Интерактивен медиен портал TV GO


Музика, филми или спорт?
Всичко вече е на едно място с TV GO

Гледаш 24х7 най-актуалното съдържание с интерактивни функции. С телевизионната си услуга можеш да заявиш над 90 от най-гледаните TV канала, филмов пакет MAXI, HBO On Demand, Disney English, MAX Sport Plus и DiemaXtra.

 

Направи TV GO по твой вкус с мобилния си план


Сега с включен месечен бюджет на стойност до 30 лв


Вече можеш да избираш между 60 TV канала, филмов пакет MAXI, HBO On Demand, Disney English, MAX Sport Plus и DiemaXtra. VIVACOM ти дава бюджет за TV GO към плановете от SMART и i-Traffic *, с който имаш свободата всеки месец да променяш съдържанието по твой избор. Избирай пакети, абонирай се за тях и ги променяй само с един логин в TV GO! 

 

 

Виж как да се абонираш

 

 

 

 

 

 

 

 ИЗТЕГЛИ ОТ: 

   Huawei Badge 
 
 

Приложението TV GO е налично за всички мобилни устройства с операционни системи:

Android с версия 5.0 и по-висока, iOS с версия 13.0 и по-висока, както и през WEB при използване на някой от следните уеб браузъри Chrome, Firefox, Safari, поддържащи HTML5.

Бюджетите за TV GO към мобилни услуги не са достъпни за ползване през WEB.

 

 

 

TV канали в TV GO 4Free (демо версия)

Общи и новини
Общи и новини
Допълнителни канали
Допълнителни канали
Филми
Филми
Детски
Детски
Допълнителни канали
Хоби и спорт
Хоби и спорт
Музика
Музика
Научно популярни
Научно популярни
Допълнителни канали
За възрастни
За възрастни
Канали, които не са с 24-часова програма
Допълнителни канали
Към канала има допълнителна TV функция

TV GO 4Free (TV GO 30+)

TV GO 4Free се предлага без допълнително заплащане като демо версия на услугата TV GO и предоставя достъп до 30+ TV канала с възможност за добавяне на допълнителни пакети по избор. Всеки клиент на VIVACOM с активна услуга от нас и регистрация в портала My VIVACOM може да се възползва от възможностите за забавление на TV GO 4Free.


Активирай TV GО в 4 лесни стъпки

01Заяви
Заяви услуга TV GO в най-близкия магазин на VIVACOM
02Изтегли
Изтегли приложението TV GO за мобилни телефони и таблети от Google Play и Apple App Store  или уеб версията
03Регистрация
Регистрирай се в портала Моят VIVACOM на www.my.vivacom.bg.
04Вход
Въведи потребителското си име и парола от портала Моят VIVACOM, за да гледаш TV GO.

TV GO е мобилна телевизия, която може да се използва на мобилни устройства и през WEB. Приложението е налично за всички мобилни устройства с операционни системи: Android с версия 5.0 и по-висока, iOS с версия 13.0 и по-висока, както и през Web при използване на някой от следните уеб браузъри Chrome, Firefox, Safari (поддържащи HTML5) на линка тук Абонамент за пакети TV GO и Видеотеката HBO On Demand не са достъпни през WEB. Качеството на услугата TV GO зависи от интернет мрежата. TV GO за мобилни услуги може да се използва на 1 устройство едновременно и на 3 устройства едновременно с телевизионни услуги. Абонатът използва потребителското си име и парола от My VIVACOM за достъп до услугата. TV GO не може да се използва извън пределите на Република България.

 

*По условия на „Лятна промоция Smart 2020” всички частни абонати, които сключат нов или преподпишат съществуващ договор, до чието изтичане остават не повече от 3 мес., за нов срок от 24 мес. за план SMART M+/L/L+/XL/XL+/U ще получат бюджет на стойност съответно 5.00/10.00/15.00/20.00/25.00/30.00 лв. с ДДС за всеки месец от срока на договора, който може да се използва за закупуване на дигитални услуги в медиен портал TV GO. По условия на „Промоция i-Traffic лято 2020” всички частни абонати, които сключат нов или преподпишат съществуващ договор, до чието изтичане остават не повече от 3 месеца, за нов срок от 24 месеца за тарифен план i-Traffic M+/L+/XL+/XXL+ ще получат бюджет на стойност съответно 5.00/10.00/ 20.00/30.00 лв. с ДДС за всеки месец от срока на договора, който може да се използва за закупуване на дигитални услуги в медиен портал TV GO. Неизползван бюджет не се прехвърля за следващия месец. Закупени услуги над стойността на бюджета се заплащат съгласно условията на TV GO. Промоциите са валидни до 30.06.2020 г.

 

Официални правила на "Лятна промоция SMART 2020"
Официални правила на "Промоция i-Traffic лято 2020"

 

Общи условия за предоставяне на услугата VIVACOM TV - 15.11.2019
Общи условия за предоставяне на услугата VIVACOM IPTV - 15.11.2019
Общи условия за мобилни услуги