Интерактивна телевизия

0.00 лв/мес

4.99 лв/мес

Промо цена

4K Ultra

Влез в един нов свят от ново измерение

 

 

 

⬤  По-голяма детайлност и острота на картината.

⬤  Разнообразно съдържание за почитателите на Ultra HD стандарта.

⬤  Още по-кинематографично и завладяващо преживяване.

 

 

  

Какво включва 4K Ultra?

 

Спиращи дъха места, срещи с необикновени хора и невероятни културни събития. Пътуване, природа, екстремни спортове, изкуство и култура, начин на живот и още много. Влез в света на FunBox UHD още сега.

 

 

Готов ли са за пътешествие във вселената на лукса? Знаеш ли как изглежда изкуството да живееш сред яхти, скъпоценни бижута, маркови напитки и още много? Интересуваш ли се от новини за света на лукса и луксозния начин на живот. Твоят пристан е Luxe TV 4K– 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата.

Виж и слушай поп-фолк музиката, както никога досега. Planeta 4K ти предоставя 4 пъти по-висока резолюция на картината и 4 пъти по-високо качество от вече популярния HD формат.

Внимание, внимание! Това е Extasy 4K – класика в жанра! Изисква смелост и воля за пълнолетни.

 

Обща информация

  1. Допълнителен пакет 4K Ultra се предоставя на клиенти, които ползват VIVACOM TV чрез Интернет свързаност от VIVACOM.
  2. Всички допълнителни пакети се предоставят при наличие на техническа възможност и не се предлагат като самостоятелна услуга.
  3. Допълнителен пакет 4K Ultra се предлага за срок на абонамент от 12/24 месеца или в условия на безсрочен абонамент при месечна такса в размер на 4.99 лв. с вкл. ДДС. Безсрочният абонамент може да се прекрати по всяко време без неустойки, като месечната такса за конкретния отчетен период, в който е бил активен, се дължи в пълен размер.
  4. Допълнителен пакет 4K Ultra не е приложим за сателитна телевизия от VIVACOM, IPTV GO (IPTV в чужда мрежа), мобилна телевизия TV GO, кaкто и за интерактивна телевизия от VIVACOM, предоставяна върху ADSL/VDSL свързаност.
  5. За активация на допълнителен пакет 4K Ultra се изисква наличие на приемник модел Skyworth (HPH07) под главната IPTV услуга, предоставяна по оптична свързаност.
  6. 4K каналите не се предоставят като част от пакет TV XL+ и следва да се заяви допълнителен пакет 4K Ultra отделно за достъп до тях към този основен ТВ пакет.

 

 

 

Официални правила на промоция „IPTV и 4K в „Комбинирай и спести““