AdvenTour - туристическа агенция

  • -10%vivaclub Special
  • -10%vivaclub Premium
  • -10%vivaclub VIP

AdvenTour е туристическа агенция, която предлага пълната гама от оферти на водещите туроператори в България, с избор на почивки и екскурзии в над 30 дестинации. Предложенията на агенцията до страни като Египет, Тунис и Турция са насочени към любителите на добре организираната почивка, които искат да се отпуснат в подбрани хотели с отличен all inclusive, пясъчни плажове на първа линия, аквапаркове, да имат интересна програма от дейности и анимация за децата. Агенцията предлага и множество екзотични дестинации като Малдивите, Сейшелите, Занзибар, Кабо Верде, Кения, Бутан, Ненал, Тайланд, ЮАР, Виетнам, Мадагаскар, Мавриций, Коста Рика, Кабо Верде и още. Популярни дестинации, по които пътуват клиентите на AdvenTour са Италия, Испания, Гърция, Кипър, Дубай, Йордания и Израел.

 

AdvenTour е и туроператор със собствени програми до Румъния, с тръгване от големите градове на страната – София, Пловдив, Варна, Русе, Стара Загора, Плевен, Добрич, Шумен, Велико Търново, Габрово, Казанлък, Силистра и Разград, като екскурзията до Замъка на Дракула, Синая, Брашов и Букурещ дава възможност на хиляди българи всеки месец да видят най-доброто от Румъния.

 

Всички притежатели на клубни карти Vivaclub получават:

  

- 10% отстъпка по собствени програми за Румъния:

   https://adventour.bg/ekskurzii/ekskurzii-s-avtobus/rumaniya/39

   https://semeina-pochivka.bg/destinacii/rumaniya/39

  

- 3% отстъпка по всички останали агентски програми на сайтовете:

  https://adventour.bg/

  https://pochivki-turcia.bg/

  https://semeina-pochivka.bg/

   

"АдвенТур ЕООД" е туроператор и туристически агент със сертификати за регистрация № PKK-01-7993 от Министерството на туризма и Застрахователна полица „Отговорност на туроператора“ с № 13052410000045 със ЗК „Лев Инс“ АД по Закона за туризма на Република България.

Подобни оферти

Open cookie bot settings
към контакти