Lee Cooper посветени на денима, верни на стила
Lee Cooper посветени на денима, верни на стила
Lee Cooper посветени на денима, верни на стила

Lee Cooper посветени на денима, верни на стила

  • -10%vivaclub Special
  • -10%vivaclub Premium
  • -10%vivaclub VIP

Създадена от Морис Купър през 1908 г. в Станфорд, Източен Лондон, марката Lee Cooper е първият производител на деним в Европа. Страстта на Lee Cooper към денима е от самото му начало. Lee Cooper винаги е на върха на тенденциите и технологиите, но винаги запазвайки автентичността на денима и следвайки максимата, че истинският деним не трябва да бъде нито прекалено сложно проектиран, нито прекалено обработен, нито прекалено скъп.

 

Над стогодишна история на бранда е впечатляваща - от денима като работно и военно облекло в самото начало, през 70-те и 80-те години, в които Lee Cooper се превръща в емблема на Британския рок, хипи и пънк-стила, до днешния му статут на задължителен елемент в гардероба на всеки ценител на качествения деним. Уникалният деним е успешно допълнен от всекидневни облекла, в които неповторимият Lee Cooper стил е лесно разпознаваем. С иновативния дизайн на модните си продукти марката продължава да развива и диктува международните тенденции от своята централа във Великобритания.

 

Днес брандът е представен в над 70 страни по света, поддържа 683 собствени магазини и произвежда над 5 милиона чифта дънки годишно. Lee Cooper е легенда. Защото през всичките години, във всяка кройка, плат и бод, марката следва девиза си „Посветени на денима, верни на стила!“

 

Всички притежатели на карта за лоялни клиенти VIVAClub получават:

10% за стоките с етикети  Special Price за VIVAClub Special, VIVAClub Premium, VIVAClub VIP

Подобни оферти

Каталог
към контакти