Почивка в хотел „Феста София“

Хотелът разполага с 111 модерно обзаведени стаи и 2 луксозни апартамента, които са оборудвани с всичко необходимо за една пълноценна почивка. 

  • -10%vivaclub Special
  • -10%vivaclub Premium
  • -10%vivaclub VIP

Независимо дали пътувате по работа или за удоволствие, ние отлично знаем колко важно е за всеки един от Вас да се чувства комфортно и спокойно по време на престоя си. Хотелът разполага с 111 модерно обзаведени стаи и 2 луксозни апартамента, които са оборудвани с всичко необходимо за една пълноценна почивка. Рецепцията ни работи 24 часа и е готова да окаже незабавно и професионално съдействие спрямо индивидуалните нужди на всеки гост.

Всяка сутрин имате възможност да се насладите на топла и прясна закуска на бюфет, която да Ви зареди за един успешен ден на бизнес срещи или за обикаляне по забележителностите на града.

На Ваше разположение са фитнес, сауна, парна баня, фризьорски и козметичен салон.

Двата ресторанта на хотела са подходящи за организиране на тържества, приеми, официални вечери, сватби и коктейли.

Ресторантът на хотела работи и с TakeAway поръчки за дома и офиса.

За нашите бизнес гости четирите конферентни зали са напълно оборудвани и могат да посрещнат от 25 до 150 човека.

 

Kлиентите на Vivacom Club ползват ползват 10% отстъпка от цените за настаняване в хотел „Феста София“ и всички хотели от веригата Феста Хотели: http://www.festahotels.com/,сред които „Феста Панорама“ в гр. Несебър, „Феста Виа Понтика“ и „Феста Поморие Ризорт“ в гр. Поморие, „Феста Уинтър Палас“ и „Феста Чамкория“ в Боровец.

 

За да се възползвате от предложената отстъпка е нужно да направите резервацията в онлайн платформата за резервации на Феста Хотели - https://festasofia.book-onlinenow.net/с промокод VIVACOM10.

 

НОВО! Настоящите отстъпки важат и за ресторанта на хотела, както и при TakeAway поръчки за дома и офиса.

 

  • Уеб сайт: https://festahotels.com/
  • Телефон: +359 700 144 22
  • Адрес: гр. София, бул България83А

Подобни оферти

Open cookie bot settings
към контакти