Мобилни Сателитни Комуникации от VIVACOM и NBS Communicatons
  • Бизнес решения

Мобилни Сателитни Комуникации от VIVACOM и NBS Communicatons

VIVACOM в партньорство с NBS Communications предоставя широко портфолио от сателитни телефони и устройства, както и планове за сателитна телефония и интернет на водещите сателитни оператори – THURAYA, INMARSAT и IRIDIUM. NBS Communications е бронзов партньор на INMARSAT и единствения директен партньор на THURAYA в България.

 

Сателитните телефони и устройства са особено подходящи за използване при бизнес и лични пътувания в отдалечени райони, както и при екстремни ситуации.

 

МОБИЛНИТЕ САТЕЛИТНИ КОМУНИКАЦИИ ОСИГУРЯВАТ:

  • Гласова и интернет свързаност извън покритието на стандартни GSM мрежи
  • Независимост от наземна инфраструктура
  • Сигурност на разговорите
  • Глобално покритие

 

ПОДХОДЯЩИ ЗА:

  • Планински и трекинг експедиции
  • Пътувания в региони с частично покритие на GSM мрежите (напр. Африка, Близкия Изток и др.)
  • Лов и сафари пътувания
  • За яхти и др.плавателни съдове
  • Алтернативна комуникация при природни бедствия

 

 

   

 

Thuraya XT Pro Dual е първият сателитен телефон който работи с две SIM карти - сателитна и GSM. С него може да се движите извън и в покритието на наземните мрежи без да се налага да използвате различни устройства.

 

- сателитна телефония

- GSM телефония - 2G & 3G

- SMS и кратки имейли

- Интернет - сателитен 60 kbps/15 kbps (down/up;GmPRS); GSM 3G 7.2*5.76 mbps (down/up)

- покритие в над 160 държави в Африка, Азия, Европа и Австралия


IsatPhone 2 е сателитен телефон за най-суровите условия. Перфектно предаване на глас, GPS, изключителна здравина и издръжливост, и дълъг живот на батерията. I

 

- сателитна телефония

- SMS (160 символа)

- Интернет - circuit-switched: 2.4kbps

- данни за GPS локация

- глобално покритие с изключение на полюсите


Iridium 9555 е сателитен телефон, притежаващ всичко необходимо за осъществяване на мобилни сателитни комуникации. Има възможност за пренос на глас и данни. С Iridium 9555 може да разчитате на свързаност, където и да сте.

 

- сателитна телефония

- SMS (200 символа)

- кратки имейли

- Интернет - circuit-switcjed 9.9 kbps

- Глобално покритие от полюс до полюс


Thuraya XT Lite е малък, здрав и удобен телефон подходящ, в случаите, в които има нужда от комуникация по всяко време и без значение от GSM покритето, а разполагате с ограничен бюджет.

 

- телефонни разговори и SMS чрез сателитна връзка

- покритие в над 160 държави в Африка, Азия, Европа и АвстралияIridium GO!™ дава за първи път надеждна глобална връзка за гласова комуникация и трансфер на данни за смартфона или за до 5 мобилни устройства. Без грижи, без такси за роуминг. Просто свързани и във връзка, където и да сте, когато и да имате нужда, с всички устройства, които използвате ежедневно.

  

- гласови повиквания

- SMS

- Интернет

 


Направете смартфона си сателитен! Thuraya Sat Sleeve предлага възможностите на регионалната система Thuraya като разширение на Вашия смартфон. Поставете телефона си в Thuraya Sat Sleeve+ и вече можете да говорите или сърфирате в сателитен режим.

  

- телефонни разговори и SMS чрез сателитна връзка

- Интернет през сателит (GmPRS 60 kbps down/15 kbps up)

 


Където и да отидете, може да използвате своя телефон или таблет безпроблемно за разговори, съобщения и достъп до интернет независимо от клетъчната и фиксирана мрежи. IsatHub е вашата глобална и постоянна интелигентна връзка, чрез която да поддържате комуникация с офиса и приятели където и да отидете.

 

- гласови повиквания

- SMS

- Интернет - Standard IP: 384/240 kbps


Имате ли нужда от Internet там, където мобилните оператори нямат покритие? Thuraya IP+ Ви го предоставя с изключително удобен и малък сателитен модем.

  

Интернет:

- Standard IP: до 444 Kbps

- Streaming IP: до 384 Kbps

Покритие в над 160 държави в Африка, Азия, Европа и Австралия


  

 

 

 

За допълнителна информация относно параметрите на услугата, свържете се с вашия Акаунт мениджър или с Обслужване на клиенти на кратък номер 123/121. 

Поръчайте своя Мобилeн консултант на телефони: 121, 123, 0800 10 101 , на email: salesleades@vivacom.bg или чрез онлайн формата ни.  

Open cookie bot settings
към контакти