Интерактивна телевизия

4.80 лв/мес

Стандартна цена

VOYO

Гледайте любимите си филми, сериали и предавания навсякъде и по всяко време. С допълнителен пакет  VOYO можете да гледате съдържанието на компютър, телефон и таблет, а с VIVACOM TV вече и на своя телевизор. Ексклузивен спорт, филми, сериали - без реклами!

 

Заявете пакет VOYO с обаждане на 123 и се забавлявайте


Виж сайта на VOYO

Не пропускайте уникалните футболни срещи от Шампионска лига по канал VOYO Cinema на позиция 94, като се абонирате за пакет VOYO от VIVACOM!

 

 

UEFA Шампионска лига

25 ноември, сряда, 22:00

Байерн Мюнхен – Залцбург

4 ноември, сряда, 22:00

Челси – Рен

28 октомври, сряда, 22:00

Борусия Дортмунд – Зенит

21 октомври, сряда, 22:00

Манчестър Сити – Порто

30 септември, сряда, 22:00 Залцбург – Макаби Тел Авив
23 септември, сряда, 22:00  Молде – Ференцварош

Топ заглавия

 • Фермата Нов свят

  В новия сезон на Фермата влизат две групи участници в две отделни ферми. Темата на сезона „Нов свят“ е актуалното предизвикателство за зрители и участници, която поставя на фокус социалното разделение в обществото ни.
 • Унищожителят

  В дълбините на Северния ледовит океан, капитан Джо Глас издирва изпаднала в беда американска подводница, когато попада на информация, че руснаците подготвят мащабен заговор за промяна на целия съществуващ световен ред.
 • Хотел Елеон - всички сезони

  Съдържанието не е подходящо за зрители под 12 години. Шеф готвача Виктор Баринов излиза в пенсия, а Елинор Андреевна среща мъжа на свойте мечти. Но животът продължава: Михаил Джекович отговаря за реда в хотела, шеф готвача на ресторанта Виктор, назначава Сеня, а Настя получава неочаквано повишение, което съвсем не радва Костя. Всичко върви нормално, докато хотела не се оглавява от Павел, племенник на бившия хазаин..
 • Завинаги

  Сюрея е млада певица, която живее скромно в Истанбул. Всичко обаче се променя завинаги, когато се влюбва във Фарук Боран – богат и красив бизнесмен.
 • Фитнес

  Ася никога не е била слаба, но най-важното е, че наднорменото й тегло изобщо не я притеснява. В живота й няма място за комплекси и каквито и да било ограничения.
 • Овца или вълк 2: Голям прас

  Обединеният град на овце и вълци живее спокоен и тих живот, докато не се появят двама неочаквани гости.
 • Един дъждовен ден

  Гетсби Уелс е колежанин от много богато семейство с по-голям преуспяващ брат и доста възрастни родители, който не се престарава особено с ученето.
 • Фатално затишие

  Тайнственото минало на капитан на риболовно корабче напомня за себе си с пълна сила на малък карибски остров, когато бившата му съпруга се обръща към него с отчаяна молба за помощ.

Обща информация

 1. Допълнителен пакет VOYO може да се добави към всеки от основните TV пакети TV S+, TV M+, TV L+ и TV XL+. Максималният брой VOYO пакети е три броя за самостоятелните услуги и шест броя за комбинация от услуги VIVACOM IPTV и VIVACOM FiberNet.
 2. VOYO се предоставя без минимален срок, с месечна абонаментна цена от 4.80 лв. с ДДС, само за частни клиенти.
 3. Пакетът може да се заяви само на телефона за обслужване на клиенти на VIVACOM - 087 123. Със заявяването на пакета ще бъде изпращана парола за достъп до съдържанието на VOYO платформата, на посочената от клиента електронна поща. Достъпът се предоставя чрез интернет страница http://www.voyo.bg/.
 4. Услугата VOYO се заплаща чрез VIVACOM и се предоставя от БТВ Медиа Груп ЕАД, в съответствие с условията публикувани на http://www.voyo.bg/. Всички други условия за ползване на услугата VOYO са предмет на уреждане между абоната и доставчика на услугата БТВ Медиа Груп ЕАД, ЕИК 130081393, гр. София 1463, пл. "България" №1, Административна сграда на НДК, ет. 11