SafeBeep

Използвайте смартфона си, за да осигурите

безопасността на близките си

 

⬤  Приложението Ви помага да защитите любимите си хора като останете информирани за тях.

⬤  Близките Ви са на един клик разстояние от Вас, когато използвате приложението.

⬤  Осигурете всекидневна грижа за тях с помощта на SafeBeep.

 

Изтегли сега от:

 

За повече информация посетете сайта www.safebeep.bg

Какво е SafeBeep?
SafeBeep

 

 

 • SafeBeep е иновативно мобилно приложение, което позволява на потребителите да използват смартфона си, за да осигурят безопасността на близките си.
 • Приложението включва напълно автоматизирана многофункционална аларма и система за наблюдение, които се активират при инциденти и животозастрашаващи ситуации.
 • SafeBeep е идеално приложение за тези, които искат да защитят любимите си хора и да бъдат информирани, в случай че те се намират в опасност.
 • Приложението се сваля и инсталира на смартфона на защитения потребител, като му дава възможност да се свърже със Защитника и другите членове на семейството.
 • Автомобилен инцидент

  Приложението установява кога защитен потребител е участвал в автомобилен инцидент и незабавно уведомява Защитника за местоположението, статуса на човека, дистанцията и времето, необходимо, за да се стигне до мястото на инцидента. След сигнала системата започва да изпраща автоматични актуализации за местоположението на потребителя на картата на всеки шестдесет (60) секунди.  

  Важно е да се отбележи, че за да се активира функцията Автомобилен инцидент, скоростта на автомобила трябва да е над 12км/ч и потребителят да носи телефона в себе си или вътре в автомобила.

 • Падане

  SafeBeep може да засече както удара от падането, така и посоката на падане на защитения потребител. Тази функция е особено удобна при възрастните.

  В случай на падане, до всички членове на семейството се изпраща сигнал, който посочва местоположението на потребителя на картата и посоката на падане. След сигнала системата започва да изпраща  автоматични актуализации за местоположението на потребителя на картата на всеки шестдесет (60) секунди.

  Важно е да се отбележи, че за да може SafeBeep да регистрира падането, потребителят трябва да носи смартфона във вертикална позиция в чантичка около кръста, в джоба на панталона или във вътрешен джоб на връхната си дреха. Също така, сигналът за падане се активира само когато потребителят остане в паднала позиция за повече от 30 секунди.

 • Задаване на безопасен периметър

  SafeBeep може да установи всякакво нарушение на зададения около дадена зона безопасен периметър. Тази функция е особено удобна за защита на хора, които страдат от Алцхаймер или за да защити малки деца и възрастни от отвличане.

  В случай на нарушение на периметъра алармата, която се активира и изпраща до членовете на семейството, показва и местоположението на потребителя върху картата. След сигнала системата започва да изпраща продължителни автоматични актуализации за местоположението на потребителя на картата.

  Потребителят може лесно да промени зададените граници на зоната (в км) в диапазона от 200м до 40км като отиде в секция "Настройки".

  Важно е да се отбележи, че за да функционира известяването при напускане на безопасния периметър, GPS функцията на вашия телефон трябва да бъде включена.

 • Тайно предупреждение

  В случай, че защитен потребител е в опасност и се нуждае да уведоми своя Защитник веднага, без да бъде забелязан, SafeBeep осигурява "тиха" аларма, която да бъде активирана чрез плъзване на ръката върху телефонния екран.

   

  Когато защитения потребител активира тайното предупреждение, членовете на семейството, които са активирали получаването на известия, веднага получават текстово известие. Съобщението, което се появява на екрана им показва името на човека, активирал алармата и времето, в което е активирана. Като натиснат върху съобщението известените членове на семейството могат да видят местоположението и вида на алармата, както и статуса на дадения човек.

 • SOS предупредителна аларма

  SOS предупредителна аларма е ръчното предупреждение, което при активацията си изпраща моментално известие до членовете на семейството, които са активирали получаването на известия. Когато е включена, тя изпраща сигнал след четири (4) секунди, през които човекът може да я отмени.
 • Задаване на допустима скорост

  SafeBeep може да улови евентуално превишаване на допустимата скорост, предварителнo зададена от настройките на приложението, и да сигнализира на Защитника.

  В случай на превишаване на допустимата скорост, се активира сигнал, който се изпраща до членовете на семейството. Сигналът предоставя информация за скоростта на потребителя и местоположението му на картата.

  Услугата позволява на потребителя да зададе лесно допустимата скорост от 20км/ч до 200км/ч.

  За да работи известяването при превишена допустима скорост е нужно GPS функцията на вашия телефон да бъде включена.

 • Местоположение на близък

  SafeBeep може да установи местоположението на всички защитени потребители на картата. Тази функция посочва местоположението на потребителя върху картата на всеки четири (4) минути и може да бъде деактивирана по желание на всеки от защитените потребители (напр. тийнейджъри). Въпреки това, другите функции ще останат активни и ще продължат да защитават потребителя.  
 • Отбелязване

  SafeBeep дава възможност на потребителите да използват функцията Отбелязване, за да обявят местоположението си и да го споделят с всеки един от членовете на семейството. 
 • Чат

  SafeBeep осигурява тази функция, за да даде възможност на потребителите си да комуникират отделно с определен човек от семейството или да изпратят съобщение до цялата семейна листа. 
 • Дестинации 

  SafeBeep дава възможност на потребителите си да зададат множество дестинации за семейната група и следователно да бъдат уведомени при пристигането или тръгването на/от дадено място. 

Регистрация и създаване на семейна група

 • Включете приложението от съответната иконка, въведете мобилния си номер и натиснете „вход”.

 • След това натиснете „създай ново семейство“.

 • Попълнете нужните данни.

 • Изберете местоположение на дома като натиснете бутона „промени“.

 • Задръжте и преместете иконата или напишете адреса

 • Изберете предпочитан език и натиснете бутона “Запази“.

 • Ще получите SMS с четирицифрен код, за да верифицирате номера си.

 • Въведете кода в съответното поле. Прочетете и приемете Правилата и условията за ползване и Политиката за поверителност, за да продължите

 • За да завършите регистрацията добавете близки към Вашето семейство.

Добавяне на близък към семейната група (Android)

 • Ще се отвори екран със списъка Ви с контакти.

 • Изберете потребителя, който искате да поканите към SafeBeep семейството Ви и натиснете бутона „Поканете избраните“.

 • Ще се появи съобщение за успешно изпратена покана.

Добавяне на близък към семейната група (iOs)

 • Ще се отвори екран със списъка Ви с контакти.

 • Изберете потребителя, който искате да поканите към SafeBeep семейството Ви и натиснете бутона „Поканете избраните“.

 • Ще се появи съобщение за успешно изпратена покана.

Кратка демонстрация на основните функции

 • Меню

 • Моите близки

 • Отбелязване

 • Чат

 • SOS предупредителна аларма

 • Тайното предупреждение

 • Местоположението на близки

Успешна регистрация

 • След края на демонстрацията ще бъдете пренасочени към основния екран на приложението.

 • Вече може да започнете да използвате SafeBeep.

 

 

 1. Често задавани въпроси за SafeBeep

  1. Какво е SafeBeep?

    

   SafeBeep е иновативно мобилно приложение, което позволява на потребителите да използват Android или iOS смартфона си, за да осигурят безопасността на близките си. Приложението включва напълно автоматизирана многофункционална аларма и система за наблюдение, които се активират при инциденти и животозастрашаващи ситуации. SafeBeep е идеално приложение за тези, които искат да защитят любимите си хора и да бъдат информирани, в случай че те се намират в опасност. Приложението се сваля и инсталира на смартфона на защитения потребител, като му дава възможност да се свърже със Защитника и другите членове на семейството.

  2. Откъде мога да сваля приложението?

    

   Можете да свалите приложението от сайта ни www.safebeep.bg или от Google Play за устройства на Android и App Store за устройства на iOS.

    

  3. Може ли софтуерът на SafeBeep да работи на всеки телефон?

    

   SafeBeep функционира на а) Android смартфони, които работят на OS 6.0 или по-нови версии б) на всички iPhone устройства, които работят на iOS 10.0 или по-нови версии.

    

  4. Кой може да бъде Защитник?

    

   Всеки, който желае да защитава любимите си хора от потенциални опасни ситуации, може да стане Защитник. В момента, в който някой стане Защитник и създаде семейна група, всички членове на тази група стават Защитници едни на други. Ако някой вече не желае да получава сигнали от другите членове на семейството може да ги спре от настройките в менюто на приложението.

    

  5. Как мога да добавя близък в семейната група?

    

   За да бъде добавен близък към семейството трябва да изберете тази опция от менюто на приложението и да попълните необходимата информация за човека, който искате да поканите или да го изберете от телефонния указател на телефона Ви. Поканеният човек ще получи линк по SMS, за да свали приложението.

    

  6. Каква е ползата за по-възрастните потребители от това приложение?

    

   SafeBeep може да помогне на по-възрастен човек от Вашето семейство да бъде независим и в безопасност, тъй като Защитника се известява в случай на извънредна ситуация, дори и на разстояние. Защитеният потребител трябва да носи смартфона си в чантичка около кръста, в джоба на панталона или вътрешния джоб на връхната си дреха, за да бъде осигурена защитата. Приложението е подходящо за хора, страдащи от тежки заболявания като Алцхаймер, тъй като осигурява възможност за установяване на местоположението на тези хора. Със SafeBeep да живееш сам или да те оставят сам не означава да си незащитен.

  7. Може ли SafeBeep да изразходи батерията ми?

    

   Изразходването зависи от капацитета на батерията и от използването на телефона. SafeBeep винаги работи на фонов режим, за да може да изпраща известия и аларми при необходимост, а изразходването на батерията варира под средния процент за сходни приложения. Също така, SafeBeep използва интелигентни алгоритми, за да минимизира влиянието върху работата на батерията, особено когато потребителят не се движи, остава вкъщи или в офиса за известно време. Стандартната употреба на приложението ще намали батерията приблизително с 3-5% на час.

  8. Трябва ли да включа услугата 3G/4G или да се свържа с Wi-Fi, за да може приложението да работи добре?

    

   Да. За да работи приложението SafeBeep добре Ви съветваме да включите както услугата 3G/4G, така и WiFi. Въпреки това, в случай на извънредна ситуация, устройствата на Android включват тези функции автоматично. Потребителите на iOS трябва да включат тези функции ръчно.

    

  9. Има ли някаква ситуация, при която аз или някой от близките ми не сме защитени от SafeBeep?

    

   Услугата е създадена да функционира при покритие на мобилната мрежа. Следователно, функционирането на SafeBeep и услугата са условни и зависят от покритието на съответната мобилна връзка и качеството и спецификите на всяка от съответните връзки в зоната, в която ще бъде използвано приложението. Правилното функциониране на SafeBeep се определя и от състоянието и качеството на хардуера на всяко устройство, на което е инсталирано приложението, както и от случаите, при които потребителят сам е деактивирал някоя от защитите.

    

  10. Може ли SafeBeep да защити мен или членовете на семейството ми, когато пътуваме в чужбина?

    

   Да, но трябва да се уверите, че роумингът е включен.

    

  11. Искам да бъда защитен, но не желая личното ми пространство да бъде нарушавано. Какво да направя?

    

   SafeBeep не е приложение за шпиониране или следене, нито е с цел да наруши личното пространство на потребителя. Всички потребители са известени само когато има вероятност нещо да се е случило на защитен човек от тяхното семейство. Потребителите могат да изключат функцията за споделяне на местоположението, но да останат защитени, като това може да се направи от съответната секция вътре в менюто на приложението. Деактивиране на функцията за споделяне на местоположението е възможно и чрез секцията на сайта на SafeBeep "Семейна група", където можете да променяте настройките си (защита, профил и аларма). Правейки това, Вие не спирате защитата на приложението - SafeBeep ще уведоми любимите Ви хора в случай, че възникне извънредна ситуация.

  12. Как мога да изляза от приложението?

    

   Когато решите да излезете от приложението, изберете "Изход" от менюто. Като направите това SafeBeep ще спре да изпраща всякакви известия до членовете на семейството Ви. Въпреки това, Вие ще продължите да защитавате близките си като получавате известия за тях./p>

    

  13. От какво се нуждая за да използвам услугата?

    

   За да инсталирате SafeBeep Ви e необходим валиден мобилен номер, като това се отнася както за първоначалния потребител на приложението, който е Защитник на семейната група, така и за останалите членове, които са поканени да се присъединят. Поканените е нужно да въведат мобилния си номер, както и кода от получения SMS за верификация на номера, за да приемат поканата и да се регистрират.

    

  14. Как SafeBeep отчита падане?

    

   SafeBeep е приложение, създадено да отчита извънредни ситуации, отнасящи се до физическото състояние на защитения човек, например падане. За да бъде задействана тази функция, потребителят трябва да носи телефона в себе си по всяко време и в случай на падане да остане в паднала позиция за повече от тридесет (30) секунди.

    

  15. Как мога да активирам Tайно предупреждение?

    

   Тайно предупреждение може да бъде активирано при извънредна ситуация, като натиснете съответния бутон на главния екран. Веднъж активирана, този тип аларма Ви позволява да включите извънредната аларма тайно, без да пипате телефона и да бъдете забелязани от трето лице. Имайте предвид, че времето за реакция за всеки телефон е различно, затова е препоръчително да тествате тази опция веднага щом свалите приложението. По този начин ще разберете колко бързо или бавно трябва да плъзнете дланта си върху телефонния екран , за да задействате алармата. Също така е важно устройството да бъде без екранен калъф, за да може тайното предупреждение да функционира и устройството трябва да е поставено в хоризонтална позиция. Ако притежавате смартфон с Android, трябва да изключите екрана на мобилното устройство, след като сте активирали тайното предупреждение (за iOS устройства изчакайте телефонния екран да се изключи автоматично). Моля да вземете предвид, че тайното предупреждение остава активно, дори екранът на потребителя да е изключен.

    

   *Функцията „Тайно предупреждение“ не се поддържа за смартфони от серията Samsung Galaxy S.

    

  16. В кои случаи трябва да използвам Тайно предупреждение?

    

   Този тип предупреждение е разработено, за да извести в случай на извънредна ситуация, без да се налага да докосвате телефона си и следователно да бъдете забелязани. Препоръчително е тайното предупреждение да бъде активирано преди да си легнете, в случай че някой влезе с взлом да може незабелязано да известите Защитника.

  17. В кои случаи SafeBeep не изпраща известия?

    

   Трябва да се уверите, че телефонът Ви се намира във Вас в правилна позиция и че батерията не е паднала. Например, в случай на падане, ако телефонът е в чанта, която лежи на пода, той няма да предостави пълна защита и следователно няма да установи падналото тяло. Важно е да запомните, че трябва да носите телефона във вертикална позиция в чантичка около кръста, в джоба на панталона или вътрешния джоб на риза или яке и да имате предвид, че сигналът за падане се активира само когато потребителят остане в паднала позиция за повече от тридесет (30) секунди. Друг случай например е по време на шофиране, когато телефонът Ви трябва да бъде във Вас или вътре в колата. Освен ако батерията не е паднала, приложението веднага ще изпрати алармено съобщение до Защитника в случай на инцидент, при условие, че скоростта на колата е над 12км/ч. Моля да имате предвид, че е възможно приложението да не извести по представения начин заради проблеми с устройството или други външни фактори. Например, ако се намирате на някое място, където GPS сигналът е много слаб или изобщо няма такъв и задействането на алармата е активирано чрез мобилното устройство, известието ще бъде изпратено на членовете на семейството Ви, но местоположението няма да бъде налично или ще се показва последната известна позиция. GPS функционира като свързва устройството Ви с множество въздушни сателити и работи с изключително бърз сигнал, който изисква прецизно откриване. Затова всякаква форма на несъответствие или смущение при получаване на сигнала или дори проблеми със самия сигнал могат да предизвикат значително изместване на докладваната позиция. Следователно природни фактори като гъсти дървета, стръмни склонове, високи сгради или дори голяма облачност могат да имат негативен ефект или да прекъснат предаването на GPS сигнала между устройството Ви и сателитите. В допълнение, ако липсва мобилно покритие или интернет връзки и активирате сигнала, то SafeBeep няма да може да извести членовете на семейството Ви.

  18. Как мога да променя зададеното местоположение?

    

   Може да промените зададенато местоположение като отидете в съответната секция в менюто на приложението. Трябва да влезете в менюто и да изберете "Профил", след това да натиснете върху "Промени местоположението". Можете също да редактирате зададеното местоположение чрез сайта на SafeBeep в секция "Семейна група".

    

  19. Как мога да създам ново семейство?

    

   Първо, трябва да инсталирате и включите SafeBeep, като натиснете върху иконката. След това ще трябва да въведете мобилния си номер. Когато тази процедура е изпълнена, натискате върху "създай ново семейство" и попълвате нужните полета. В края на процеса по създаване на ново семейство ще трябва да поканите нови участници към семейството, което сте направили, като използвате телефонните си контакти или попълните нужната информация. Новите участници ще получат линк със SMS, за да свалят приложението, както и код, който да използват по време на регистрацията.

    

  20. Мога ли да създам повече от едно семейство?

    

   Засега един SafeBeep акаунт може да бъде свързан само с една семейна група. Ако искате да създадете втора семейна група, докато вече използвате съществуващ SafeBeep акаунт, трябва да се регистрирате с друг мобилен номер и да започнете процеса по регистрация отново.

    

  21. Мога ли да членувам в повече от едно семейство с един мобилен номер?

    

   Не, това не е възможно. Ако искате да членувате в друго семейство със същия мобилен номер, ще се наложи да изтриете профила си от текущото и да създадете нова семейна група или да се присъедините към вече съществуваща, след като получите покана.

    

  22. Как мога да променя профилната си снимка?

    

   Може да промените профилната си снимка, като влезете в менюто и изберете секция "Профил". Може да направите това и като посетите секция “Семейна група” в официалния сайт на SafeBeep.

  23. Как мога да изтрия съобщение от чата?

    

   Можете да изтриете съобщенията, които сте изпратили или получили след като сте си писали с човек от семейството, като натиснете бутона "Изтрий" в секция "Семеен чат".

    

  24. Как мога да откажа SOS предупредителна аларма?

    

   Софтуерът на приложението е създаден да ви осигури рамка от четири (4) секунди за да откажете всяко инцидентно натискане на SOS предупредителна аларма чрез бутона "отмени предупреждение".

    

  25. Какво да направя ако съм си забравил/а паролата?

    

   В случай, че сте забравили паролата си, може да я промените, като натиснете върху линка "Забравена парола" на екрана за влизане. Ще получите SMS за промяна на паролата. Може да я промените и чрез сайта на SafeBeep в секция “Семейна група".

    

  26. Какви са стъпките, които трябва да следвам, за да инсталирам SafeBeep на смартфона си?

    

   Ако сте нов потребител и ще бъдете Защитник на семейната Ви група, можете да свалите приложението от Google Play или App Store, както и да посетите уебсайта www.safebeep.bg. Веднага щом инсталирането приключи можете да включите приложението, като натиснете върху иконката и влезнете с мобилен номер. След като сте се регистрирали, можете да разширите своята семейна група, като поканите други хора да се присъединят чрез опцията "Добавяне на потребител" в менюто на приложението. Ако сте поканени ще получите SMS с линк от друг потребител, който е Защитник, от който да свалите приложението. Трябва да свалите приложението от линка и да го инсталирате на смартфона си. След това приложението ще Ви попита за мобилния номер, който бихте искали да ползвате. Въведете мобилния номер, на който сте получили поканата, както и кода за верификация, който ще получите. От този момент нататък вече сте част от Вашето SafeBeep семейство. Винаги можете да проверите и редактирате информацията, въведена от Защитника. Имайте предвид, че можете да използвате приложението от повече от едно устройство по едно и също време. В този случай от всяко от устройствата Вие можете да се свържете с останалите членове на Вашето SafeBeep семейство, но ще получавате известия за предупреждения само на първото устройство, с което сте влезли в приложението.

    

  27. Как мога да редактирам настройките на профила си?

    

   Можете да редактирате настройките на профила си като влезете в менюто и натиснете "Профил". Не забравяйте да запазите настоящите си промени, преди да излезете.

  28. Какви промени мога да правя в секцията "Профил"?

    

   В тази секция можете да изберете предпочитан език, да добавите или промените профилната си снимка, както и детайлите във Вашия профил. Имайте предвид, че можете да направите промени в настройките на профила си от съответната секция в “Семейна група" на официалния сайт на SafeBeep. Ако Вие сте Защитник на Вашето семейство, можете да промените настройките на всички Ваши близки.

  29. Какво представлява функцията "Отбелязване"?

    

   Тази функция известява близките Ви за настоящото Ви местоположение и изпраща съответната информация към техните смартфони чрез известия. Това е доста полезно в случаите, когато един човек от семейството иска да извести за местоположението си особено когато сигнала за "местоположение на близък" е изключен.

    

  30. Как мога да си чатя с близките ми?

    

   Започвате чата като натиснете върху съответната иконка на основния екран, която се намира долу вляво. Можете да изпратите съобщение до всеки участник индивидуално или до всички в семейната група като изберете опцията "Съобщение до всички".

    

  31. Какво е SOS предупредителна аларма? И по какъв начин се различава от Тайната аларма?

    

   SOS предупредителна аларма е ръчното предупреждение, което SafeBeep осигурява. Когато е включена, тя изпраща моментално известие под формата на сигнал до членовете на семейството, които са активирали получаването на известия. Тайното предупреждение дава възможност на потребителя да изпрати сигнал без да докосва телефона и така да избегне опасността да бъде забелязан.

    

  32. Какво символизира кръга на основния екран? Какво означава всеки символ в кръга?

    

   Началният екран на SafeBeep показва сигналите за защита, които са активирани или деактивирани според Вашите настройки. Активираните сигнали се показват в зелено, а деактивираните в сиво. Сигналите на приложението са: автомобилен инцидент: SafeBeep може да установи евентуално участие в автомобилен инцидент и веднага да уведоми Защитника за местоположението, статуса на човека, дистанцията и времето, нужни, за да се стигне до мястото, където се намира защитения човек. След сигнала системата започва да изпраща автоматични актуализации за местоположението на потребителя на картата на всеки шестдесет (60) секунди. Местоположение на близък: SafeBeep може да актуализира позицията на всички защитени потребители на картата на всеки 4 минути. Тази функция може да бъде деактивирана по желание на всеки един от участниците и все пак да продължи да осигурява защита. Задаване на безопасен периметър: SafeBeep може да установи всякакво напускане на зададения около дадена зона безопасен периметър. Тази функция е особено удобна за защита на хора, който страдат от Алцхаймер или за да защита на малки деца и възрастни от отвличане. След сигнала системата започва да изпраща продължителни автоматични актуализации за местоположението на потребителя върху картата. Падане: SafeBeep може да усети както въздействието на падането, така и посоката на падане на защитения човек. Тази функция е особено удобна при възрастните. Изпраща се сигнал до всички близки, който посочва местоположението на падналия човек на картата, както и позицията на тялото му. След сигнала системата започва да изпраща продължителни автоматични актуализации на всеки шестдесет (60) секунди. Задаване на допустима скорост: SafeBeep може да установи евентуално превишаване на допустимата скорост, която е първоначално зададена от софтуера на приложението, и да извести Защитника. Потребителите могат да редактират тези сигнали в "Настройки" в менюто на приложението, или могат да посетят “Семейна група” на сайта на приложението. Ако натиснете някоя иконка на основния екран на приложението, ще видите обяснение за нея (тази функция се отнася само за смартфони).

  33. Какво се случва ако член на семейството попадне в инцидент?

    

   Ако някой от защитените близки попадне в инцидент и натисне тайното предупреждение или SOS предупредителна аларма, се изпраща известие към членовете на семейството. Всеки член на семейството, който получава това известие може да избере да действа според една от тези 4 опции:

   - Да натисне на иконката "Местоположение" за да види настоящата позиция на попадналия в инцидент човек

   - Да натисне върху иконката "Дневна активност" за да види историята на действия на този човек, предшестващи времето, в което е изпратен сигналът

   - Да натисне върху "Заведи ме там" за да види маршрута, по който може да стигне до местоположението на този човек

   - Да натисне "Повикване" за да се свърже с човека изпратил предупреждение

  34. На какви езици е налично приложението SafeBeep?

    

   Към момента SafeBeep е наличен на български и английски.

    

  35. Ако избера да изляза от приложението, ще бъде ли изтрита въведената информация?

    

   Не, тъй като въведената информация се съхранява в облачно пространство. С мобилния номер и паролата си винаги можете да влезете в приложението. Само информацията за местоположението Ви се изтрива след 30 дни, както е обявено в регламента за съхраняване на информация на SafeBeep.

    

  36. Как мога да възстановя акаунта си, ако съм деинсталирал/а приложението по погрешка?

    

   Можете да посетите сайта на SafeBeep (www.safebeep.bg) и да кликнете върху секция "Свали приложението" от менюто. Изберете линк за теглене в зависимост от вида на смартфона Ви (Android/ IPhone). След това следвайте процеса по влизане в приложението, за да го използвате отново.

    

  37. Как мога да деактивирам абонамента си за SafeBeep?

    

   За да заявите деактивиране изберете опцията "Изтриване" от менюто и потвърдете изтриването. Уверете се, че сте получили SMS за регистрирана заявка по премахване на акаунта. Акаунтът ще бъде изтрит преди следващото таксуване за съответния мобилен номер и ще получите SMS, който потвърждава деактивирането на абонамента Ви. В случай, че не получите някой от потвърждаващите SMS-и се свържете с нас.

    

Може да използвате SafeBeep само ако мобилната Ви услуга на VIVACOM е на абонаментен план Smart S/S+/M/M+/L/L+/XL/XL+/U; i-Traffic XS+/S+/M+/L+/XL+/XXL+; Unlimited 50/150; Business Smart XS/S/M/L/XL/U или Business Traffic S/M/L/XL.

 

Всяка мобилна услуга не може да бъде част от повече от едно SafeBeep семейство по едно и също време.

 

Ползването на приложението черпи от включените в тарифния план МВ.

  

Регистрирайки се в приложението, Вие се абонирате за услугата SafeBeep срещу заплащане на месечен абонамент в размер на 1.49 лв. с ДДС, който ще бъде включен в следващата месечна сметка за мобилната Ви услуга. Ползването на приложението черпи от включените в тарифния план МВ.

  

Моля, преди да завършите регистрацията си, запознайте се подробно с:

⬤  Правила и условия за ползване на услугата SafeBeep и

⬤  Политика за поверителност и защита на личните данни на потребители на SafeBeep и www.safebeep.bg;

  

Предоставените от Вас лични данни при извършване на регистрация и ползване на SafeBeep и www.safebeep.bg се обработват и съхраняват от VIVACOM в съответствие с Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27.04.2016 г. относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни и за отмяна на Директива 95/46/ЕО).

  

 

  

към контакти