Климатични и отоплителни системи от Mega Electronics
Климатични и отоплителни системи от Mega Electronics
Климатични и отоплителни системи от Mega Electronics

Климатични и отоплителни системи от Mega Electronics

  • -20%vivaclub Special
  • -20%vivaclub Premium
  • -20%vivaclub VIP

Фирма Мега Електроникс-АП ООД е бързо развиваща се верига, в сферата на климатичната, отоплителната и вентилационна техника.

 

Стратегията на фирмата е да предлага гъвкави решения на своите клиенти, както с битова климатизация, така и с изграждане на високо енергийноефективни газови и соларни системи.

 

Фирмата е член на Националния браншови съюз Сервиз Електронна и Битова техника, притежава Сертификат от Българска Браншова Камара Машиностроене за „Монтаж сервиз и поддръжка на хладилни и климатични инсталации и термопомпи съдържащи над 3кг флуорирани парникови газове“ и множество сертификати по ISO. Сервизната база на Мега Eлектроникс е оторизирана от всички партньори на фирмата, с което се гарантира наличие на резервни части и високо качество на сервизните услуги.

 

Мега Eлектроникс ежегодишно разширява търговската си мрежа и вече е с няколко магазина в столицата и в почти всички областни градове.

 

Всички притежатели на карта за лоялни клиенти VIVAClub получават отстъпки за:

 

 

Специална оферта през октомври

 

Климатик VIESSMANN VITOCLIMA 200-S W2035MHE2/OSW2035MHE2    виж тук 1049 лв. с включен безплатен стандартен монтаж, 2бр профилактики и комплект антивибрационни тампони.
Климатик GREE GWH12ACC-K6DNA1D Fairy    виж тук 1079 лв. с включен безплатен стандартен монтаж, 2бр профилактики.
Газов двуконтурен кондензен котел Daikin D2CND024A1A- 24KW      виж тук 2149 лв. 

   

Закупуването на продуктите може да стане в търговски обект на Мега Електроникс или онлайн на megaelectronics.bg, като в полето „коментар“ се посочи номер на карта VIVAClub.

  

 

 

    Подобни оферти

    Каталог
    към контакти