Присъединяване на сгради

Проекти

VIVACOM е най-бързо развиващият се телекомуникационен оператор с всеобхватно портфолио от телекомуникационни услуги и възможности за проектиране и изграждане на клиентско-ориентирани технологични решения за дома и офиса. Компанията успешно утвърждава своята дългогодишна практика в реализация на комплесни решения за предоставяне на фиксирани и мобилни гласови услуги, услуги за предаване на данни, интернет и телевизия посредством участието си в големи инвестиционни проекти на територията на страната.

  

Обадете ни се на

0700 155 66

 

 

icon pinVIVACOM развива тясна специализация в следните области: 

 

  • Съгласуване на инвестиционни проекти за изграждане на жилищни, административни, офис и търговски обекти; Виж повече
  • Проектиране и изграждане на решения за присъединяване на новопостроени обекти към мрежата на VIVACOM;
  • Проектиране и изграждане на най-съвременни комплексни технологични решения „От край - До край” за целите на телекомуникационна обезпеченост в новопостроени търговски, офис и жилищни сгради, мултифункционални, хотелски, ваканционни и жилищни комплекси от затворен тип;
  • Проектиране и изграждане на проекти за стуктурни кабелни системи за предаване на глас, данни, високоскоростни оптични мрежи, FTTx технологии;
  • Проектиране и изграждане на системи за осигуряване или подобряване на мобилното покритие;
  • Проектиране и изграждане на кабелни системи за предаване на TV сигнал в обекти със специфики в архитектурното изпълнение (комплексни решения).

В сферата на телекомуникационно обслужване на новопостроени обекти за целите на скрепяване на трайни дългогодишни партньорски отношения с инвестиционни дружества от национално значение, VIVACOM предлага взаимоизгодни атрактивни търговски споразумения. За целите на осигуряване на висококвалифицирано техническо обслужване, Компанията разполага с екип от специалисти в сферата на телекомуникационното обезпечаване на новoпостроени обекти.

 

  

Мрежи за достъп,
Дирекция Корпоративни продажби, VIVACOM

 

 

Обадете ни се на

0700 155 66

Изпратете ни e-mail

 
Предлагаме пълна гама от висококачесвени телекомуникационни услуги и комплексни телекомуникационни решения:   

 

 

 

 

 

 

За допълнителна информация относно параметрите на услугата, свържете се с вашия Акаунт мениджър или с Обслужване на клиенти на кратък номер 123/121. 

Поръчайте своя Мобилeн консултант на телефони: 121, 123, 0800 10 101 или +359 (0) 700 17 000 за клиенти на друг оператор, на email: salesleades@vivacom.bg или чрез онлайн формата ни.  

Каталог
Каталог
към контакти