Интелигентна мрежа предлагана от Vivacom. Предоставя комуникационно решение за бизнеса. Интелигентна мрежа предлагана от Vivacom. Предоставя комуникационно решение за бизнеса

SD-WAN от Vivacom

Добре дошли в бъдещето на мрежовите технологии. Нашата услуга SD-WAN (Software-Defined Wide Area Network) е проектирана да революционизира начина, по който бизнесите се свързват, комуникират и оперират.

Изпрати запитване за цена

 •  

   

  SD-WAN, проектирана да революционизира начина, по който бизнесите се свързват, комуникират и оперират.

    

  SD-WAN

    

  Използвайки най-съвременната технология, нашето решение за SD-WAN предлага изключителна гъвкавост, сигурност и ефективност.

  Представяме Ви услуга от ново поколение, която отговаря на развиващите се изисквания на съвременните компании. SD-WAN от Vivacom е Вашата интелигентна мрежа, предлагаща „всичко в едно”.Технически характеристикиЗащо да изберете SD-WAN от Vivacom?

 

 • Икона - доказан лидер на пазара

  Доказан лидер


    

    

  Ние сме лидер в мрежовите услуги на база реализирани проекти.

    

    

 • Икона - експертна поддръжка

  Експертна поддръжка


    

    

  Нашият екип от експерти има обширен опит в разгръщането и управлението на SD-WAN решения, адаптирани към специфичните нужди на бизнеса.

 • Икона - персонализация на услугата

  Персонализация


    

    

  Ние предлагаме персонализирани решения, които се адаптират към Вашите бизнес изисквания, гарантирайки, че получавате максимума от Вашата инвестиция в SD-WAN.

    

 • Икона - една стъпка при поръчване на услуга

  One-stop shop


    

    

  Вашето обслужване на едно място. Възползвайте се от богато продуктово портфолио от услуги за достъп през фиксираната и мобилната мрежа.

    

 

 

 

 • Как SD-WAN създава реална бизнес стойност за една от водещите български компании за внос и продажба на авточасти?

  Бизнес клиент продажба на авточасти

  Предизвикателство

  Клиентът трябва да осигури непрекъсната телекомуникационна свързаност в своите 9 магазина, 1 от които онлайн. Нуждае се от управление на телекомуникационната си мрежа и известяване, в случай на загуба на свързаност, тъй като претърпява големи загуби. Той използва различни доставчици на Интернет услуги в различните локации.


  Решение

  Изградихме комуникационна мрежа, базирана на SD-WAN функционалност, осигуряваща постоянно наблюдение на услугите и известяване при отпадане на свързаността. Освен това резервирахме всяко от местоположенията през мобилната ни мрежа.


  Резултати

  Непрекъснатост на Интернет услугите за всяка една от локациите на клиента, независимо че в архитектурата са включени и други доставчици освен Vivacom.

   

   

Open cookie bot settings
към контакти