• Абонаментен план

SMART Net

 

Ако искаш да си постоянно в нета, SMART Net плановете са създадени точно за теб. Дават ти двете най-важни неща - бърз и качествен интернет и още памет на смартфона.
 
Освен включените гигабайти на максимална скорост, получаваш 128 GB облачно пространство  от  VIVA pCloud, за да могат всичките ти важни файлове да бъдат винаги с теб. Към всичко това добавихме и достатъчно включени минути към всички в страната, за да не го мислиш, когато все пак се наложи и да се обадиш на някой. 

 

Търся план с повече разговори

  SMART Net S SMART Net M SMART Net L

Стандартна месечна такса

11.99 лв.
13.99 лв.
19.99 лв.

Месечна такса в комбинация

8.99 лв.
9.99 лв.
15.99 лв.
Включени минути към всички мрежи в страната
100
150
500
 Мобилен интернет
1 500MB
3 000MB
5 000MB
Скорост след изчерпване на MB на максимална скорост
64 Kbps
64 Kbps
64 Kbps
 Облачно пространство  
-
128 GB
128 GB
Мобилна телевизия
15 ТВ канала
15 ТВ канала
15 ТВ канала
Цена на минута за разговори към всички мрежи в страната
0.25 лв.
0.25 лв.
0.25 лв.
Цена на SMS към всички мрежи в страната
0.14 лв.
0.14 лв.
0.14 лв.
 

  

TV Go мобилна телевизия

до 45 ТОП ТВ канала, за да гледаш любимите си канали и филми навсякъде и по всяко време от своя мобилен телефон или таблет. 


Виж повече


Облачно пространство

128 GB включено облачно пространство, за да си сигурен, че никога няма да останеш без свободно място на твоето устройство.

 

Виж повече

 


 

Основни цени на този план с включен ДДС:

SMS към всички мрежи в страната 0.14 лв на съобщение
SMS към международни оператори 0.21 лв на съобщение
MMS към всички нац. мобилни оператори 0.60 лв на съобщение
WAP през CSD 0.06 лв на минута
Видео разговори към мобилната мрежа на VIVACOM 0.49 лв на минута
Видео разговори към други мобилни оператори 0.59 лв на минута
Разговори към страни от Първа международна група 0.36 лв на минута
Разговори към страни от Втора международна група 0.76 лв на минута
Разговори към страни от Трета международна група 1.26 лв на минута
Видео разговори към всички международни дестинации 1.62 лв на минута
Цена на минута за гласово повикване към номера с формат 0700 за VIVACOM Smart Net S, M, L 0.25лв., 0.25лв., 0.25лв.
Цени за обаждане/SMS към номера с добавена стойност

   
Информация за цени на международни разговори виж тук
 1. При нова активация е необходимо да се заплати гаранционен депозит на стартов пакет от 15.00 лв. Депозитът се възстановява във втората фактура, след заплащане в срок на първата фактура, а ако тя е на по-ниска стойност, остатъкът от него ще се приспада от следващите фактури, до пълното му възстановяване.
 2. Тарифирането е на минута. Минималната продължителност на разговор е 60 секунди.
 3. Трафикът на данни се тарифира на 1 KB.
 4. Включените минути не могат да се използват за разговори към номера с добавена стойност, международни разговори, универсални номера 0700. Неизползваните минути не се прехвърлят за следващ месец.
 5. Неизползваните MB не се прехвърлят за следващ месец. 
 6. Максимална/рекламирана скорост на пренос на данните в 4G мрежата на VIVACOM: при download - 112 Mbps, при upload – 37.5 Mbps; Максимална (рекламирана) скорост на пренос на данните в 3G мрежата на VIVACOM: при download - 42 Mbps, при upload - 5.74 Mbps; Максимална (рекламирана) скорост на пренос на данните в 2G мрежата на VIVACOM: при download - 236.8 Kbps, при upload - 118.4 Kbps. Максималните скорости са достижими при използване на съвместимо устройство. Максималните скорости не са гарантирани и зависят от натовареността и покритието на мрежата. За услуги с ограничен обем данни на максимална скорост, след изчерпване на включения обем данни на максимална скорост, скоростта се ограничава до 64 Kbps. Това, както и всяко отклонение от рекламираните скорости може да затрудни достъпа и разпространението на определени типове информация и съдържание, както и ползването на приложения и услуги, изискващи друга минимална скорост на интернет достъп.
 7. При спор относно качеството на услугата, същото се установява чрез механизмите за наблюдение, одобрени от Комисията за регулиране на съобщенията. VIVACOM не носи отговорност за влошено качество на услугата, породено от независещи от VIVACOM обстоятелства (напр. вида на устройствата за ползване на интернет услугата, едновременно ползване на услугата от няколко устройства, покритие и натовареност на мрежата, архитектурни и географски особености).
 8. За периода от активацията/подписването на договора до датата на първото отчетно число абонатът заплаща пропорционална част от месечния абонамент, съответстваща на броя на дните, в които са му предоставяни услугите. За същия период абонатът ползва съответната пропорционална част от услугите, включени в месечния абонамент. Едномесечните отчетни числа на VIVACOM могат да бъдат на датите 1, 8, 15 и 22.
 9. Индивидуално определената финансова граница на потребление за мобилния тарифен план VIVACOM Smart Net S/M/L е 30 лв. При промяна на абонаментния план към такъв с по-високи параметри, определената финансова граница на потребление ще е съобразена с границата на новоизбрания план. 
 10. Максималният брой символи на един SMS, написан на латиница, е 160 символа. Максималният брой символи на един SMS, написан на кирилица, е 70 символа. SMS който е по-дълъг от упоменатите символи ще бъде таксуван като 2 или повече SMS-a, в зависимост от броя символи.
 11. Минималната продължителност на договора е 1 година.

 

Официални правила на оферта за комбиниране на услуги

виж тук оферта със специални условия за хора със зрителни увреждания

Добавете към своя SMART план още MB на максимална скорост:
 

+Traffic 500

 

Добавете +Traffic 750 и вземете допълнителни 750 MB на пълна скорост за ден, седмица или месец, в случаите, в които вече сте използвали включения обем данни в основния план и се нуждаете от още.
 

Цена: 2.99 лв.     ВИЖ ПОВЕЧЕ

 

 1. Допълнителният пакет е валиден за нови и съществуващи абонати на тарифни планове с включени MB на висока скорост към плана или като допълнителен пакет за такива, с изключениe на Net&Call тарифите.  
 2. Клиентът заплаща съответната такса към месечната си сметка за основната мобилна тарифа, към която е добавил допълнителния пакет. 
 3. Неизразходваните MB от +Traffic 750 пакетa не се прехвърлят за следващия отчетен период.  
 4. При изтичане на валидността на пакети +Daily Traffic 750 и +Weekly Traffic 750, неизразходваните MB се губят.
 5. Активацията на допълнителен пакет +Traffic става чрез обаждане на Обслужване на клиенти на кратък номер 123 или през data.vivacom.bg.  
 6. Достъпването на data.vivacom.bg е възможно само през мобилната мрежа на VIVACOM.  
 7. Допълнителен пакет може да се заяви през сайта data.vivacom.bg само от съответния номер, към който да се активира пакета.
 8. При зареждане на 2 или повече еднотипни пакета, валидността на включените MB се увеличава до валидността на последния зареден такъв.
 9. При зареждане на 2 или повече различни пакети, с приоритет се използват MB по пакета с по-малка валидност

128 GB облачно пространство за съхранение на файлове, включено кам твоя план

 

Никога не оставаш без свободно място на твоетo устройство. Качваш видео и фото албуми онлайн и имаш достъп до тях от всяка точка на света. Цялата ти музикална колекция е на твое разположение винаги и по време на път или почивка можеш да слушаш любимата си музика без да се притесняваш за свободно място на устройството си.

Виж повече за viva pcloud

  

 

Правила и условия

 

 1. План VIVA pCloud 128 GB се предлага като част от включените услуги в тарифни планове Smart Net M/L.
 2. Услугата е налична за абонатите на посочените тарифни планове до прекратяване на техния договор за мобилната услуга.
 3. При прекратяване на договор или смяна на тарифния план с друг, различен от посочените, услугата автоматично става платена с месечен абонамент от 2.99 лв. с ДДС.
 4. Всички абонати на други мобилни тарифни плановена VIVACOM, които искат да използват облачното пространство VIVA pCloud 128 GB, трябва да плащат месечен абонамент от 2.99 лв. с ДДС.
 5. За да се възползват от облачното пространство, абонатите трябва да свалят мобилното приложение от VIVA Apps (за Android) или някой от познатите онлайн магазини за приложения (за други операционни системи).
 6. Регистрацията може да се направи през мобилното Android приложение VIVA pCloud или на линк www.pcloud.com/vivapcloud за другите операционни системи, като е задължително въвеждането на мобилен номер, за да бъде разпознат абонатът.
 7. Прекратяването на абонамента за VIVA pCloud 128 GB става през приложението или чрез изпращане на SMS на номер 1023 с текст „STOP 156”.
 8. Генерираният трафик през приложението не е безплатен, т.е. използването на мобилното приложение черпи от включените MB на максимална скорост в тарифния план или допълнителния пакет на абоната.
Каталог
 • 123Безплатен номер за обслужване на клиенти
 • 121Безплатен номер за обслужване на бизнес клиенти
 • Изпратете е-mail
 • Магазини
към контакти