Интерактивна телевизия

4.80 лв/мес

Стандартна цена

VOYO

Гледайте любимите си филми, сериали и предавания навсякъде и по всяко време. С допълнителен пакет  VOYO можете да гледате съдържанието на компютър, телефон и таблет, а с VIVACOM TV вече и на своя телевизор. Ексклузивен спорт, филми, сериали - без реклами!

 

Заявете пакет VOYO с обаждане на 123 и се забавлявайте


Виж сайта на VOYO

Не пропускайте уникалните футболни срещи от Шампионска лига по канал VOYO Cinema на позиция 94, като се абонирате за пакет VOYO от VIVACOM!

 

 

UEFA Шампионска лига

21 декември, събота, 21:45 Монако – Лил (Френска Лига 1)
11 декември, сряда, 22:00  Атлетико Мадрид - Локомотив Москва

4 декември, сряда, 20:00 

Тулуза – Монако (Френска Лига 1)

27 ноември, сряда, 22:00

Славия Прага - Интер

6 ноември, сряда, 22:00

Байер Леверкузен – Атлетико Мадрид

23 октомври, сряда, 22:00

Интер – Борусия Дортмунд

2 октомври, сряда, 22:00

Валенсия – Аякс

25 септември, сряда, 20:00

Лил – Олимпик Лион (Френска Лига 1)

28 август, сряда, 22:00

Брюж – ЛАСК

21 август, сряда, 22:00                  Динамо Загреб – Розенборг

Топ заглавия

 • Скъпи наследници

  “Скъпи наследници” разказва историята на голямо, разединено семейството, принудено отново да заживее под един покрив в село Бели Вит, за да получи огромното си наследство на стойност 1,2 милиона евро.
 • Божествено

  Джан Манай е известен психиатър, който води популярно тв шоу за психотерапия. Джан с лекота завоюва женските сърца, но когато среща красивата танцьорка Дуру, той се влюбва силно.
 • Сълзи от рая

  Дженет е изоставена от майка си още като бебе и израства в беден квартал, отгледана от баба си Мукадес.
 • Всички мои мъже

  Наскоро разделила се със съпруга си (Майкъл Шийн), Алис решава да започне живота си отначало и заедно с двете си малки дъщери се връща в родния Лос Анджелис. Вечерта, в която празнува 40-ия си рожден ден, тя се запознава с трима младежи, твърдо решени да успеят в света на киноиндустрията и същевременно отчаяно нуждаещи се от жилище. Алис се съгласява да ги приюти временно в дома си, но уговорката им прераства в нещо неочаквано...
 • Фермата Нов свят

  В новия сезон на Фермата влизат две групи участници в две отделни ферми. Темата на сезона „Нов свят“ е актуалното предизвикателство за зрители и участници, която поставя на фокус социалното разделение в обществото ни.
 • Такси 5

  Силван Маро - парижко топ ченге и ненадминат автомобилен шофьор, е принуден да се премести в полицейското управление в Марсилия. Местният бивш полицейски началник и настоящ кмет на града с рекордно ниско одобрение, Гибер, му възлага мисия - да спре всяващата ужас "италианска банда", ограбваща бижутерийните магазини в околността със състезателните си Ферарита. За да успее, Маро няма друг избор, освен да се съюзи с Еди Маклуф - племенник на небезизвестния Даниел и най-лошият шофьор в Марсилия, но същевременно и единственият с достъп до легендарното бяло такси...
 • Хотел Елеон - всички сезони

  Съдържанието не е подходящо за зрители под 12 години. Шеф готвача Виктор Баринов излиза в пенсия, а Елинор Андреевна среща мъжа на свойте мечти. Но животът продължава: Михаил Джекович отговаря за реда в хотела, шеф готвача на ресторанта Виктор, назначава Сеня, а Настя получава неочаквано повишение, което съвсем не радва Костя. Всичко върви нормално, докато хотела не се оглавява от Павел, племенник на бившия хазаин..
 • Откраднатата принцеса

  Руслан, един странстващ артист, който мечтае да стане рицар, среща очарователната Мила и се влюбва в нея, без дори да подозира, че тя е дъщерята на краля. Но уви, щастието на двамата влюбени не е писано да бъде вечно. Двамата преодоляват опасни препятствия в името на любовта.

Обща информация

 1. Допълнителен пакет VOYO може да се добави към всеки от основните TV пакети TV S+, TV M+, TV L+ и TV XL+. Максималният брой VOYO пакети е три броя за самостоятелните услуги и шест броя за комбинация от услуги VIVACOM IPTV и VIVACOM FiberNet.
 2. VOYO се предоставя без минимален срок, с месечна абонаментна цена от 4.80 лв. с ДДС, само за частни клиенти.
 3. Пакетът може да се заяви само на телефона за обслужване на клиенти на VIVACOM - 087 123. Със заявяването на пакета ще бъде изпращана парола за достъп до съдържанието на VOYO платформата, на посочената от клиента електронна поща. Достъпът се предоставя чрез интернет страница http://www.voyo.bg/.
 4. Услугата VOYO се заплаща чрез VIVACOM и се предоставя от БТВ Медиа Груп ЕАД, в съответствие с условията публикувани на http://www.voyo.bg/. Всички други условия за ползване на услугата VOYO са предмет на уреждане между абоната и доставчика на услугата БТВ Медиа Груп ЕАД, ЕИК 130081393, гр. София 1463, пл. "България" №1, Административна сграда на НДК, ет. 11