Samsung поръчай предварително

Samsung Galaxy Z Fold6/ Z Flip6

 Galaxy AI is here

  

Galaxy Watch Ultra е проектиран да работи в екстремни условия, включително температури до 50°C и надморска височина 9000 м, благодарение на мощния си 3 nm процесор. С батерия, издържаща до 100 часа в енергоспестяващ режим, и новия сензор Samsung BioActive, часовникът следи здравето ви в реално време. Водоустойчив е и проследява различни водни спортове като плуване и каяк. Навигацията, базирана на GPX данни, предоставя подробни указания, а функцията Track Back ви връща безопасно обратно. За спешни случаи, мощната сирена от 86 децибела сигнализира за помощ, а часовникът предлага SOS функция и разпознаване на падания. Интелигентните реакции в движение с AI ви позволяват бързи и подходящи отговори на съобщения.

 


Samsung поръчай предварително

 

*Частните клиенти, имат възможност в периода от 10.07. от 16.00 ч. – 23.07.2024 г. до 23:59:59 ч. да закупят или заявят на лизинг на  www.vivacom.bg новите модели Galaxy Watch Ultra 47mm, Galaxy Watch7 44mm и Galaxy Watch7 40mm. - Всеки клиент, който заяви на www.vivacom.bg покупка на Galaxy Watch Ultra 47mm, Galaxy Watch7 44mm и Galaxy Watch7 40mm в брой или на лизинг, със или без договор, ще получи устройство в комплект със:

- Galaxy Watch Ultra 47mm в комплект с "trail" каишка за всеки часовник в тъмносиво

- Galaxy Watch7 44mm в комплект с "fabric" каишка за всеки часовник в морскосиньо

- Galaxy Watch7 40mm в комплект с "fabric" каишка за всеки часовник в бледорозово.

Устройствата заявени в периода на кампанията ще бъдат доставяни от 24.07.2024 г., спрямо наличностите по модели, цветове и памет. Количествата на продуктите са ограничени! Сроковете за доставка са ориентировъчни. Поради независещи от Виваком България ЕАД причини е възможно удължаване на посочения срок за доставка. Пълна информация за настоящата оферта можете да намерите на: Официални правила

 

Open cookie bot settings
към контакти