Видеотека

Видеотека

Видеотека

От Видеотека избирате филм или друго видео съдържание и гледате в удобно за вас време.

 

Можете да търсите, преглеждате и подреждате заглавията според вашите интереси и предпочитания. Те са удобно разпределени в отделни подменюта. Можете да изберете единично филмово заглавие или да се абонирате за пакет Maxi.

 

1 Първата стъпка

За да влезете в основното меню, трябва да натиснете бутона Menu от дистанционното. Ползвайте бутоните за навигация, за да се придвижите до меню Видеотека на телевизионния екран. С натискане на бутона ОК ще се отвори падащо меню с тематизирани категории.

 

 • За да влезете в основното меню, трябва да натиснете бутона Menu от дистанционното. Ползвайте бутоните за навигация, за да се придвижите до меню Видеотека на телевизионния екран. С натискане на бутона ОК ще се отвори падащо меню с тематизирани категории.
 • В Топ Филми ще намерите хитови заглавия, които не трябва да пропускате.
 • В подкатегорията Каталог ще намерите всички филми, подредени в категории.
 • В подкатегорията Пакети ще достигнете до всички филмови пакети, които може да заявите директно от телевизионния екран. Всеки пакет съдържа подробно описание на филмите, включени в него.
 • Секцията Любими е създадена, за да може да създавате своя собствена листа от любими филми. От тази секция ще достигате бързо и лесно до тях всеки път, когато желаете да ги гледате отново.
 • В секцията Наети ви даваме информация за това какви филми или пакети от филми сте наели и колко време остава до изтичане на абонамента. В тази секция винаги ще имате актуална информация за всяка ваша поръчка.
 • Специално меню сме предвидили за Търсене. От него, с въвеждане на заглавие, актьор или режисьор, ще намерите желаното видео съдържание.
2 Втората стъпка

За да наемете желания от вас филм, е необходимо да сте отворили страницата с информация към филма. За целта натиснете бутона Menu от дистанционното, след което изберете Видеотека.

  

 • С бутона ОК влезте в желаната подкатегория, например Топ Филми или Каталог. Ползвайте бутоните за навигация от дистанционното, за да разгледате всички филми в категорията.
 • Харесайте си заглавие и потвърдете с натискане на бутона  ОК. По този начин отваряте прозорец с информация към филма. Тук ще се запознаете със сюжета, актьорите, режисьора, жанра и единичната цена на видеото. Ако филмът е с активен бутон Пусни, може да го гледате без да заплащате единичната цена, обявена на телевизионния екран. При активен бутон Поръчай, с поръчката от телевизионния екран ще заплатите по обявената до името на филма цена. След като сте разгледали филмите, може да поръчате. Достатъчно е да се придвижите с бутоните за навигация до полето Поръчай и да потвърдите с бутона ОК. На екрана ще се отвори прозорец, изискващ PIN код на използвания профил. След въвеждане на коректен PIN код вие потвърждавате поръчката и ще заплатите обявената цена за филма. Можете да гледате избрания филм колкото пъти желаете, в рамките на 48 часа 
 • Проверете оставащото време за гледане и всички наети филми в категория Наети.
 • Всички заглавия, за които е активен бутон Пусни на телевизионни екран може да гледате без да заплащате единичната цена обявена на екрана. Стартирайте филма с избор на бутона Пусни.

 • Заглавията с активен бутон Поръчай на телевизионния екран, се заплащат по цената, която виждате до името на филма. Цените за единично заглавие са от 0.00 до 9.90 лв.

 • От Видеотека избирате филм или друго видео съдържание и гледате в удобно за вас време. Можете да търсите, преглеждате и подреждате заглавията според вашите интереси и предпочитания.

 • Video On Demand се предоставя при получаване на VIVACOM TV чрез интернет свързаност на VIVACOM.

Още функции