Unlimited

   

Една година Unlimited, една година бизнес без граници в общуването, а сега е време и за бизнес на максимални скорости във всички Unlmited планове.

Истински неограничена комуникация с безкрайни минути, SMS-и, MB на максимална скорост във всички планове и най-голямата 5G мрежа в България. Насладете се на изключително качество за вашите онлайн бизнес срещи, видео конференции и светкавично бърз обмен на видео и документи чрез комуникация от ново поколение. Използвайте спокойно мобилния си интернет в съседните държави - Турция, Сърбия и С. Македония благодарение на включените MB в роуминг във всички тарифи със скорост от 100 Mbps.

Планове

Unlimited 2

Unlimited 10

Unlimited 100

Unlimited 300

Unlimited MAX

Минути в БГ и роуминг в чужди мрежи в ЕС
Неограничени
Неограничени
Неограничени
Неограничени
Неограничени
SMS и MMS в БГ и роуминг в чужди мрежи в ЕС
Неограничени
Неограничени
Неограничени
Неограничени
Неограничени
MB за мобилен
интернет в БГ
Неограничени
Неограничени
Неограничени
Неограничени
Неограничени
5G
Достъп до 5G мрежата
Максимално достижима скорост за обмен на данни до
до 2 Mbps
до 10 Mbps
до 100 Mbps
до 300 Mbps
максимална
Най-подходящ план за:
icon 1
 icon 2
 icon 3
 icon 4
 icon 5
Включени MB за роуминг в ЕС
15 000 MB
19 500 MB
23 900 MB
28 900 MB
36 200 MB
Включени MB за роуминг в Турция, Сърбия и С. Македония
- -
1 000 MB
2 000 MB
3 000 MB
Промоционален месечен абонамент без ДДС
20.82 лв./мес.
27.49 лв./мес.
34.15 лв./мес.
41.65 лв./мес.
54.16 лв./мес.
Индивидуална оферта

Виж включените дигиталните услуги

 

 


Кой е идеалният план за Вас?

 • Unlimited 2

  Перфектен за имейл и музика

  Идеалният план за почитателите на имейл комуникацията, музикалните платформи и дългите разговори. Скорост достигаща 2 Mbps, с която всяка песен стартира на момента, където и да сте. Неограничени мегабайти, за да изследвате целия музикален свят, а с неограничените минути и съобщения може да общувате с всеки.

 • Unlimited 10

  Идеален за социални медии и безкрайно сърфиране

  Социалните медии и интернет са Вашият свят, тогава няма по-идеален спътник в него от Unlimited 10. Неограничена свобода да сърфирате с безкрайни мегабайти, без значение дали пишете, споделяте или просто разглеждате какво ново се случва в бизнес света.

 • Unlimited 100

  Всичкият интернет, от който имате нужда на висока скорост

  Когато искате всичко, а нищо по-малко от перфектното качество не е достатъчно за Вас, Unlimited 100 е планът за Вас със скорост 100 Mbps. Всичко което Ви трябва в един план на мига – гледате HD видео съдържание в YouTube и Netflix, стриймвате свободно и сваляте файлове с ултра бърза скорост.

 • Unlimited 300

  Професионално ниво за онлайн срещи и работа от всякъде

  Свободата неограничено да провеждате онлайн бизнес срещи , видео конферентни разговори с кристално качество и да работите от всяко място и навсякъде със светкавично бърз обмен на видео и документи.

 • Unlimited Max

  Изживяване на MAX - използвайте пълния потенциал на мрежата и устройството си

  Време е за нови, изключителни, неограничени изживявания. Скорост на MAX с новия план Unlimited MAX. Няма граници за този план, точно както няма граници и за Вашия бизнес.


План unlimited идва с:

 • икона безкрайност

  МИН / MB / SMS

  Говорете, изпращайте съобщения или сърфирайте в мрежата без ограничения. Всичките ни планове идват с неограничени мегабайти, минути и SMS.

 • 5G икона

  Достъп до 5G мрежата на Vivacom

  Това са истински неограничени 5G планове. Достъп до мрежата от пето поколение на Vivacom с плановете unlimited.

  Виж повече

   

   

 • EON телевизия

  EON мобилно приложение

  Мобилна телевизия от ново поколение във всеки мобилен план. Насладете се на любимото си съдържание по всяко време, навсякъде и на всяко устройство.

  Как да активирате
 • KTelco

  Дигитален абонамент за Капитал

  Следете най-важните новини и събития от света на бизнеса, икономиката и новите технологии

  Виж повече
 • 2000 мегабайта

  Arena Play

  Избирате от внушителна видеотека и гледате в удобно за вас време. Очакват ви хитови филми и кино шедьоври.

  Виж повече

   

   

 • DiemaXtra

  Най-доброто от световния спорт на едно място

  Мачове на живо в HD качество, NBA, квалификации и състезания от Formula 1.

  Виж повече
 • pCloud

  Разполагате с облачно пространство

  С включеното в плановете облачно пространство може да съхранявате документи, снимки и видео.

  Виж повече
 1. Тарифирането е на минута. Минималната продължителност на разговор е 60 секунди.
 2. Стандартен месечен абонамент при Unlimited 2/ 10/ 100/ 300/ MAX е съответно 22.49 лв./ 29.16 лв./ 35.82 лв./ 43.32 лв./ 54.16 лв. без ДДС
 3. Включените национални минути не могат да се използват за разговори към номера с добавена стойност, универсални номера 0700 или за изходящи разговори от мрежата на Vivacom към международни дестинации.
 4. За периода от активацията/подписването на договора до датата на първото отчетно число абонатът заплаща пропорционална част от месечния абонамент, съответстваща на броя на дните, в които са му предоставяни услугите. За същия период абонатът ползва съответната пропорционална част от услугите, включени в месечния абонамент. Едномесечните отчетни числа на Vivacom могат да бъдат на датите 1, 8, 15 и 22.
 5. Трафик на данни се тарифира на 1 KB. Цена на приложимият минимален първоначален обем на таксуване на мобилен интернет от 1 KB е 0.001 лв. без ДДС.
 6. Максимална (рекламирана) скорост на пренос на данните в 5G мрежата на Vivacom за Unlimited 2 / 10 / 100 / 300 / MAX: при download – 2 Mbps / 10 Mbps / 100 Mbps / 300 Mbps / 2071 Mbps, при upload – 2 Mbps / 10 Mbps / 100 Mbps / 168.7 Mbps / 168.7 Mbps; Максимална (рекламирана) скорост на пренос на данните в 4G мрежата на Vivacom за Unlimited 2 / 10 / 100 / 300 / Max: при download – 2 Mbps / 10 Mbps / 100 Mbps / 300 Mbps / 745 Mbps, при upload – 2 Mbps / 10 Mbps / 75 Mbps / 75 Mbps / 75 Mbps; Максимална (рекламирана) скорост на пренос на данните в 3G мрежата на Vivacom за Unlimited 2 / 10 / 100 / 300 / Max: при download – 2 Mbps / 10 Mbps / 21 Mbps / 21 Mbps / 21 Mbps, при upload – 2 Mbps / 5.74 Mbps / 5.74 Mbps / 5.74 Mbps / 5.74 Mbps; Максимална (рекламирана) скорост на пренос на данните в 2G мрежата на Vivacom за Unlimited 2 / 10 / 100 / 300 / MAX: при download - 236.8 Kbps, при upload - 118.4 Kbps. Максималните скорости са достижими при използване на съвместимо устройство. Максималните скорости не са гарантирани и зависят от натовареността и покритието на мрежата. Всяко отклонение от рекламираните скорости включително и от приложени мерки за управление на трафика, от загуба на пакети, от колебания на закъснението (jitter), двупосочно закъснение (PING) и др. ще затрудни достъпа до интернет и разпространението на определени типове информация и съдържание, както и ползването на приложения и услуги, изискващи друга минимална скорост на интернет достъп. Затруднения на достъпа до интернет в ситуация на force majeure в мрежовата инфраструктура. Не следва да се наблюдават различни затруднения за определени типове информация и съдържание. Повече информация за възможните затруднения на достъпа до интернет е налична на vivacom.bg, секция Общи условия , раздел Други. При спор относно качеството на услугата, същото се установява чрез механизмите за наблюдение, одобрени от Комисията за регулиране на съобщенията. Vivacom не носи отговорност за влошено качество на услугата, породено от независещи от Vivacom обстоятелства (напр. вида на устройствата за ползване на интернет услугата, едновременно ползване на услугата от няколко устройства, покритие и натовареност на мрежата, архитектурни и географски особености).
 7. Мобилният интернет в мрежата на Vivacom е неограничен. С цел предотвратяване на нетипичен трафик и/или недобросъвестно ползване при достигане на дневно потребление 10 GB скоростта се ограничава до 64 Kbps. Максималната скорост се възобновява чрез изпращане на безплатен SMS на номер 1237 или автоматично между 00:00 и 00:59 часа на следващия ден.
 8. При спор относно качеството на услугата, същото се установява чрез механизмите за наблюдение, одобрени от Комисията за регулиране на съобщенията. Vivacom не носи отговорност за влошено качество на услугата, породено от независещи от Vivacom обстоятелства (напр. вида на устройствата за ползване на интернет услугата, едновременно ползване на услугата от няколко устройства, покритие и натовареност на мрежата, архитектурни и географски особености).
 9. Индивидуално определената финансова граница на потребление за мобилни тарифни планове Unlimited 2 / 10 / 100 / 300 / MAX е 50 лв. без ДДС. При промяна на абонаментния план към такъв с по-високи параметри, определената финансова граница на потребление ще е съобразена с границата на новоизбрания план. Абонатът може да заяви увеличаване на индивидуално определената финансовата граница с обаждане към Центъра за обслужване на клиенти на Vivacom на номер 123, като за това Vivacom може да изисква предоставяне на депозит. Индивидуалната финансова граница на потребление може да бъде увеличена след получаване на съгласие от страна на абоната: чрез кратко текстово съобщение (SMS), телефонно повикване или по друг начин.
 10. Максималният брой символи на един SMS, написан на латиница, е 160 символа. Максималният брой символи на един SMS, написан на кирилица, е 70 символа. SMS, който е по-дълъг от упоменатите символи, ще бъде таксуван като 2 или повече SMS-a, в зависимост от броя символи.
 11. Включените MB за мобилен интернет в роуминг в ЕС са определени в съответствие с Политиката за справедливо ползване и са в обем не по-малък от двукратния обем, който се получава след разделяне на дължимата месечна такса (без ДДС) за ползвания от тарифен план на регулираната максимална цена за роуминг на едро.
 12. Включените минути в планове Unlimited са валидни към всички мобилни и фиксирани мрежи в страната, както и за изходящи роуминг разговори в ЕС до България, в страната на пребиваване и в рамките на ЕС без допълнителна такса при спазване на Политиката за справедливо ползване.
 13. Включените национални SMS и MMS са валидни към всички мрежи в България и в роуминг в ЕС (до България, страна на пребиваване и Зона ЕС). В случай че е налице брой на изходящи кратки текстови и мултимедийни съобщения, който не съответства на броя изходящи кратки текстови и мултимедийни съобщения, които се очакват при добросъвестно ползване на услугата, тя може да бъде временно ограничена. Критериите за брой изходящи кратки текстови или мултимедийни съобщения, които се очакват при добросъвестно ползване на услугата, се определят и променят по преценка на Vivacom. За недобросъвестно ползване на услугата ще се счита изпращане на повече от 5 000 SMS за отчетен период.
 14. Всички нови и съществуващи абонати, които удължат срока на текущ договор на тарифен план Unlimited, получават услугата Happy Call. Тя позволява на абоната да използва мелодия вместо стандартен сигнал "свободно" при входящо повикване. При първа нова активация на услугата Happy Call абонаментът за първия месец е 0.00 лв., след което се заплаща стандартен месечен абонамент от 0.50 лв. без ДДС. Услугата Happy Call се активира с първоначално избрана стандартна Happy Call мелодия. Всяка друга закупена мелодия или албум, различна от първоначалната стандартна Happy Call мелодия, се заплаща допълнително на цена, посочена на www.happycall.bg. Абонатът може да се откаже и/или да се абонира повторно за услугата Happy Call по всяко време. Повече информация за услугата Happy Call на www.happycall.bg.
 15. Услугата не е предназначена за:
  а) използване извън границите на разумното потребление, което е обичайно за краен ползвател;
  б) за употреба на включеното в плана потребление за изпращане на кратки текстови и мултимедийни съобщения (SMS и MMS) в серия или в пакет до групи от получатели;
  в) за употреба на включеното в плана потребление за изпращане на кратки текстови и мултимедийни съобщения (SMS и MMS) чрез устройства от типа gateway, както и мобилни приложения, изпълняващи функциите на такива устройства.
 16. Абонатът няма право да извършва и да допуска извършване на следните действия:
  а) да препродава услугата или да предоставя включеното в плана потребление за ползване от трети лица;
  б) да използва включените в мобилния план данни за достъп до интернет за генериране, терминиране или транзит на трафик от/към/в мрежата на Vivacom с цел реализиране на печалба за Абоната или друго лице, различно от Vivacom, и за други търговски цели;
  в) да използва включените в тарифния план кратки текстови и мултимедийни съобщения (SMS и MMS) и/или данни за достъп до интернет в обем, който не съответства на обема на използваните данни за достъп до интернет и/ или изходящи кратки текстови и мултимедийни съобщения, които се очакват при добросъвестно ползване на услугата за нетърговски цели.
 17. Vivacom определя по своя преценка критериите за разумно потребление, както и обема на използваните данни за достъп до интернет и/ или изходящи кратки текстови и мултимедийни съобщения, които се очакват при добросъвестно ползване на услугата. Критериите се определят въз основа на анализ за средното дневно потребление на всички абонати с услуги на аналогичен тарифен план за период от 12 месеца. Vivacom публикува критериите за разумно потребление на www.vivacom.bg, като може да актуализира същите на всеки шест месеца. При констатиране на потребление, надвишаващо разумното потребление, или ползване на услугата по недобросъвестен начин Vivacom има право да преустанови временно услугата изцяло или частично, за което уведомява абоната със SMS. Абонатът има право да поиска възстановяване на услугата в срок до 2 работни дни след получаване на уведомлението за нейното временно спиране, като изпрати искането си на е-mail feedback_sms@vivacom.bg. Vivacom възстановява услугата в срок до 2 работни дни след получаване на искането за възстановяване. В случай че абонатът не заяви възстановяване на услугата в горния срок, както и при констатиране на повторно използване на услугата по недобросъвестен начин за срока на договора, Vivacom има право да прекрати договора по вина на абоната без уведомление.

Технологиите за радио достъп в мобилни мрежи имат ограничен ресурс за предаване на данни и глас.
Мобилната мрежа,  се състои от множество точки за достъп до мрежата (базови станции). Всяка базова станция е с определен максимален общ капацитет  за предаване на данни (сваляне/качване), който се споделя между всички свързани в даден момент потребители на мобилни услуги.

В зависимост от различни фактори, като време на денонощието, оживени зони и наличната мрежова технология, възможностите на базовите станции за обслужване потребителския трафик може да се окажат силно ограничени. Това може да бъде особено забележимо, ако много потребители на мобилни услуги са едновременно на едно и също място (например на по-големи събития като концерти, спортни събития или задръствания), където всички споделят едни и същ мрежови капацитет и ползват особено интензивни услуги като видео стрийминг, сваляне на големи по обем файлове и др. Всичко това води до претоварване на съответната базова станция. В този случай Vivacom прилага мерки за управление на трафика, за да се осигури ефективно използване на ресурсите на мрежата, да се оптимизира качество и подобри услугата за потребителите. За целта всеки тарифен план е с определена приоритизация (коефициент) в мрежата.

Приоритизацията дава възможност в случаите описани по-горе или при непосредствена заплаха от натоварено ползване, наличният капацитет на базовата станция да се разпредели между потребителите със следните коефициенти:


Приоритет

Приложими тарифни планове

Коефициент

Висок

Unlimited 100, 300, Max и Unlimited Traffic 100

10

Стандартен

Всички останали стандартни мобилни тарифни планове

5


Пример 1: Базовата станция има максимален ресурс до 150 Mbps и има 2 ползвателя със стандартен приоритет (коефициент 5):


Максимална скорост
на базова станция – до 150 Mbps

Потребител 1 – до 75 Mbps

Потребител 2 – до 75 Mbps 
Пример 2: Базовата станция има максимален ресурс до 150 Mbps и има 2 ползвателя, като потребител 1 е с висок приоритет (коефициент 10), a потребител 2 е със стандартен приоритет (коефициент 5):

Максимална скорост
на 
базова станция – до 150 Mbps

Потребител 1 – до 100 Mbps

Потребител 2 – до 50 Mbps


 

Vivacom може да намали мрежовия приоритет на тарифния план при прекомерно ползване на мобилен интернет с цел предотвратяване на претоварване на наличните мрежови ресурси. Намалението на приоритета е в рамките на един отчетен период, след което се възстановява до приоритета на тарифния план, описан по-горе.

Open cookie bot settings
към контакти