Мобилни Сателитни Комуникации от VIVACOM и Скортел
  • Бизнес решения

Мобилни Сателитни Комуникации от VIVACOM и Скортел

VIVACOM в партньорство със Скортел вече предлага на своите бизнес клиенти уникалната услуга - мобилни сателитни комуникации. Във VIVACOM знаем, че комуникациите са от изключително значение за вашия бизнес. Чрез новата услуга ви предоставяме сигурна връзка дори на най-отдалечените и труднодостъпни места в света. 

 

 

VIVACOM и Скортел предлагат модерни системи в света за сателитни комуникации - Thuraya, Iridium и Inmarsat, които ще осигурят на Вашия бизнес необходимата свързаност

 

От 16 години на пазара се налагат сателитните телефонни мрежи, които имат близо 100% покритие на планетата. Също така предлагат и възможност за използване на Интернет навсякъде, което е още едно голямо предимство. Чрез сателитните телефони, вие винаги може да разчитате, че сте локализирани точно и системата знае къде се намирате. Сателитните телефони са перфектното решение за всички клиенти, развиващи бизнес в сурови условия, морски превози, сондажи и др. Сателитните телефони ви осигуряват връзка и на най-отдалечените, и откъснати места на света. Идеални за всеки морски съд, извършващ международни плавания. Сателитните телефони ви предоставят и възможност да използвате своята собствена SIM карта, и да се идентифицирате пред своите партньори.

   

 

IsatPhone Pro е сателитен телефон за най-суровите условия. Перфектно предаване на глас, GPS, изключителна здравина и издръжливост, и дълъг живот на батерията. IsatPhone Pro е апарат, отговарящ на стандарта IP54 за здравина. 

 

 


Iridium 9555 е сателитен телефон, притежаващ всичко необходимо за осъществяване на мобилни сателитни комуникации. Има възможност за пренос на глас и данни. С Iridium 9555 може да разчитате на свързаност, където и да сте.

 


Thuraya XT е сателитният телефон с най-модерен дизайн. Телефонът притежава уникалната възможност да работи в режим GSM Over Satellite. Thuraya XT е малък и лек телефон, побиращ се във Вашия джоб, притежаващ цветен дисплей и с възможност за пренос на глас и данни, поддръжка на GPS протокол.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За допълнителна информация относно параметрите на услугата, свържете се с вашия Акаунт мениджър или с Обслужване на клиенти на кратък номер 123/121. 

Поръчайте своя Мобилeн консултант на телефони: 121, 123, 0800 10 101 и или чрез онлайн формата ни.  

Open cookie bot settings
към контакти