Климатични и отоплителни системи от Mega Electronics

  • -15%vivaclub Special
  • -15%vivaclub Premium
  • -15%vivaclub VIP

Фирма Мега Електроникс-АП ООД е бързо развиваща се верига, в сферата на климатичната, отоплителната и вентилационна техника.

 

Стратегията на фирмата е да предлага гъвкави решения на своите клиенти, както с битова климатизация, така и с изграждане на високо енергийноефективни газови и соларни системи.

 

Фирмата е член на Националния браншови съюз Сервиз Електронна и Битова техника, притежава Сертификат от Българска Браншова Камара Машиностроене за „Монтаж сервиз и поддръжка на хладилни и климатични инсталации и термопомпи съдържащи над 3кг флуорирани парникови газове“ и множество сертификати по ISO. Сервизната база на Мега Eлектроникс е оторизирана от всички партньори на фирмата, с което се гарантира наличие на резервни части и високо качество на сервизните услуги.

 

Мега Eлектроникс ежегодишно разширява търговската си мрежа и вече е с няколко магазина в столицата и в почти всички областни градове.

 

Всички притежатели на карта за лоялни клиенти Vivacom Club получават отстъпки, считано от 01.04.2021 за:

   

Закупуването на продуктите може да стане в търговски обект на Мега Електроникс или онлайн на megaelectronics.bg, като в полето „коментар“ се посочи номер на карта VIVAClub.

 

През месец Юли клиентите с клубна карта могат да се възползват от Безлихвено финансиране на климатична техника за 12 месеца.

  

 

 

    Подобни оферти

    Open cookie bot settings
    към контакти