Моята семейна почивка

  • -10%vivaclub Special
  • -10%vivaclub Premium
  • -10%vivaclub VIP

„Моята семейна почивка“ е специализирана туристическа агенция за семейни почивки. От all inclusive в семейни хотели с пясъчни плажове и аквапаркове, до екскурзии до популярни дестинации и срещи с приказни места, агенцията ще ви отведе до най-добрите места за семейна почивка и извън тях, при това с подходящи за предпочитанията и бюджета транспорт, настаняване и изживявания, които ще развълнуват цялото семейство, създадат истински връзки и много запомнящи се мигове заедно.

Спестете време и се уверете, че ще получите най-доброто за семейния си бюджет. Предложения, подходящи за семейства, агенцията предлага в много от популярните all inclusive дестинации – от вълнуващата Анталия, с нейните курорти Сиде, Алания, Белек, Лара и Кемер, през кораловите рифове на Египет в Хургада и Шарм ел Шейх, до пустинния оазис Тунис, с неговите чудесни курорти Хамамет, Сус и Джерба. Офертите за почивка включват и предложения за популярни дестинации като Испания, Гърция и Кипър. А някои от любимите ни места за семейна екскурзия, които ще намеритепри “Моята семейна почивка”, са Румъния, Италия, Франция и Австрия. Агенцията предлага и множество екзотични дестинации за любителите на пътешествията като Сейшелите, Занзибар, Кения и Доминикана.

 

Планирайте вашата мечтана семейна почивка и получете възможно най-доброто, което да отговори на вашите предпочитания, от уеб сайта на агенцията – https://semeina-pochivka.bg.

 

Всички притежатели на клубни карти Vivaclub получават:

 

- 10% отстъпка по собствени програми за Румъния:

   https://adventour.bg/ekskurzii/ekskurzii-s-avtobus/rumaniya/39

   https://semeina-pochivka.bg/destinacii/rumaniya/39

 

- 3% отстъпка по всички останали агентски програми на сайтовете:

  https://adventour.bg/

  https://pochivki-turcia.bg/

  https://semeina-pochivka.bg/

 

Моята семейна почивка“ е търговски бранд на туроператора „АдвенТур ЕООД със сертификати за регистрация № PKK-01-7993 от Министерството на туризма и Застрахователна полица „Отговорност на туроператора“ №13052410000045 от ЗК „Лев Инс“ АДпо Закона за туризма на Република България.

Подобни оферти

Open cookie bot settings
към контакти