Приемник за сателитна VIVACOM TV

 
HD приемникът поддържа MPEG-4, MPEG-2 видео формати, AAC аудио кодиране, DVB-S и DVB-S2 стандарти. Излъчваният от VIVACOM сигнал е с MPEG-4 кодиране на видеото и HE AAC кодиране на аудиото, което осигурява отлично качество на картината и звука. Поддържана резолюция 1920x1080 HD и  720x576 SD и 4:3 и 16:9 формат на картината. A/V изходите са HDMI и SCART, допълнително има аудио изходи RCA и SPDIF.

 

VIVACOM TV на повече от един телевизор

Може да използваш услугата на до 4 телевизора, като основният приемник се предоставя безплатно. За всеки следващ се заплаща месечен абонамент от 2.40 лв. с ДДС за срока на договора и 5 лв. след изтичането му.

 

Оборудване

 • Сателитна антена

  Висококачествената офсетова антена с размери 60 или 80 см. може да бъде инсталирана на вашата тераса или до прозорец, като изложението трябва да бъде южно или югоизточно. Дори и жилището ви да не е с такова изложение, сателитната антена може да бъде инсталирана на друго удобно за това място като покрива на сградата. Сателитната антена е изработена от висококачествена галванизирана стомана, което я прави издържлива на атмосферни условия за дълъг период на работа.

  Виж още
  Проверка за място на инсталиране
 • Cмарткарта за оторизация

  Смарткартата се поставя в приемника за сателитна телевизия и служи за ваша оторизация.
  Тя се доставя от техниците заедно с останалото оборудване и не може да бъде закупена отделно, както и не може да бъде ползвана на друг приемник, освен на този, на който е активирана. Телевизионният сигнал е криптиран (Conditional Access System), с цел защита от неоторизирано приемане. Криптиращата система NDS-Videoguard, която използва VIVACOM, осигурява най-висока степен на защита.

 • SD приемник

  Приемникът се отличава с компактен дизайн, поддържа MPEG-2, MPEG-4 SD видео формати, AAC аудио кодиране, DVB-S и DVB-S2 стандарти. Излъчваният от VIVACOM сигнал е с MPEG-4 кодиране на видеото и HE AAC кодиране на аудиото, което осигурява отлично качество на картината и звука. Размерът на стандартна телевизионна резолюция е 720x576 и 4:3 и 16:9 формат на картината. Приемникът има външно захранване и RCA и SCART изходи.

  РЪКОВОДСТВО ЗА МОДЕЛ KAONMEDIA

  Вземи дистанционно управление за DTH SD приемник Kaonmedia


 • CA модул

  Компактният СА модул позволява приемането на сателитната телевизия на VIVACOM без STB приемник при телевизори с DVB-S2 тунер и CI слот. Устройството е малко по-голямо от кредитна карта и се поставя в слота на телевизора. То позволява управлението на телевизията само с едно дистанционно - това на телевизора. CA модулът се предоставя за ползване без допълнително заплащане, според актуалната ценовата листа на VIVACOM при подписване на нов срочен договор за услугата. Устройството може да се използва както за основен, така и за всеки допълнителен приемник..

 • Homecast HD приемник

  HD приемник

  Приемникът поддържа MPEG-4, MPEG-2 видео формати, AAC аудио кодиране, DVB-S и DVB-S2 стандарти. Излъчваният от VIVACOM сигнал е с MPEG-4 кодиране на видеото и HE AAC кодиране на аудиото, което осигурява отлично качество на картината и звука. Поддържана резолюция 1920x1080 HD и 720x576 SD и 4:3 и 16:9 формат на картината. A/V изходите са HDMI и SCART, допълнително има аудио изходи RCA и SPDIF.


  Ръководство за модел Homecast Ръководство за модел Sagemcom Ръководство за модел Kaonmedia

  Вземи дистанционно управление за DTH HD приемник Homecast


  Вземи дистанционно управление за DTH HD приемник Sagemcom


  Вземи дистанционно управление за DTH HD приемник Kaonmedia

HD приемникът поддържа MPEG-4, MPEG-2 видео формати, AAC аудио кодиране, DVB-S и DVB-S2 стандарти. Излъчваният от VIVACOM сигнал е с MPEG-4 кодиране на видеото и HE AAC кодиране на аудиото, което осигурява отлично качество на картината и звука. Поддържана резолюция 1920x1080 HD и  720x576 SD и 4:3 и 16:9 формат на картината. A/V изходите са HDMI и SCART, допълнително има аудио изходи RCA и SPDIF.

 • Услугата може да се използва на няколко телевизора (не повече от 4), като основният приемник се предоставя безплатно от VIVACOM.

 • Може да използваш услугата на до 4 телевизора, като основният приемник се предоставя безплатно. За всеки следващ се заплаща месечен абонамент от 2.40 лв. с ДДС за срока на договора и 5 лв. след изтичането му.

Каталог
към контакти