Интернет приложения

Гледате видео съдържание от Vbox7 и новини от Nova

  

С едно натискане на дистанционното за телевизора ползвате безплатно едни от най-популярните интернет приложения – Vbox7 и новини от Нова. 

1 Първа стъпка

Отваряне на приложението

  

Най-лесният начин да използвате интернет приложенията е да натиснете бутона APP на дистанционното управление. С него директно ще отворите менюто TV Applications на телевизионния екран. Придвижете се до желаното приложение и натиснете бутона ОК.

Друг начин, който може да използвате, за да влезете в TV Applications, е като натиснете бутона Menu от дистанционното управление и се придвижите до Приложения. От падащото меню изберете TV Applications. От прозореца с икони изберете желаното приложение с натискане на бутона ОК.

2 Втора стъпка

Търсене в TV Applications

 

Подобно на реалната визия в сайта на Vbox7, тук също ще намерите допълнителни секции, които да улеснят вашето търсене. Такива са Най-новиНай-гледаниТоп 40.  Чрез тях можете още по-лесно да намирате желаното видео. Придвижването по подменютата става с навигационните бутони на дистанционното.

  • TV Applications се предоставя при получаване на VIVACOM TV чрез интернет свързаност на VIVACOM.

  • VIVACOM не гарантира достъп до съдържанието на приложенията: Vbox7 и Новини от Нова. Считано от м. май 2017 г. приложението YouTube не е налично в Интерактивна телевизия от VIVACOM.

Още функции