Нови очила с оптики Grand optics и Joy Optics

  • -30%vivaclub Special
  • -30%vivaclub Premium
  • -30%vivaclub VIP

 

 

  

В магазините от веригата Grand Optics & Joy Optics ще намерите голямо разнообразие от диоптрични и слънчеви очила, диоптрични стъкла, контактни лещи, разтвори и аксесоари.

Всяка от оптиките в градовете София, Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Благоевград, Русе, Велико Търново, Плевен и Врацаразполага с очен кабинет обзаведен с най-съвременна апаратура за диагностика на Вашето зрение, а част от тях и с локална работилница, което позволява изработка на Вашите очила за 30 минути.

Екипът от добре обучени оптици, консултанти и лекари ще Ви помогне да направите своя избор в областта на очната корекция и грижите за здравето.
     

Вашата VIVAClub карта Ви дава право на следните преференции:

  • 30% отстъпка за всички продукти на редовна цена.
  • 5% допълнителна отстъпка за продукти в промоция или намаление.

Офертата е валидна в търговските обекти при представяне на VIVAClub карта.

Актуална информация за дежурните оптики и работното време може да намерите на сайта: https://grandoptics-bg.com/

 

Ползвате отстъпки с Вашата VIvaClub карта и при поръчки онлайн. Необходимо е да се свържете с консултантите на https://shop.grandoptics.bg на телефон +359 884 20 11 20, e-mail: onlineshop@grandoptics.bgили посредством live чата в онлайн магазина ни. Нашите консултанти са на разположение всеки делничен ден от 9:00ч. до 17:00ч.

 

С карта VIvaClub може да се възползвате от  допълнителна отстъпка при ежемесечните промоции, отлични гаранционни условия, високо качество и гарантирано ниски цени.

 

 

Подобни оферти

Open cookie bot settings
към контакти