Уют и готвене със страст в пицария Mamma Mia

 • -11%vivaclub Special
 • -11%vivaclub Premium
 • -11%vivaclub VIP

Пицария Mamma Mia е марка с над 19-годишна традиция и великолепна репутация. Тази репутация не е случайна - за ресторанта насладата от пиците, пастата, подправките и автентичния вкус на стара Италия са повече от религия. В Mamma Mia приготвят храната с внимание и стил, директно почерпили вдъхновение от многобройни посещения на Апенинския полуостров. Някои от тях са бяха истински изследователски експедиции в търсене на традиционни, уникални похвати на местни майстори-готвачи. И, както са научили от техния добър приятел Масимо Орио, главен майстор в гостилница «Гато Росо» в южния град Таранто, в областта Апулия, «няма нищо по-хубаво от кухнята на мама - ако искате един-единствен съвет - винаги гответе със страст и по домашному, с най-добрите пресни продукти. Защото по домашному е най-хубаво.»

 

Mamma Mia следва неотлъчно този негов съвет и до днес. За тях най-важни си остават la gente-хората, които им гостуват. Те държат на топлотата в отношенията, уюта на изживяването и старателното обслужване, защото няма нищо по-хубаво от класическа южна италианска кухня в приятелска обстановка, сервирана с внимание към детайла. Гордеят се, че нямат просто «клиенти», а съмишленици, за които винаги готвят с вдъхновение. И тъй като държат да са близо до вас дори когато не сте заедно в техните ресторанти, предлагат и бързи доставки до вашия дом. Защото никога не забравят Масимо и неговото «по домашному».

 

През 2009 г. компанията е сертифицирана по ISO 9001:2008 - международен стандарт за качество, поставящ постоянни високи изисквания и гарантиращ непрекъснат контрол върху всички процеси, с цел да бъде осигурено предлагането на продукт с постоянно високо качество, който да отговори на изискванията на клиентите, като се стреми към непрекъснато повишаване на тяхната удовлетвореност.  

 

Специално за притежателите на карта VIVAClub, пицария Mamma Mia предлага следните отстъпки:

 

 • - 11% при консумация в заведението и доставка по домовете

   Отстъпката не се комбинира с други промоции.

  Подобни оферти

  Open cookie bot settings
  към контакти