Спортна информация

Спортна информация

Функцията е налична по време на излъчваните футболни мачове за всички канали и първенства, които я поддържат. Може да достъпите функцията чрез синия бутон на дистанционното управление или чрез отваряне на информационния панел и избиране на опцията Спортна информация.

1 Използване на функцията

⬤  В секция Факти има информация за текущия мач – голове, засади, ъглови удари, удари към вратата, картони и процент владеене на топката за двата отбора.

 

⬤  В секция Детайли са показани най-важните моменти от мача по минути като голове, картони и смени на играчите.

 

В двете секции с имената на отборите можете да видите стартовия състав и резервите на двата отбора, като оттук може да отворите и детайлната информация за всеки от играчите (позиция, рождена дата, номер, брой голове и асистенции, изиграни мачове, минути игра, брой жълти и червени картони).

 

⬤  В секция Форма ще откриеш изиграните мачове на двата обора и резултатите от последните 5 мача. Тук може да проследите и детайлната информация за отбора - кога е основан, в кой град, стадион и мениджър на отбора. Тук има информация и за изиграните мачове до момента от първенството за избрания отбор.

 

⬤  В секция Класиране се намира временното класиране за първенството, също и победи, равенства, загуби, голова разлика и точки за всеки един отбор.

 

 

Още функции