Tooway
 • Сателитен интернет

Tooway

Вашият бизнес може всичко
 

○ Бърз и надежден сателитен интернет достъп

○ Връзка в най-отдалечените места

○ Неограничен трафик

○ Оборудване от висок клас

○ 24/7 поддръжка


Услугата Tooway е базирана на спътниково разпространение, което осигурява достъпност до услугата на цялата територия на страната. Тази технология ви позволява да разполагате с интернет свързаност на отделечени и труднодостъпни места.

 
 

Месечен абонаментМаксимална скорост на downloadМаксимална скорост на uploadМесечно потреблениеВключени данни на максимална скоростСтатичен IP адресНеограничено нощно потребление
 50 лв.
Tooway
Основен

15 Mbps

3 Mbps

Неограничено

10 GB

Не

Да

 70 лв.
Tooway
Бронз

15 Mbps

3 Mbps

Неограничено

30 GB

Не

Да

120 лв.
Tooway
Злато

15 Mbps

3 Mbps

Неограничено

75 GB

Не

Да

75 лв.
Tooway
Pro
Промо цена

15 Mbps

3 Mbps

Неограничено

10 GB

Да

Да

95 лв.
Tooway
Сребро
Промо цена

30 Mbps

6 Mbps

Неограничено

25 GB

Да

Да

145 лв.
Tooway
pro+
Промо цена

30 Mbps

6 Mbps

Неограничено

50 GB

Да

Да


* При надвишаване на трафика над ограничението за пакети VIVACOM Tooway Основен, Бронз, Сребро, Злато и Pro скоростта на пренос се ограничава до 256 kbps за download и upload, и се поддържат единствено следните протоколи: FTP, HTTP, POP3/SMTP, IMAP и DNS върху UDP.  При надвишаване на трафика над ограничението за пакети VIVACOM Tooway Pro+ скоростта на пренос се ограничава до 512 Kbps за Download и 512 Kbps за Upload.

 

** Трафикът, генериран през нощта (от 01.00 до 06.00 официално българско време) не се отчита при определяне дали потребителят е превишил включените данни на максимална скорост за пакети VIVACOM Tooway Основен, Бронз и Злато. Трафикът, генериран през нощта (от 23.00 до 07.00 официално българско време) не се отчита при определяне дали потребителят е превишил включените данни на максимална скорост за пакети VIVACOM Tooway Pro, Сребро и Pro+.

 

 


Достъпът до Интернет чрез сателит може да се предостави дори и в най-отдалечените и слабонаселени райони на територията на цялата страна.

 
 

Tooway Основен

Tooway

Бронз

Tooway

Злато

Tooway

Pro

Tooway

Сребто

Tooway

Pro+

Оборудване  0.00 лв. 0.00 лв. 0.00 лв. 0.00 лв. 0.00 лв. 0.00 лв.
Стандартна инсталационна цена 50.00 лв.  50.00 лв. 50.00 лв. 50.00 лв. 50.00 лв. 50.00 лв.
Стандартна активационна такса 50.00 лв. 50.00 лв. 50.00 лв. 50.00 лв. 50.00 лв. 50.00 лв.
Стандартен месечен абонамент 50 лв. 70 лв. 120 лв. 75 лв. 95 лв. 145 лв. 
Максимална скорост на download 15 Mbps 15 Mbps 15 Mbps 15 Mbps 30 Mbps 30 Mbps
Максимална скорост на upload 3 Mbps 3 Mbps 3 Mbps 3 Mbps 6 Mbps 6 Mbps
Месечно потребление Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено Неограничено
Включени данни на максимална скорост 10 GB 30 GB 75 GB 10 GB 25 GB 50 GB

Статичен

IP адрес

Не Не Не Да Да Да
Неограничено нощно потребление Да Да Да Да Да Да

Всички цени са без ДДС.


При надвишаване на трафика над ограничението за пакети VIVACOM Tooway Basic, Bronze, Silver, Gold и Pro скоростта на пренос се ограничава до 256 kbps за download и upload, и се поддържат единствено следните протоколи: FTP, HTTP, POP3/SMTP, IMAP и DNS върху UDP. При надвишаване на трафика над ограничението за пакети VIVACOM Tooway Pro+ скоростта на пренос се ограничава до 512 Kbps за Download и 512 Kbps за Upload.

 


*Трафикът, генериран през нощта (от 01.00 до 06.00 официално българско време) не се отчита при определяне дали потребителят е превишил включените данни на максимална скорост за пакети VIVACOM Tooway Basic, Bronze и Gold. Трафикът, генериран през нощта (от 23.00 до 07.00 официално българско време) не се отчита при определяне дали потребителят е превишил включените данни на максимална скорост за пакети VIVACOM Tooway Pro, Silver и Pro+.

 

 

VIVACOM ще изпрати свой технически специалист в уговореното време на адреса, посочен от вас. Специалистът ще конфигурира услугата и ще ви консултира как работи инсталираната услуга. За инсталирането на услугата е необходимо да осигурите:
 
 • Свободен електрически контакт, на разстояние по-малко от 1 м от мястото, където ще бъде инсталирана услугата
 • Персонален компютър или друго мрежово устройство с възможност за комуникация по протокол Ethernet и IP адресиране
 • Място достъпно за обслужване за монтаж и последваща поддръжка на сателитната антена
 • Трасе за преминаване на кабела от сателитната антена до сателитния модем
 

 

Свободен електрически контакт, на разстояние по-малко от 1 м от мястото, където ще бъде инсталирана Услугата
Персонален компютър или друго мрежово устройство с възможност за комуникация по протокол Ethernet и IP адресиране
Място достъпно за обслужване за монтаж и последваща поддръжка на сателитната антена
Трасе за преминаване на кабела от сателитната антена до сателитния модем
 1. Услугата Tooway се предлага при подписване на 12/24-месечен договор.
 2. Пакетите са валидни за бизнес клиенти.
 3. Договорът между Потребителя и VIVACOM за предоставяне на услугата Tooway влиза в сила от датата на подписване на Констативния протокол за предоставяне на услугата.
 4. На абонатите се предоставят за временно ползване, за периода на действащото договорно отношение, следното устройство: сателитно оборудване модел SB2. Устройството остава собственост на VIVACOM. При прекратяване на договора Клиентът следва да осигури достъп на служител на БТК ЕАД за демонтиране на оборудването. Ако оборудването е увредено или липсва, както и при неосигуряване на достъп в срок до 30 дни след прекратяване на договора, абонатът на БТК ЕАД дължи неустойка в размер 582.50 лв.
 5. Инсталирането на услугата се извършва от VIVACOM след подписване на Заявление/Договор за предоставяне на услуга Tooway.
 6. Всички посочени цени са без включен ДДС.

Уважаеми клиенти,

 

Уведомяваме Ви, че на 30 юни 2023 г. ще бъде извършена промяна на платформата, която обслужва използваната от вас Tooway услуга. Промяната се извършва от собствениците на Tooway системата, като на посочената дата всички услуги ще бъдат мигрирани към новата система. С подмяната на платформата, ще получите и по-голям обем данни, без това да се отрази на цената, която заплащате за услугата.

 

За да Ви предоставим достъп до обновената версия на платформата, ще планираме предварително всички стъпки за миграция на услугата, за да подсигурим възможно най-гладкото преминаване към новото решение. По време на прехвърлянето към новата платформа е възможно да има прекъсване на услугата или да се наложи рестарт на вашето устройство. През целия процес, нашите представители ще бъдат на Ваше разположение, за да гарантираме, че услугите ще работят безпроблемно след приключване на миграцията.

 

Благодарим Ви предварително за съдействието!

 

С уважение, Екипът на Vivacom

Open cookie bot settings
към контакти