Vivacom ще приветства над 50 стажанти в Лятната стажантска програма

Vivacom отваря врати за 19-та поредна година, предлагайки възможност за стаж на млади и амбициозни таланти да се докоснат до корпоративната среда, докато активно трупат знания и умения и заедно с това се забавляват, създавайки нови професионални контакти и приятелства.


Летен стаж

Vivacom ще приветства над 55 стажанти в Лятната стажантска програма

Vivacom отваря врати за 18-та поредна година, предлагайки възможност за стаж на млади и амбициозни таланти, които търсят своето бъдеще и професионална реализация в България.


Летен стаж

Vivacom ще приветства над 70 стажанти в Лятната стажантска програма Изборът е твой!

Vivacom отваря врати за 17-та поредна година, предлагайки възможност за стаж на млади и амбициозни таланти, които търсят своето бъдеще и професионална реализация в България.


Летен стаж

Vivacom ще приветства над 70 стажанти в Лятната стажантска програма VIVAGAME Открий своето място!

Vivacom отваря врати за 16-та поредна година, предлагайки възможност за стаж на млади и амбициозни таланти, които търсят своето бъдеще и професионална реализация в България.


Летен стаж

Vivacom обявява 100 позиции в Лятната стажантска програма VIVARACE Победителят си ти!

За 15-та поредна година Vivacom отново ще спази традицията, като обявява 100 стажантски позиции за младежи, които търсят своята реализация в България.


Летен стаж

Лятна стажантска програма 2017г. - VIVA Z Талант от бъдещето!

За 14-та поредна година компанията стартира мащабна лятна стажантска програма, чиято цел е развитие и задържане на таланти, чрез придобиване на практически и професионални умения.


Летен стаж

VIVAROOMS - Лятна стажантска програма на VIVACOM!

Телекомът посреща над 100 стажанти и през 2016 г.


За 13–та щастлива поредна година Vivacom отваря врати за млади и амбициозни хора, които търсят своята професионална реализация в България. Проектът тази година протича под надслов “VIVAROOMS Ключът е в теб!“ 


Летен стаж

Vivacom обявява 100 позиции в Лятната стажантска програма

VIVAJUMP за 2015 година!


За 12-та поредна година ще се проведе най-мащабната програма за летен стаж в страната под надслов “VIVAJUMP, висок старт за твоята кариера“. 


Летен стаж    

Над 110 студенти имаха възможност да се включат в

стажантска програма 2013-2014!


Всяка година през месец март Vivacom разкрива над 110 нови стажантски позиции, разпределени в различни дирекции и отговарящи на изискванията на студентите от различни специалности и университети. 


Летен стаж 2014

< >
Open cookie bot settings
към контакти