Управление на канали

Управление на канали

Можеш да избереш, предпочитана от теб, подредба на каналите.

1 Използване на функцията

Можеш да избереш, предпочитана от теб, подредба на каналите, като натиснеш бутон Меню и избереш Настройки от лентата. Влез в подменюто Управление на канали

 

⬤  Любими - В Любими отбелязвай своите любими канали и филми. Влез в меню Програма от основното меню и изберете любим канал. Маркирай като любим с натискане на жълтия бутон от дистанционното управление. Видеото вече е отбелязано в Любими. В момента, в който желаеш да го премахнеш от своя списък, натисни повторно жълтия бутон. Каналът може да намериш в меню Настройки, секция Управление на канали - Любими. Оттук също може да добавяш или премахваш канали в Любими, както и да премахнеш всички до момента избрани.

 

⬤  Подреждане на канали - Тук може да определяш кой канал на коя позиция да поставиш. Избери канал от списъка, селектирай с бутон ОК и го премести, на която позиция пожелаеш. Също така може да избираш и между две предефинирани подредби:
- Стандартна SD подредба – каналите с налична SD версия са показани с приоритет.
- Стандартна HD подредба – каналите с налична HD версия са показани с приоритет.

 

⬤  Заключване на канали за профил - С тази функция ще заключваш каналите, които не желаеш да бъдат видими от определен профил. Влез в Настройки, секция Управление на канали, избери Заключване на канали за профил, след което маркирай профила. Оттук виждаш списък с всички канали. Маркирай тези, които не желаеш да бъдат видими за съответния профил, с бутон ОК.
В секцията до името на канала ще се появи икона, която ще ти покаже, че този канал ще бъде скрит.

 

Още функции