Nitrotiger - онлайн магазин за продажби на едро и дребно на хранителни добавки

  • -20%vivaclub Special
  • -20%vivaclub Premium
  • -20%vivaclub VIP

Nitrotiger е онлайн магазин, специализиран в продажбите на едро и дребно на хранителни добавки за любители на фитнеса и спорта, както и за атлети. 

  

За шестте години от своето създаване www.nitrotiger.com затвърждава мястото си сред водещите търговци в своя бранш с хиляди изпълнени поръчки и доволни клиенти.

 

Компанията постоянно обогатява портфолиото си, за да задоволи нуждите на своите клиенти – в момента онлайн се предлагат над 30 бранда хранителни добавки и аксесоари, био и органични продукти.

 

В портфолиото на компанията ще намерите европейски и световни производители както за спортуващи, така и за активни хора, които в забързаното ежедневие не успяват да си набавят всички необходими хранителни вещества, витамини и минерали. 

 

Отстъпки за притежателите на карта VIVAClub:

-20% за продукти на редовна цена

-10% за продукти в намаление

Еднократен промо код за отстъпка на стойност 10 лв. за реализиране на първа поръчка онлайн

 

Отстъпките не са валидни за продукти от секцията “Nitro sale” и „СТАКОВЕ“.

 

За да се възползвате от отстъпката, е необходимо да създадете личен профил на www.nitrotiger.com. Когато приключите с пазаруването и преминете към преглед на поръчката, като натиснете бутона „Завърши заявката“, въведете номера на своята карта Vivaclub в полето „Бележки към поръчката“. След потвърждаване на поръчката ще получите имейл с цени на продуктите с валидната за Вас отстъпка.

  

Въвеждането на номера на карта Vivaclub в полето „Бележки към поръчката“ е еднократно при първата поръчка, след което при влизане в профила виждате цените на продуктите с включена отстъпка.

 

 

Подобни оферти

Open cookie bot settings
към контакти