Тренировки за шампиони в спортен комплекс
Тренировки за шампиони в спортен комплекс
Тренировки за шампиони в спортен комплекс
Тренировки за шампиони в спортен комплекс

Тренировки за шампиони в спортен комплекс "ДЕМА"

  • Уеб сайт: demasport.com/
  • Телефон: 02 976 85 85, 02976 85 55, 0887 945 240
  • Адрес: жк. Младост 1А, бул. Ал. Малинов №19
  • -10%vivaclub Special
  • -10%vivaclub Premium
  • -10%vivaclub VIP

Спортен комплекс „ДЕМА“ е най-голямото спортно съоръжение на територията на ж.к.“Младост“ в София. Разполага със 7 червени тенис корта, три от които се покриват през зимата с надуваема конструкция. Предлагат се единични кортове под наем и срещу сезонен абонамент, уроци по тенис за начинаещи и напреднали. Специално за най-малките постоянно функционира тенис училище.

 

Клубът работи и за високо спортно майсторство. Състезатели на СК „ДЕМА“ са държавни шампиони в различни възрасти. През лятото се организират целодневни детски спортни лагери. Провеждат се и детски рождени дни, по време на които малчуганите се занимават със спорт.

 

Клубът предлага още: тренировки по фитнес, йога, аеробика, каланетика и др. Видове гимнастика под музикален съпровод. Има зона за релакс с две сауни, солариум, кабинети за масажи и козметика. В магазина на комплекса клиентите могат да намерят пълна екипировка за развиваните тук спортове. СК „ДЕМА“ разполага със зала за срещи, презентации и заведение за хранене с прекрасен изглед към кортовете и към София.

 

Всички притежатели на карта за лоялни клиенти VIVAClub получават 10% отстъпка!

 

Отстъпката важи за всички цени за единични услуги и цена на тенис корт. Отстъпката не важи за услугите с абонаментни карти, за сезонните абонаменти за тенис-кортове, както и за цените на уроците с треньори.

Подобни оферти

Каталог
към контакти