Приемник за сателитна Vivacom TV

 
Приемникът поддържа HEVC, MPEG-4, MPEG-2 видео формати, AAC аудио кодиране, DVB-S и DVB-S2 стандарти. Излъчваният от VIVACOM сигнал е с MPEG-4 кодиране на видеото и HE AAC кодиране на аудиото, което осигурява отлично качество на картината и звука. Поддържана резолюция 1920x1080 HD и 720x576 SD, както и 4:3 и 16:9 формат на картината. A/V изходите са HDMI и RCA Composite CVBS, Audio L/R.

 

Ръководство за употреба за модел Changhong

Как да работя с интерактивното меню?

Друго оборудване за сателитна VIVACOM TV

 

VIVACOM TV на повече от един телевизор

Може да използваш услугата на до 4 телевизора, като основният приемник се предоставя безплатно. За всеки следващ се заплаща месечен абонамент от 3.40 лв. с ДДС за срока на договора и 6.00 лв. след изтичането му. Ползването на Smart TV приложение се включва в максималния брой допълнителни приемници, които могат да се ползват към всяка услуга съгласно Общите условия.

 

Оборудване

 • Сателитна антена

  Висококачествената офсетова антена с размери 60 или 80 см. може да бъде инсталирана на вашата тераса или до прозорец, като изложението трябва да бъде южно или югоизточно. Дори и жилището ви да не е с такова изложение, сателитната антена може да бъде инсталирана на друго удобно за това място като покрива на сградата. Сателитната антена е изработена от висококачествена галванизирана стомана, което я прави издържлива на атмосферни условия за дълъг период на работа.

  Виж още
  Проверка за място на инсталиране
 • CA модул

  Компактният СА модул позволява приемането на сателитната телевизия на VIVACOM без STB приемник при телевизори с DVB-S2 тунер и CI слот. Устройството е малко по-голямо от кредитна карта и се поставя в слота на телевизора. То позволява управлението на телевизията само с едно дистанционно - това на телевизора. CA модулът се предоставя за ползване без допълнително заплащане, според актуалната ценовата листа на VIVACOM при подписване на нов срочен договор за услугата. Устройството може да се използва както за основен, така и за всеки допълнителен приемник..

HD приемникът поддържа MPEG-4, MPEG-2 видео формати, AAC аудио кодиране, DVB-S и DVB-S2 стандарти. Излъчваният от VIVACOM сигнал е с MPEG-4 кодиране на видеото и HE AAC кодиране на аудиото, което осигурява отлично качество на картината и звука. Поддържана резолюция 1920x1080 HD и  720x576 SD и 4:3 и 16:9 формат на картината. A/V изходите са HDMI и SCART, допълнително има аудио изходи RCA и SPDIF.

 • Услугата може да се използва на няколко телевизора (не повече от 4), като основният приемник се предоставя безплатно от VIVACOM.

 • Може да използваш услугата на до 4 телевизора, като основният приемник се предоставя безплатно. За всеки следващ се заплаща месечен абонамент от 3.40 лв. с ДДС за срока на договора и 6.00 лв. след изтичането му.