Другите за нас

Другите за нас

 • Столична община

  Столична община

  "Приемете моята лична благодарност за вашето участие в пролетното почистване на гр. София от 2-ри до 14-ти април. Вашата подкрепа за това обществено значимо мероприятие е принос към усилията на общината за превръщане на Столицата в красив и чист град. Вярвам, че сътрудничеството ни ще продължи в интерес на нашите съграждани и деца."

    

  Бойко Борисов - кмет на Столична община, май 2009 г. 

 • "Анимус" Националната гореща телефонна линия за пострадали от насилие

  "Анимус" Националната гореща телефонна линия за пострадали от насилие

  „Искам да изразя своята благодарност за подкрепата, оказана от БТК за предоставянето на безплатен номер за Националната гореща телефонна линия за пострадали от насилие. Искам да отбележа, че в следствие на тази инициатива, през отминалия месец август броят на постъпилите обаждания е двойно по-висок. Чрез Националната гореща телефонна линия повече хора могат да получат помощта, която отговаря на техните нужди."

    

  Светлана Благоева - Координатор на Националната гореща телефонни линия за пострадали от насилие, септември 2009 г.

 • ДДЛРГ "Васил Петлешков" - Брацигово

  ДДЛРГ "Васил Петлешков" - Брацигово

  „Приемете нашата голяма благодарност за жеста, който направихме за нас. Възможността за успешното завършване на курс и придобиване на сертификати за заварчици ще ни даде по-големи възможности за реализация. Това ваше благородно дело показва, че в сърцата ви има много любов, топлина и доброта.  Желаем на целия ви екип много лични и професионални успехи."

    

  Борис Рангелов, Йордан Булев, Васил Иванов - завършили курсове, септември 2009 г.

 • МБАЛ "Д-р Хр. Стамболийски" - гр. Казанлък

  МБАЛ "Д-р Хр. Стамболийски" - гр. Казанлък

  „Благородството, скромността, добротата и щедростта не са особено популярни добродетели в наше време. И хората, носители на тези житейски ценности, стават все по-малко, като белите лястовици - нужни са ни, но все по-рядко се срещат. И точно по тази причина вашият благороден жест е толкова важен за нас - хората, спасяващи човешки живот!

  Благодарим ви! Бъдете живи и здрави!"

    

  Д-р Кети Манолова-Владкова - директор, октомври, 2009 г. 

 • Български Червен кръст

  Български Червен кръст

  „Искам да изкажа най-сърдечни благодарности за оказаната подкрепа и съдействие от страна на VIVACOM по време на благотворителната кампания в помощ на пострадалите в Хаити. Успехът на кампанията се дължи до голяма степен на предоставената възможност на вашите абонати да се присъединят чрез изпращане на sms на кратък номер 1255."

    

  Магистър фармацевт Христо Георгиев, април 2010 г. 

 • Фонд "Свети Никола" - гр. София

  Фонд "Свети Никола" - гр. София

  „Изказваме искрена благодарност за проявената щедрост и безкористност, при участието ви във Великденската благотворителна кампания в подкрепа на деца и възрастни с тежки физически и ментални увреждания, пребиваващи в социални домове.

   

  Сърце, което дава, никога не остарява,
  ръка, която дар дарява, никога не обеднява!

   

  Петя Цветанова, май 2010 г.

 • Обществен фонд "Детство"

  Обществен фонд "Детство"

  „От името на Управителния съвет на Обществен фонд „Детство" и от името на патрона на Четиринадесетия фестивал на РАДОСТТА - г-жа Зорка Първанова, ви благодаря за щедростта, с която дарявате децата от предучилищна възраст от домовете за деца, лишени от родителска грижа. Благодарение на вашето съпричастие към децата с трудна съдба, от 3-ти до 11-ти юни успяхме да осъществим богатата програма на фестивала."

   

  Иванка Василева, юли 2010 г.

 • Международен женски клуб

  Международен женски клуб

  „Благодарим ви много за подкрепата и щедрото дарение за нашия Благотворителния коледен базар. В резултат на вашата щедрост събрахме значителна сума, за което сме изключително признателни.
  Единствено чрез добрата воля и ентусиазма на представителите на местния и международния бизнес, дипломатическата общност и частните доброволци в България, ние можем да продължим многото ни благотворителни инициативи.

   
  Благодарим ви отново!"

   

  Стефани Конгост, Председател, януари 2010 г.

 • Англо-американско училище - София

  Англо-американско училище - София

  „Благодарим ви за щедрата подкрепа.

   
  Имаме удоволствието да ви информираме, че благодарение на вашето щедро дарение нашият Пролетен панаир събра значителна сума. Ще използваме събраните средства, за да подкрепим инициативите на Parent-Teacher Organization и Community Service Projects of AAS.

   
  Благодарим ви отново!"

   

  Управителен съвет, май 2010 г.

Open cookie bot settings
към контакти