Сателитна антена

Висококачествената офсетова антена с размери 60 или 80 см. може да бъде инсталирана на вашата тераса или до прозорец, като изложението трябва да бъде южно или югоизточно. Дори и жилището ви да не е с такова изложение, сателитната антена може да бъде инсталирана на друго удобно за това място като покрива на сградата. Сателитната антена е изработена от висококачествена галванизирана стомана, което я прави издържлива на атмосферни условия за дълъг период на работа.

Проверка за място на инсталиране

Оборудване

  • Конвертор (LNB) за сателитна антена

    Конвертор (LNB) за сателитна антена В зависимост от броя на приемниците, които ще ползвате, конверторът може да бъде единичен /Single/ за 1 приемник, двоен /Twin/ за 2 приемника или четворен /Quad/ за 3 и 4 приемника. Конверторът е част от приемното оборудване със сателитната антена.

  • Коаксиален кабел (тип RG6)

    Коаксиалният кабел служи за връзка между антената и приемника за сателитна телевизия.

Специализирано оборудване

 

За клиенти на сателитна телевизия VIVACOM може да предостави и специализирано оборудване за приемане на свободно разпространявани програми чрез спътници, съседни на Intelsat 12- 45E, ползван от VIVACOM. Цената на специализираното оборудване може да се заплати еднократно или с разсрочено плащане. Повече информация можете да получите като се свържете с Обслужване на клиенти на 123.

 

 

Цени за специализирано оборудване

 

Брой приемници 1 2 3/4
Еднократна цена на оборудване 30 лв 60 лв 90 лв
Разсрочено плащане за 12 месеца 2.50 лв 5 лв 7.50 лв
Разсрочено плащане за 24 месеца 1.25 лв 2.50 лв 3.75 лв

  

Направете бърза проверка за мястото на инсталиране на сателитната антена.
  • Месечният абонамент за допълнителен приемник за безсрочен договор или 12 месечен договор, за пакети TV S, TV M и TV L е 4.80 лв./мес. с ДДС за всеки допълнителен приемник.

  • Месечният абонамент за допълнителен приемник за пакети TV S, TV M и TV L с договор за 2 години, месечният абонамент е 2.40 лв. за първите 24 месеца и 4.80 лв./мес. с ДДС след този срок, за всеки допълнителен приемник.