ТВ канали

ТВ канали

Възползвай се максималко от фунциите на телевизионните канали във VIVACOM TV

1 Информационна лента

Всеки път когато пускаш телевизора си, ще попадаш на последно гледания телевизионен канал. Ще забележиш, че на екрана излиза информационна лента за канала. Тя ще изчезне след няколко секунди, но винаги можеш да я повикаш с бутона INFO от дистанционното. На лентата ще откриеш бързи бутони за преминаване към меню За Мен и маркиране на канала като любим.

 

В долния ляв ъгъл ще забележиш иконките с интерактивни функции. Ако те са активни, значи че каналът разполага с тези функции. Можеш да управляваш съдържанието, както от тях, така и от съответните бутони на дистанционното. А ако каналът предлага функция Гледай отначало, ще видиш и съответния бутона в информационната лента. Той ще е маркиран автоматично при всяко отваряне на лентата с бутон INFO.

2 Кратка програма

С кратката програмата (mini EPG) може да прегледаш какво се излъчва по всички канали, без да променяш канала, който гледаш в момента. За да отвориш кратката програма, натисни бутон ОК от дистанционното управление, при което в лявата част на екрана ще се появи списък с канали. С избор на бутон (>) се отваря прозорец показващ текущи, следващи и предишни предавания.

3 Канали мозайка

Към включените канали в твоя пакет, ще намериш канали тип мозайка. Те показват какво се случва едновременно по четири различни канала, предварително групирани по жанр.

Още функции