Интернет приложения

Интернет приложения

Временно преустановяване на TV Applications

  

По технически причини, предлагането на функция TV Applications се прекратява, считано от м. април 2020 г. Очаквайте скоро нови предложения за приложения за вашата интерактивна телевизия от VIVACOM.

1 Първа стъпка

Отваряне на приложението

  

Най-лесният начин да използвате интернет приложенията е да натиснете бутона APP на дистанционното управление. С него директно ще отворите менюто TV Applications на телевизионния екран. Придвижете се до желаното приложение и натиснете бутона ОК.

Друг начин, който може да използвате, за да влезете в TV Applications, е като натиснете бутона Menu от дистанционното управление и се придвижите до Приложения. От падащото меню изберете TV Applications. От прозореца с икони изберете желаното приложение с натискане на бутона ОК.

2 Втора стъпка

Търсене в TV Applications

 

Подобно на реалната визия в сайта на Vbox7, тук също ще намерите допълнителни секции, които да улеснят вашето търсене. Такива са Най-новиНай-гледаниТоп 40.  Чрез тях можете още по-лесно да намирате желаното видео. Придвижването по подменютата става с навигационните бутони на дистанционното.

  • TV Applications се предоставя при получаване на VIVACOM TV чрез интернет свързаност на VIVACOM.

  • VIVACOM не гарантира достъп до съдържанието на предлаганите приложения в TV Applications. Считано от м. май 2017 г. приложението YouTube не се предлага; считано от м. август 2019 г. приложението „Новини от Нова“ не се предлага; считано от м. април 2020 г. приложението VBOX 7 не се предлага.

Още функции