Лятна стажантска програма 2020 г. - Изборът е твой!

стажантска програма 2020

Виж обявите за стаж

 

Обявяваме старта на 17-тото издание на Лятната стажантска програма на Vivacom. За поредна година отваряме вратите си за всички мотивирани млади хора, които имат желание да се докоснат до корпоративния свят. Те ще имат шанса да се включат в проекта, в годината в която за първи път Лятната стажантска програма на Vivacom ще представи своето собствено лого под надслов „Изборът е твой!“. Непроменена остава нашата мисия – да помагаме на младите таланти да се учат, развиват и реализират успешно.

   

Кой може да вземе участие в Лятната стажантска програма на Vivacom?

Ние приветстваме всички мотивирани студенти, които искат да се докоснат до корпоративната среда и имат желание да учат нови неща и да се усъвършенстват.

  

Защо правилният избор за стаж е стажантската програма на Vivacom?

Лятната стажантска програма на Vivacom е сред най-успешните такива в цялата страна. Има история, принципи и традиции, които сме успели да съхраним и развием в годините.

  

В хода на програма участниците ще имат  възможността да общуват с много други млади хора и доказали се професионалисти, както и да участват в различни дейности и обучения. Всичко това ще допринесе за развиване на техните комуникационни, организационни и професионални умения.

 

И не на последно място, Лятната стажантска програма спечели две престижни награди в категория „Employer Branding Project“ на b2b media, и категория „Инвеститор в човешкия капитал“ на Годишните награди за отговорен бизнес на БФБЛ. 45% от стажантите, продължават кариерното си развитие като част от семейството на Vivacom.

  

Какво да очаквате от участието си в програмата?

Обучения с развлечения и развиване на нови умения! Лятната стажантска програма нa Vivacom представлява едно истинско кариерно приключение, предоставящо много възможности на взелите участие в него таланти. А именно:

⬤  3-месечен трудов договор

⬤  Работа по реални бизнес проекти

⬤  Конкурентно заплащане и социални придобивки

⬤  Участие в CSR кампания, проекти и състезания

⬤  Колективни и персонални обучения

⬤  Индивидуален ментор по време на стажа

⬤  Церемония по сертифициране на всички, успешно завършили програмата

⬤  Работна позиция във Vivacom след успешно завършване на стажантска програма

  

Как да се включите?

Ако сте взели избора да се включите в Лятната стажантска програма на Vivacom, не се колебайте, а изпратете CV и мотивационно писмо до 30 април 2020 г. на www.vivacom.bg/Кариери

  

Ще се радваме да се срещнем!

    

Виж повече за стажантската програма


< >
Open cookie bot settings