Атрактивни и стилни облекла от KENVELO

  • -10%vivaclub Special
  • -10%vivaclub Premium
  • -10%vivaclub VIP

Марката KENVELO е създадена през 1989 г. с първоначален акцент върху дънковите облекла. Постепенно брандът разширява дейността си, обогатява своето портфолио и се превръща в най-бързо разрастващата се фирма за производство и търговия на спортни облекла в Централна и Източна Европа. Вярна на философията си „Кенвело навсякъде”, днес марката е представена във всички по-големи градове в България.

 

Стилът на KENVELO е предпочитан от чувствителните към модата млади хора на възраст между 18 и 35 години. Брандът предлага богато разнообразие от дамски и мъжки облекла и аксесоари с атрактивен, актуален дизайн и високо качество, представени в просторни и функционално аранжирани магазини с отлично обслужване. В резултат на това KENVELO се превърна в любима и предпочитана марка на много млади хора и в България.

 

На своите клиенти KENVELO предлага клубни карти за ползване на отстъпки, ваучери за подарък, сезонни намаления и много други атрактивни промоции. Основната цел на KENVELO е да спазва философията си - да предлага на клиентите най-доброто на най-добрата цена! Защото в KENVELO вярват, че модата не е лукс – тя е ваше право.

 

Всички притежатели на карта за лоялни клиенти VIVAClub получават:

  • 10% за ненамалени стоки 

  • 5% за намалени стоки 

     

     

10% за стоките с етикети BEST PRICE за VIVAClub Special, VIVAClub Premium, VIVAClub VIP

Подобни оферти

Open cookie bot settings
към контакти