат само при използване на оператор Turkcell, Турция.

*При активен пакет +EU Roaming Daily Pass, месечният абонамент се начислява всеки месец към месечната сметка/фактура.

*Дневната такса се начислява при условие, че в рамките на деня е генериран трафик в Европейски съюз, Великобритания или Turkcell Турция (входящ или изходящ разговор, изпратено кратко съобщение или мобилен интернет). При липса на потребление дневна такса не се начислява.

При използване на +EU Roaming Daily Pass в Турция, Ви съветваме да избирате мрежата на Turkcell ръчно от настройките на мобилното устройство.

 

Допълнителен пакет +EU Roaming Daily Pass може да се ползва като алтернативна тарифа на стандартното тарифиране на мобилни услуги в ЕС при следните условия: 

 

 • Алтернативната тарифа се подновява автоматично всеки месец на отчетна дата. Клиентът ще заплаща месечен абонамент за тарифата, докато не заяви прекратяване през профила в Моят Vivacom или с обаждане на номер 087 123.
 • Включените минути/SMS/MB в допълнителния пакет се черпят с приоритет пред тези в тарифния план.
 • След изчерпване на включените MB на ден в роуминг в ЕС, Великобритания и мрежата на Turkcell, Турция потреблението на мобилни данни не се ограничава:
  • За всеки допълнителен MB в роуминг в ЕС ще се прилага цена от 0.00392 лв./MB (без ДДС)
  • За всеки допълнителен MB в роуминг в Великобритания ще се прилага цена от 0.008 лв./MB (без ДДС)
  • Всеки допълнителен MB в роуминг в мрежата на Turkcell, Турция ще се таксува при цена от 0.83 лв./MB (без ДДС)
 • След изчерпване на включените дневни лимити за входящи/изходящи разговори и изходящи SMS в роуминг в ЕС, Великобритания и в мрежата на Turkcell, Турция:
  • Цената на минута за изходящи разговори и SMS в роуминг в ЕС ще се определя от приложимите единични цени за изходящи разговори и изпращане на кратки текстови съобщения (SMS) към други национални мрежи съгласно основния абонаментен план.
  • Цената на минута за изходящи разговори и SMS в роуминг в ЕС ще се определя от приложимите единични цени за изходящи разговори и изпращане на кратки текстови съобщения (SMS) към други национални мрежи съгласно основния абонаментен план.
  • Входящи разговори в ЕС няма да се таксуват.
  • Входящи/изходящи разговори и изходящи SMS в роуминг във Великобритания - 0.0075 лв. (без ДДС) за минута/SMS.
  • Входящи/изходящи разговори и изходящи SMS в роуминг в мрежата на Turkcell, Турция - 0.83 лв. (без ДДС) за минута/SMS.

  

Стандартното тарифиране на услугите в роуминг в рамките на ЕС е възможността при ценообразуване на единична услуга да се ползват националните цени. В случаите на ползване на услуги по пренос на данни и достъп до интернет е възможно и начисляването на съответната надценка при надвишаване на разумното потребление в роуминг - за повече информация тук. Ползването на стандартно тарифиране е предимство за клиентите, които не ползват често и/или за продължителни периоди услуги в роуминг в ЕС и желаят да бъдат таксувани на база на единична цена за всяка ползвана в роуминг услуга. За клиентите с описания профил не е налице необходимост от ползване на услуги, предоставяни в предварително определен обем като пакети, чрез алтернативно таксуване на конкретните услуги с отстъпки и/или други преференциални условия за роуминг. Допълнителният пакет може да бъде активиран и деактивиран чрез обаждане към център за обслужване на клиенти на номер 123.

За включените услуги в описаните пакети не се начисляват допълнителни надценки.

Всички цени са без ДДС.

В случай, че липсва потвърждение с желание за продължаване ползването на +EU Roaming Daily Pass, всички абонати ще преминат автоматично на стандартното тарифиране на мобилни услуги в роуминг, считано от 15.06.2017 г.

Open cookie bot settings
към контакти