9.99 лв/мес

Стандартна цена

HBO

Заявете пакет HBO&Cinemax с включен достъп до новия Max и HBO On Demand.

 

Max ще се предлага за всички настоящи и нови клиенти на Vivacom от самия старт на услугата без допълнително заплащане като част от допълнителните ТВ пакети HBO и HBO&Cinemax и телевизионните пакети EON SAT PREMIUM и EON PREMIUM.
Достъпът до Max ще се осъществява от текущите клиенти със същите потребителско име и парола, използвани и за достъп до HBO Max, като е необходимо да се свали новото Max приложение от Google Play и Apple App Store.

Добавете към избрания от вас телевизионен пакет

Най-атрактивните телевизионни канали

 • HBO HBO2 HBO3

  Колко много жанрове!

  Гледайте всички касови продукции на големите студиа: хитовите сериали, филми, най-горещите светски събития, церемонии или концерти. вижте програмата

  HBO OD MAX

  НВО OD е уникална видеотека с най-добрите холивудски блокбъстъри.
  Max съчетава най-доброто от HBO, Discovery и Eurosport в уникално стрийминг преживяване.

  999лв/мес.

  Цена с 12/24-мес. договор: 9.99 лв/мес.

  Цена с безсрочен договор: 12.99 лв/мес.

 • CINEMAX CINEMAX2

  Най-доброто от киното на вашия TV екран!

  Cinemax е канал за ценители. Насладете се на качествено TV изживяване с култовите филми на най-големите студиа. вижте програмата

  399лв/мес.

  Цена с 12/24-мес. договор: 3.99 лв/мес.

  Цена с безсрочен договор: 5.99 лв/мес.

 • HBO HBO2 HBO3

  Колко много жанрове!

  Гледайте всички касови продукции на големите студиа: хитовите сериали, филми, най-горещите светски събития, церемонии или концерти. вижте програмата

  CINEMAX CINEMAX2

  Най-доброто от киното на вашия TV екран!

  Cinemax е канал за ценители. Насладете се на качествено TV изживяване с култовите филми на най-големите студиа. вижте програмата

  HBO OD MAX

  НВО OD е уникална видеотека с най-добрите холивудски блокбъстъри. вижте каталог
  Max съчетава най-доброто от HBO, Discovery и Eurosport в уникално стрийминг преживяване.

  1299лв/мес.

  Цена с 12/24-мес. договор: 12.99 лв/мес.

  Цена с безсрочен договор: 15.99 лв/мес.

Max


Новата Max платформа предлага много нови функционалности и подобрения, включително:


⬤  Нови и любими филми, сериали и детско съдържание, включително премиерните "Дюн: Втора част“, втори сезон на дългоочаквания оригинален сериал на HBO „Домът на дракона“, чиято премиера у нас ще е на 17 юни и много други.  

⬤  Ексклузивен достъп до най-популярните Warner Bros. заглавия и Max Original предложения с български субтитри  

⬤  Анимационно и семейно съдържание с дублаж на български  

⬤  Летни олимпийски игри „Париж 2024“  

⬤  До 5 индивидуални профила за възрастни и деца без ограничение на регистрираните устройства;  

⬤  До 2 едновременни стрийминга от един акаунт;  

⬤  Възможност за изтегляне на съдържание и гледане офлайн;  

⬤  И още много приятни изненади. 

 

Ползвай Web услугата 

Google Play badgeApp Store badge

 

 

 

Често задавани въпроси

 • Какво представлява Max?
 • Как да получа достъп до Max?
 • Какво ще стане с линейните канали на HBO?
 • Какво ще стане с HBO On Demand?
 • Съдържанието в Max ще бъде ли същото като в HBO Max?
 • На кои устройства/ платформи се поддържа Max?
 • Трябва ли да изтегля ново приложение?
 • Какъв е лимитът на броя устройства към един Max акаунт?

Не пропускай през месеца

 • Режимът

  Докато канцлерът Елена Вернам се подготвя за ежегодното честване на Деня на победата, умореният ефрейтор Хърбърт Зубак пристига в двореца, където е запознат със строгите здравни мерки на новия си шеф. След брифинг с висшите си министри относно предстоящата кобалтова сделка със САЩ, Елена укорява Зубак, че е спазвал твърде стриктно заповедите по време на пищния банкет.
 • Барби

  Филмът на Грета Гъруик ни представя един нов поглед към Барби. Да живееш в Барбиленд означава да бъдеш съвършено същество на съвършено място. Освен ако не си изпаднал в екзистенциална криза. Или не си Кен.
 • Истински детектив: Тъмната страна

  Докоснете тъмнината и тъмнината ще ви докосне. Изпепеляваща криминална драматична поредица, която проследява затруднени ченгета в напрегнати разследвания, които ги водят почти до отчаяние.
 • Аквамен и изгубеното кралство

  Джейсън Момоа още веднъж се превъплъщава в повелителя на водата Аквамен (Артър Къри), който вече е крал на Атлантида, съпруг и баща и живее в рутина. Старият му враг Блек Манта се появява отново обаче, и то по-силен от всякога. Той е твърдо решен да отмъсти за баща си и да унищожи всичко, на което кралят държи, а Артър търси помощ от огорчения си и заточен брат Орм (Патрик Уилсън). Двамата трябва да преодолеят различията си и да обединят сили, за да спасят семейството, Атлантида и света от сигурна гибел.
 • Животът и смъртните случаи на Робърт Дърст

  В новите шест епизода се разглеждат събитията след първия сезон от 2015 г., включително процесите за убийството на приятелката му Сюзън Берман и изчезването на първата му съпруга Кати Дърст. В поредицата участват заместник-окръжните прокурори Джон Люин и Хабиб Балиан, защитата на Дърст, водена от адвокатите Дик ДеГуерин и Дейвид Чесноф, както и журналисти и съдии, свързани с делата.
 • Дюн: Част втора

  "Дюн: Част втора" изследва митичното пътешествие на Пол Атреидски който се обединява с Чани и фремените, докато търси отмъщение срещу заговорниците, унищожили семейството му. Изправен пред избор между любовта на живота си и съдбата на познатата вселена, той се опитва да предотврати едно ужасно бъдеще, което само той може да види.
 • Уонка

  Базиран на необикновения герой в центъра на „Чарли и шоколадовата фабрика“ - популярният роман на Роалд Дал и една от най-продаваните детски книги на всички времена, „Уонка“ разказва удивителната история за това как най-великият изобретател, магьосник и шоколатиер се превръща в любимия Уили Уонка, когото познаваме днес.
 • Съпричастният

  Къртицата от комунистическата партия, Капитанът жонглира между исканията на своя началник на армията на Южен Виетнам, Генерала, и неговия ръководител от ЦРУ, Клод – и се бори със съвестта си, когато един от неговите другари е заловен от офицери от собствения му отряд. Предвид предстоящото падане на Сайгон, капитанът трябва да състави списък за евакуирани с полет до САЩ, когато получава изненадваща нова задача.

Обща информация

 1. Пакети HBO и HBO&Cinemax се предоставят чрез технологията Direct-to-Home или чрез интернет свързаност на Vivacom.

  

Допълнителни пакети HBO и HBO&Cinemax се предоставят на клиенти, които ползват телевизионна услуга Vivacom. Пакетите не се предлагат като самостоятелна услуга. Каналите и/или платформите HBO HD, HBO 2 HD, HBO 3 HD, Cinemax HD, Cinemax 2 HD и HBO On Demand са налични само за клиенти на телевизионна услуга чрез интернет свързаност на Vivacom. HD програмите и интерактивните функции се предоставят при наличие на техническа възможност.

 

Допълнителен пакет HBO&Cinemax се активира безсрочно като се начислява месечна такса за 30 дни от датата на активация. В случай на деактивирането му, месечната такса се заплаща в пълен размер и не се възстановява сума за периода, в който не е активен. Месечната такса за пакета се начислява към Вашата месечна сметка/фактура на всяко отчетно число.

 

Max e стрийминг услуга, собственост на Warner Bros. Discovery и/или свързани компании. Услугата се управлява от Общите условия, налични на този адрес: https://www.max.com/terms-of-use/bg-emea. Max се предоставя без допълнително заплащане към допълнителни пакети HBO и HBO&Cinemax и пакети EON SAT PREMIUM и EON PREMIUM и не е гарантирана.