хотел Дунав Плаза, Русе

  • -10%vivaclub Special
  • -10%vivaclub Premium
  • -10%vivaclub VIP

Представяме Ви хотел "Дунав Плаза" 4*, Русе - най-новото градско бижу, част от портфолиото на "Феста Хотели"! Хотел Дунав Плаза предлага на своите клиенти изключително ниво на обслужване и комфорт, съчетани с перфектна локация.

 

Сградата на хотела е една от емблематичните за град Русе, намираща се на площад Свобода, редом до най-забележителните паметници на културата. Хотелът е разположен непосредствено в административния, културен и търговски център, в близост до всички общински и държавни институции.

 

Дунав Плаза разполага с 96 стаи, елегантно декорирани в меки тонове и оборудвани с модерна техника и стилни аксесоари, и с 4 апартамента с уникален и изчистен дизайн, луксозен ресторант, зимна и лятна градина, коктейл бар, лоби бар, 2 конферентни зали.

 

Притежателите на карта Vivacom Club получават отстъпка в размер на 10% от стандартните цени,  обявени на уеб-сайта на „Феста Хотели“ АД, www.festahotels.com

 

Отстъпките се комбинират с други специални отстъпки и намаления за ранни записвания, но не важат в комбинация с групово настаняване.

 

За да се използва отстъпката, при онлайн резервация, в полето Promo Code, трябва да се въведе промокод VIVACOM10.

Подобни оферти

Open cookie bot settings
към контакти