Зарадвайте детето си в магазини Комсед

Верига детски магазини КОМСЕД са сред водещите и най-бързо развиващи се фирми в областта на детските играчки, бебешките и детски принадлежности.

  • -10%vivaclub Special
  • -10%vivaclub Premium
  • -10%vivaclub VIP

Детски Хипермаркети КОМСЕД предоставят още по-големи намаления за малки и пораснали деца!

 

  • 10% отстъпка за ненамалени стоки

Oтстъпките не важат за магазините тип Outlet.

 

Фирмата има 4 регионални центъра: в София, Пловдив, Варна и Бургас и 13 ритейл магазина с обща площ от над 9000 кв.м.

  

Основна грижа при подбора на асортимент от над 5000 играчки и бебешки стоки е безкомпромисното качество. Продуктите, които предлагат на клиентите си са в пълно съответствие с Европейските норми за качество и безопасност.  КОМСЕД е изключителен дистрибутор за България на водещи световни марки в областта на детските играчки като: LEGO, PLAYMOBIL, DISNEYPLUSH, INTEX, BBURAGO, SES, RAVENSBURGER, NIKKO, ZURU,  SMART TRIKE, MGA, MONDO и много други.

  

Най-пълната гама от продукти на LEGO, PLAYMOBIL и другите ни марки, както и най-новите такива се предлагат само в магазините на КОМСЕД. От асортимента на LEGO имаме над 80 ексклузивни и изключително интересни модели, а от PLAYMOBIL - почти 70% от асортимента е наличен само във веригата на КОМСЕД. Освен марките, на които са изключителен дистрибутор за страната, в магазините им се предлагат и всички други известни актуални марки и серии , като: MATTEL (Barbie, Monster High, HotWheels, FISHER PRICEи др.), HASBRO (Nerf ,Furby, My little Ponny, Play-do и др.), SIMBA и други.

 

От бебешката гама предагат на клиентите си CHICCO, AVENT, NUK, CHIPOLINO, MAYORAL, LORELLI/BERTONI, SMART TRIKE, и много други. Сред клиентите им все по-често са децата на техните първи клиенти от началото на появата им на пазара през далечната 1989 година.

 

Картата не важи в периодите на "тотална" промоция - когато всички артикули в магазина са в промоция, освен ако изрично не е посочено друго на касата на магазина. Картата не може да се ползва в комбинация с други карти, ваучери или талони, даващи право на отстъпка, освен ако изрично не е посочено друго на касата на магазина

Подобни оферти

Open cookie bot settings
към контакти