Климатични и отоплителни системи от Mega Electronics

  • -5%vivaclub Special
  • -5%vivaclub Premium
  • -5%vivaclub VIP

МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС е сред най-утвърдените компании в България, които предлагат широка гама от професионални услуги в сферата на отоплението, вентилацията, климатизацията и изграждането на газови инсталации. Компанията осъществява изграждането на системи за отопление от всякакъв тип. Дългогодишния и експертен опит на екипа в дейността позволява тяхната реализация както за битови нужди (в жилищни сгради и къщи), така и в административни и бизнес сгради, училища, болници, детски градини и други.

 

МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС разполага с екип от сертифицирани специалисти с дългогодишен опит, иновативно мислене и професионализъм в областта на климатичните и вентилационни инсталации, отоплението и изграждането на газови инсталации, монтаж на газови уреди, системи за подово отопление - от тяхното проектиране и реализиране - до тяхната гаранционна и извънгаранционна поддръжка.

 

МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС предоставя голям избор от климатици и сплит системи - от многофункционални канални климатици, икономични подови климатици, подово-таванни климатици, както и стенни многоблокови мултисплит системи, многозонални климатични системи – VRV и VRF, системи чилър, централни системи за вентилация и климатизация на въздуха на водещите производители като Daikin, Viessmann, Gree, General Fujitsu, Panasonic, Mitsubishi Heavy, LG, Toshiba и други.

 

Компанията има изградена търговска и сервизна мрежа в цялата страна – София, Пловдив, Бургас, Варна, Плевен, Видин, Велико Търново, Петрич, Дупница, Сливен и Враца.

 

Притежателите на клубни карти за лоялност Vivacom Club ползват следните отстъпки:

Непромоционални уреди – 5%

Промоционални уреди - 2% 

Услуги – 15%

 

 

При закупуването на продукти онлайн на megaelectronics.bg, номерът на Vivacom Club картата трябва да се въведе в полето „коментар“.  

  

 

 

    Подобни оферти

    Open cookie bot settings
    към контакти