Доклад за устойчиво развитие
\\ Вдъхновени

 

Правим нещата по нов начин, стремейки се към още по-професионално отношение и доволни клиенти.

 

Компанията ние е сред най-големите работодатели в страната с 5 100 служители. Благодарение на усърдната им екипна работа, VIVACOM е оператор номер 1 по общи приходи за 7-ма поредна година, получи признанието „Най-бързата мобилна мрежа с най-добро покритие в България за 2019 г.“[1] според изследване на Ookla и отбеляза ръст от 1% повишение на удовлетвореността на клиентите в националното представително проучване (NPS).

 

Ние вярваме, че именно доволните и ангажирани служители са най-добрия посланик за продуктите и услугите ни пред клиентите и външния свят, затова грижата за тях е основен приоритет за компанията.

 

Обученията са ключов инструмент за развитието на хората в компанията, затова през 2019 г. инвестирахме 1.5 милиона лева в обучения.

 

Промотирахме 360 служители.

 

Взехме първо място за най-желан работодател сред работещите в България „Employer of Choice 2019”в категория „Телекомуникации“.

 

Основахме Литературен клуб „Кръгът“ за служителите на компанията в партньорство с Националния център за книгата (НЦК) и Литературен клуб „Перото“, защото вярваме, че литературата и четенето стимулират творческия потенциал на хората и са двигател на иновациите.

 

Подкрепихме и организирахме 4 фотоизложби – „#кодоранжево“ с най-интересните кадри от Instagram профила ни, “В прегръдката на Амазония“ на пътешественика Филип Лхамсурен, „В нейните ръце“ – на Вивиан Майер в партньорство с фондация „Мусиз“ и фотоизложбата „гоСТОЛюбив“ в партнцорство с Дарик радио.

  

Разгледай доклада
 

[1] Според анализ на Ookla®, основан на данните от Speedtest Intelligence® тестове, проведени на територията на България през третото тримесечие на 2019 г., за средна скорост на изтегляне (download) в мобилната мрежа. Измерването на покритието по територия е според анализ на Ookla®, основаван на данните от Speedtest Intelligence® за първото шестмесечие на 2019 г. и извършен по тяхна методология. Търговските марки на Ookla® се използват с разрешение.

 
 

Каталог
към контакти