Чувствай се жив с TIMEOUT
Чувствай се жив с TIMEOUT
Чувствай се жив с TIMEOUT
Чувствай се жив с TIMEOUT
Чувствай се жив с TIMEOUT

Чувствай се жив с TIMEOUT

  • -10%vivaclub Special
  • -10%vivaclub Premium
  • -10%vivaclub VIP

В TIMEOUT вярват, че дрехите не трябва да се носят като символ на престиж. Истинската марка трябва да бъде просто синоним на удобно и ефектно облекло. Добрата марка изцяло се придържа към иновациите и новите стилове, и е в постоянно търсене на оригинални дизайн, кройки и модели. С други думи, TIMEOUT е създаден, за да се погрижи за всички, готови да живеят живота си на пълни обороти, заобиколени от приятели, любов и щастие, толерантни към различността и имащи достатъчно вяра в себе си, за да не пилеят излишни усилия за отдаване на собственото си его.

 

След като видяха, че идеята за TIMEOUT и стартовите им колекции намират своето признание сред любителите на модата с подобна житейска философия, те смело прекосяват океана и през 1995 г. представят марката си в много европейски страни.

 

Верен на първоначалните си идеи, брандът TIMEOUT се превърна в нарастващото глобално семейство на дизайнери и приятелски настроен персонал от всички краища на света, обединено от общата и безусловна всеотдайност към философията им: ЧУВСТВАЙ СЕ ЖИВ.

 

Всички притежатели на карта за лоялни клиенти VIVAClub получават:

10% за стоките с етикети  Excellent Price за VIVAClub Special, VIVAClub Premium, VIVAClub VIP

Подобни оферти

Каталог
към контакти