Елегантни подаръци с много отстъпки от Pen Shop

  • -7%vivaclub Special
  • -7%vivaclub Premium
  • -10%vivaclub VIP

Подбери специални подаръци за любимите хора!

  

 
Penshop.bg е първият специализиран онлайн магазин за луксозни пишещи инструменти, тефтери и луксозни аксесоари в България. Предлага най-големия избор от химикалки, писалки, ролери, моливи, тефтери и бележници на водещите марки от цял свят. Основно предимство е също и възможността за лазерно гравиране върху продуктите, което превръща луксозния подарък в още по-личен жест. Има за цел да предложи най-големият избор, най-добрите цени и най-доброто обслужване на всички наши клиенти. Penshop.bg е ексклузивен представител за редица световноизвестни марки като: CROSS, LAMY, SHEAFFER, PININFARINA, LEUCHTTRUM 1917, ONLINE, SIGEL и др.
 
Whiskystore.bg – онлайн магазин, създаден да предложим пълната гама от маркови бутилки уиски от цял свят, както и други видове премиум алкохолни питиета. В онлайн магазина могат да бъдат намерени както познатите на всички марки, така и такива, които са уникални, лимитирани или колекционерски бутилки. Предлагаме лазерно гравиране върху стъкло на пожелание или лого на фирма.
 
Lightershop.bg - специализиран онлайн магазин за запалки и аксесоари за пушачи. В него могат да бъдат намерени почти всички световно известни марки запалки - ST Dupont, Zippo, Lamborghini, Pierre Cardin, Hadson, Winjet, Colibri, Caseti, Porsche Design, както и консумативи (камъчета, фитили, газ, бензин) за тях. В сайта можете да откриете и голямо разнообразие от аксесоари за пушачи - като например хумидори, калъфи за запалки, пепелници, резачки и калъфи за пури. Всяка запалка или аксесоар може да бъде лазерно гравирана и персонализирана. Всички предлагани продукти са с минимум две години гаранция!
 
Knifeshop.bg - специализиран онлайн магазин за ножове и мултифункционални инструменти. В магазина ще откриете огромно разнообразие от световно известни марки, като например: Victorinox, Leatherman, Opinel, Muela, Linder, Haller, Puma, Smith&Wesson, Gerber, Bear Grylls, Kyocera и много други. Всеки нож може да бъде лазерно гравиран.
 
Tablegames.bg – онлайн магазин за: Класически игри (шах, табла, домино, зарове); Покер игри (чипове, зарове, карти); Настолни игри (Стратегически, семейни); Детски настолни игри (логически, обучителни и т.н.). Както и за другите ни онлайн магазини и тук се предлага персонално лазерно гравиране – за продуктите, на които е възможно. Tablegames.bg е официален представител на гръцките луксозни шахове и табли MANOPOULOS
  
Walletshop.bg - Онлайн магазин портфейли и кожени аксесоари. В магазина са събрани на едно място различни видове дамски и мъжки портфейли, калъфи за документи, визитници и други на всички реномирани и световни известни марки, като например S.T. Dupont, Piquadro, MontBlanc, Cerruti 1881, Samsonite, POLICE, Cross, Ogon, Pierre Cardin, Silent Pocket и десетки други.
  
Premiumshop.bg - онлайн магазин, предлагащ луксозни подаръци от най-реномираните дизайнерски марки: ST Dupont, Piquadro, Cerruti 1881, Ungaro, Tonino Lamborghini, Samsonite, Philippi, Umbra, Pierre Cardin, Swan Pearls, OGON и десетки други. Продуктовата гама предлагана в онлайн магазина е изключително обширна, което дава възможност да намерите точно търсения от Вас луксозен подарък, като например: портфейли, ключодържатели, часовници, пишещи средства, шалове, чадъри, визитници, колани, ръкавели, рамки за снимки и много много други.
 
Giftstore.bg - онлайн магазин за подаръци, предлагащ огромно разнобразие от подаръци за всякакъв повод. Giftstore.bg предлага над 3000 разнообразни подаръчни продукти, разделени в над 80 категории! В онлайн магазина освен подаръци за всеки повод, можете да намерите и уникални декорации, изкуствени цветя и растения и картини за Вашия дом или офис. Голяма част от продукти могат да бъдат персонално гравирани с послание или име.
 
  

За да бъде калкулирана Вашата отстъпка, моля попълнете специалния код(в зависимост от нивото на вашата VIVAClub карта) в полето „Код за отстъпка“ във вашата „виртуална“ количка. Необходимо е същота така да изпишете и номера на вашата карта в полето "Инструкции към поръчката" в края на Вашата поръчка, за да можем да проверим вашата VIVAClub карта за валидност, ниво на лоялност и дали името на картодържателя съвпада с името в онлайн поръчката.

 

Кодове за отстъпка:

vivaspecial – за карти VIVAClub Special

vivapremium – за карти VIVAClub Premium

vivavip – за карти VIVAClub VIP

 

Всеки притежател на карта за лоялни клиенти VIVACOM Club получава % отстъпка съгласно приложената таблица и безплатна доставка при поръчка на стойност над 29лв.

Безплатната доставка не важи за Whiskystore.bg

 

VIVAClub Special

VIVAClub Premium

VIVAClub VIP

www.penshop.bg 

7%

7%

10%

www.knifeshop.bg

7%

7%

10%

www.lightershop.bg

7%

7%

10%

www.walletshop.bg

7%

7%

10%

www.giftstore.bg

7%

7%

10%

www.premiumshop.bg

7%

7%

10%

www.whiskystore.bg

3%

3%

3%

www.tablegames.bg

7%

 7%

10%

 

knifeshop.bgknifeshop.bglightershop.bgLuxurygifts.bg VipGifts.bg Walletshop.bg Whiskystore.bg tablegames.bg

 

 

Отстъпките с карти Vivaclub не могат да се комбинират с други активни промоции и намаления! Ако отстъпката по Вашата ViIVACOM Club карта е по-висок от дадена активна отстъпка, то ще се приложи по-високия процент отстъпка. Начисляването на по-високата отстъпка е възможно да не бъде отбелязано при създаването на поръчката, но ще бъде отчетено и начислено при обработката на поръчката.

 

 

Подобни оферти

Open cookie bot settings
към контакти