• Мобилен интернет

i-Traffic

ПРОМО: Планове за мобилен
интернет с включени до
70 000 MB на максимална скорост

 

С абонаментните планове i-Traffic разполагате с неограничени включени данни, а благодарение на 4G мрежата е възможен бърз достъп до имейл, социални мрежи, онлайн игри, TV и видео стрийминг и всичко, което обичате да правите онлайн. С плановете i-Traffic получавате SIM карта за трафик на данни и изпращане на SMS, без възможност за провеждане на разговори.

  

 i-Traffic идва при теб с 4G устройство или MiFi модем за пренос на данни на изгодна цена.

  

 

  i-Traffic S i-Traffic M
i-Traffic L
i-Traffic XL i-Traffic XXL
Стандартна месечна такса 
9.99 лв.
15.99 лв.
19.99 лв. 27.99 лв. 39.99 лв.
Месечна такса при комбиниране
 9.99 лв.
 11.99 лв.
15.99 лв.
19.99 лв.
27.99 лв.
Включени MB
неограничени
Включени МВ на максимална скорост
3 000 MB
(1 500 + 1 500*)
8 000 MB
(4 000 + 4 000*)
14 000 MB
(7 000 + 7 000*)
24 000 MB
(12 000 + 12 000*)
70 000 MB
(35 000 + 35 000*)
Облачно пространство 
128 GB
128 GB 128 GB
128 GB
128 GB
Мобилна телевизия 45 канала 45 канала 45 канала  45 канала 45 канала
 
*Официални правила на промоция "i-Traffic с удвоени MB"

 

TV Go мобилна телевизия

до 45 ТОП ТВ канала, за да гледаш любимите си канали и филми навсякъде и по всяко време от своя мобилен телефон или таблет. 


Виж повече


Облачно пространство

128 GB включено облачно пространство, за да си сигурен, че никога няма да останеш без свободно място на твоето устройство.

 

Виж повече

 

 

 

Предплатен мобилен интернет за таблет и лаптоп без обвързващ договор      Виж повече

Получавате към своя i-Traffic план 4G устройство на изгодна цена:

 

Mi-Fi или 4G USB модем

При сключване на договор за плановете i-Traffic получавате на изгодна цена 4G USB модем или безжичен MiFi модем за пренос на данни.

Виж повече за VIVACOM 4G Mi-Fi модем 

Виж повече за LTE USB Stick Huawei E3372S

 

 

Добавете към своя i-Traffic план още MB на максимална скорост:
 

+Traffic 500

 

Добавете +Traffic 750 и вземете допълнителни 750 MB на пълна скорост за ден, седмица или месец, в случаите, в които вече сте използвали включения обем данни в основния план и се нуждаете от още.
 

Цена: 2.99 лв.     ВИЖ ПОВЕЧЕ

 

 1. Допълнителният пакет е валиден за нови и съществуващи абонати на тарифни планове с включени MB на висока скорост към плана или като допълнителен пакет за такива, с изключениe на Net&Call тарифите.  
 2. Клиентът заплаща съответната такса към месечната си сметка за основната мобилна тарифа, към която е добавил допълнителния пакет. 
 3. Неизразходваните MB от +Traffic 750 пакетa не се прехвърлят за следващия отчетен период.  
 4. При изтичане на валидността на пакети +Daily Traffic 750 и +Weekly Traffic 750, неизразходваните MB се губят.
 5. Активацията на допълнителен пакет +Traffic става чрез обаждане на Обслужване на клиенти на кратък номер 123 или през data.vivacom.bg.  
 6. Достъпването на data.vivacom.bg е възможно само през мобилната мрежа на VIVACOM.  
 7. Допълнителен пакет може да се заяви през сайта data.vivacom.bg само от съответния номер, към който да се активира пакета.
 8. При зареждане на 2 или повече еднотипни пакета, валидността на включените MB се увеличава до валидността на последния зареден такъв.
 9. При зареждане на 2 или повече различни пакети, с приоритет се използват MB по пакета с по-малка валидност

 

 1. При нова активация, без закупуване на субсидирано устройство, е необходимо да се заплати съответната цена на стартов пакет от 15.00 лв. с ДДС. Предплащането се възстановява във втората фактура, след заплащане в срок на първата фактура, а ако тя е на по-ниска стойност, остатъкът от него ще се приспада от следващите фактури до пълното му възстановяване.
 2. Тарифите са за данни без възможност за гласови услуги.
 3. Трафик на данни се тарифира на 1 KB.
 4. След изчерпване на включените MB на максимална скорост, скоростта се ограничава до 64 Kbps за всички планове. 
 5. Неизразходваните включени МВ на максимална скорост не се прехвърлят за следващ месец.
 6. За периода от активацията/подписването на договора до датата на първото отчетно число абонатът заплаща пропорционална част от месечния абонамент, съответстваща на броя на дните, в които са му предоставяни услугите. За същия период абонатът ползва съответната пропорционална част от услугите, включени в месечния абонамент. Едномесечните отчетни числа на VIVACOM могат да бъдат на датите 1, 8, 15 и 22.
 7. Максималният брой символи на един SMS, написан на латиница, е 160 символа. Максималният брой символи на един SMS, написан на кирилица, е 70 символа. SMS който е по-дълъг от упоменатите символи ще бъде таксуван като 2 или повече SMS-a, в зависимост от броя символи.
 8. Минималната продължителност на договора е 1 година.
 9. За достъп до мобилен интернет се предлагат само краен набор от динамично-разпределяни IP адреси. 
 10. Първоначално определената финансова граница на потребление за VIVACOM i-Traffic S/M/L/XL/XXL е 30 лв. При промяна на абонаментния план към такъв с по-високи параметри, определената финансова граница на потребление се променя съгласно ценовата листа на VIVACOM, като същата ще е съобразена с границата на новоизбрания план.
 11. Максимална/рекламирана скорост на пренос на данните в 4G мрежата на VIVACOM: при download - 112 Mbps, при upload – 37.5 Mbps; Максимална (рекламирана) скорост на пренос на данните в 3G мрежата на VIVACOM: при download - 42 Mbps, при upload - 5.74 Mbps; Максимална (рекламирана) скорост на пренос на данните в 2G мрежата на VIVACOM: при download - 236.8 Kbps, при upload - 118.4 Kbps. Максималните скорости са достижими при използване на съвместимо устройство. Максималните скорости не са гарантирани и зависят от натовареността и покритието на мрежата. За услуги с ограничен обем данни на максимална скорост, след изчерпване на включения обем данни на максимална скорост, скоростта се ограничава до 64 Kbps. Това, както и всяко отклонение от рекламираните скорости може да затрудни достъпа и разпространението на определени типове информация и съдържание, както и ползването на приложения и услуги, изискващи друга минимална скорост на интернет достъп.
 12. При спор относно качеството на услугата, същото се установява чрез механизмите за наблюдение, одобрени от Комисията за регулиране на съобщенията. VIVACOM не носи отговорност за влошено качество на услугата, породено от независещи от VIVACOM обстоятелства (напр. вида на устройствата за ползване на интернет услугата, едновременно ползване на услугата от няколко устройства, покритие и натовареност на мрежата, архитектурни и географски особености).

 

Промоционалната месечна такса със 100% отстъпка е валидна за пакет TV GO Start при сключване на нов договор или преподписване на съществуващ договор до чието изтичане остават не повече от 3 месеца за нови 24 месеца на тарифни планове VIVACOM SMART L/XL, VIVACOM i-Traffic S/M/L/XL/XXL за целия срок на договора. След изтичане на промоционалния период се заплаща стандартна месечна абонаментна цена за TV GO Start. Валидност на промоцията: 01.04.2017 г. – 30.04.2017 г.

Официални правила на VIVACOM TV GO START промоция със 100% отстъпка

 

Абонати, които сключат нов 24 месечен договор или преподпишат съществуващ договор до чието изтичане остават не повече от 3 месеца за нови 24 месеца за VIVACOM TV GO Start в "Комбинирай и спести" в комбинация с някой от следните тарифни планове – VIVACOM SMART L/XL, VIVACOM i-Traffic S/M/L/XL/XXL, получават 5.90 лв. с ДДС отстъпка от месечния абонамент за VIVACOM TV GO Start. След изтичане на промоционалния период се заплаща стандартна месечна абонаментна цена за TV GO Start. Валидност на промоцията: 01.04.2017 г. – 30.04.2017 г.

 

Официални правила на VIVACOM TV GO START с 5.90 лв. отстъпка в КиС

 

 

 1. План VIVA pCloud 128 GB се предлагакато част от включените услуги в тарифни планове i-Traffic S/M/L/XL/XXL.
 2. Услугата е налична за абонатите на посочените тарифни планове до прекратяване на техния договор за мобилната услуга;
 3. При прекратяване на договор или смяна на тарифния план с друг, различен от посочените, услугата автоматично става платена с месечен абонамент от 2.99 лв. с ДДС.
 4. Всички абонати на други мобилни тарифни планове на VIVACOM, които искат да използват облачното пространство VIVA pCloud 128 GB, трябва да плащат месечен абонамент от 2.99 лв. с ДДС.
 5. За да се възползват от облачното пространство, абонатите трябва да свалят мобилното приложение от VIVA Apps (за Android) или някой от познатите онлайн магазини за приложения (за други операционни системи).
 6. Регистрацията може да се направи през мобилното Android приложение VIVA pCloud или на линк www.pcloud.com/vivapcloud за другите операционни системи, като е задължително въвеждането на мобилен номер, за да бъде разпознат абонатът.
 7. Прекратяването на абонамента за VIVA pCloud 128 GB става през приложението или чрез изпращане на SMS на номер 1023 с текст „STOP 156”.
 8. Генерираният трафик през приложението не е безплатен, т.е. използването на мобилното приложение черпи от включените MB на максимална скорост в тарифния план или допълнителния пакет на абоната.
Каталог
 • 123Безплатен номер за обслужване на клиенти
 • 121Безплатен номер за обслужване на бизнес клиенти
 • Изпратете е-mail
 • Магазини
към контакти