Samsung поръчай предварително

Samsung Galaxy Z Fold6/ Z Flip6

 Galaxy AI is here

  

Новата серия Galaxy Z Flip6/Fold6 са компактни, привличащи вниманието смартфони, които ти позволяват да изразиш себе си с лекота. Разполагат с Galaxy AI и професионална камера, идеална за зашеметяващи фотосесии, включително възхитителни нощни портрети и по-ясни и ярки кадри. Flip6 е проектиран с флуиден, модерен, тънък и елегантен вид, което го прави най-компактния смартфон в серията Galaxy, подсилен с рамка от Armor Aluminium и Corning Gorilla Glass Victus 2 за издръжливост. От друга страна, Galaxy Z Fold6 комбинира мощността на компютър с преносимостта на смартфон, като притежава супер тънко тяло и универсален екран за мултитаскинг. Той също включва Galaxy AI, специално за сгъваеми устройства, и нова 50MP камера система, подобрена с ProVisual Engine за невероятни пейзажи и портрети. И двата устройства предлагат водоустойчивост с рейтинг IP48 и разполагат с иновативни решения за охлаждане, за да осигурят гладка работа.

 


Samsung поръчай предварително

 

*Частните клиенти, имат възможност в периода от 10.07. от 16.00 ч. – 23.07.2024 г. до 23:59:59 ч. да закупят или заявят на лизинг на www.vivacom.bg новите модели Samsung Z Flip6 и Samsung Galaxy Z Fold6. - Всеки клиент, който заяви на www.vivacom.bg покупка на Samsung Galaxy Z Fold6 в брой или на лизинг, със или без договор за услуга, получава отстъпка от 350 лева, при връщане на стар телефон (без значение от марката и модела) на посочения адрес: гр. София, Ул. Петър Панайотов 18, ВИВАКОМ Централен склад за своя сметка след като попълни и приложи формата от линка.

Отстъпката е еднократна. При връщане на повече от едно устройство, се прилага само една отстъпка за един закупен смартфон Samsung Galaxy Z Fold6. Посочените цени са финални и включват отстъпката за връщане на стар телефон. При фактическото връщане на апарата, цената не се променя.
- Всеки клиент, който заяви на www.vivacom.bg покупка на Samsung Galaxy Z Flip6 в брой или на лизинг, със или без договор за услуга, получава отстъпка от 300 лева, при връщане на стар телефон (без значение от марката и модела) на посочения адрес: гр. София, Ул. Петър Панайотов 18, ВИВАКОМ Централен склад за своя сметка след като попълни и приложи към пратката документа от линка. Отстъпката е еднократна. При връщане на повече от едно устройство, се прилага само една отстъпка за един закупен смартфон Samsung Galaxy Z Flip6. Няма да бъдат приемани апарати, ако не са придружени от надлежно попълнен документ от линка . Телефони ще бъдат приемани в периода на кампанията, а именно от 10.07.2024 г. до 24.07.2024 г. Посочените цени са финални и включват отстъпката за връщане на стар телефон. При фактическото връщане на апарата, цената не се променя.
Устройствата заявени в периода на кампанията ще бъдат доставяни от 24.07.2024 г., спрямо наличностите по модели, цветове и памет. Количествата на продуктите са ограничени! Сроковете за доставка са ориентировъчни. Поради независещи от Виваком България ЕАД причини е възможно удължаване на посочения срок за доставка.
Пълна информация за настоящата оферта можете да намерите на: Официални правила

 

Open cookie bot settings
към контакти