Какво е VIVAClub

Какво е VIVAClub ?

Добре дошли във VIVAClub - клубът на лоялните клиенти на VIVACOM!

 

VIVAClub е мястото, където всички настоящи клиенти на VIVACOM могат да открият разнообразие от специални предложения, атрактивни отстъпки и ексклузивни цени, предназначени изцяло за Вас - потребителите на телекомуникационните услуги на VIVACOM.

 

Ако вече използвате една или повече услуги на VIVACOM през последните 6 месеца и сте редовен платец за същия период, Вие вече сте част от VIVAClub и можете да се възползвате от всички предимства на Вашето членство, когато закупувате продукти в магазините на VIVACOM или ползвате продукти и услуги при нашите партньори.

 

Като член на клуба на лоялните ни клиенти, Вие получавате персонална VIVAClub  карта, с която се възползвате от преференции във всички VIVACOM магазини или в обектите на всички наши настоящи и бъдещи партньори.

 
Заявете своята VIVACLUB карта с обаждане на 123, или използвай Дигитална картаВиж отстъпкиКъде можете да се възползвате от специални предложения?

 

VIVACOM поддържа и развива партньорство с водещи компании в различни сектори на българския пазар:

 
  • банки и застрахователни институции;
  • туристически курорти и агенции;
  • хипермаркети;
  • бензиностанции и автомобилни компании;
  • хотели и ресторанти;
  • фирми за доставка;
  • аптеки, оптики, здравни центрове и други.

Това дава възможност Вие, лоялните клиенти на VIVACOM, да ползватe целогодишно преференциални условия в обектите на нашите партньори в цялата страна. Вие ползвате отстъпки с Вашата VIVAClub карта, която можете да заявите на телефон 123.


  ВИЖ най-близките обекти с ОТСТЪПКИЕксклузивни оферти от VIVACOM

Повече от всичко VIVACOM цени своите клиенти. Вече всички настоящи потребители на нашите телекомуникационни услуги могат да се възползват от изключителни ценови отстъпки при закупуване на устройства или продукти във всичките ни магазини, в цялата страна. Вие ползвате остъпки с Вашата VIVAClub карта, която можете да заявите на телефон 123.


Правила за участие

Изтегли
VIVAClub приложение

Лоялната програма на VIVACOM вече е част от
библиотеката с най-добрите български приложения:
VIVA Apps!

 

Виж повече

Каталог
към контакти