Обща информация за сътрудничеството

Техническа академия
"Vivacom Техническа академия" е един от най- мащабните проекти, съвместно с Технически университет - София 

 

За студентите, които биха искали да надградят своите знания с практически примери от реалния бизнес, ние от Vivacom и ТУ София създадохме проект от практически лекционни курсове, за да изградим заедно успешния професионален път на младите таланти.

 

Какво е необходимо, за да кандидатстваш по проекта:

 

- добри познания по английски език

- позитивизъм и желание за работа в голям и успешен екип

 

С предимство при избора са завършили 2-ри курс студенти от специалности „Телекомуникации", „Компютърни системи и технологии" и „Електроника“ на ТУ - София.

 

Проектът се провежда в два модула в рамките на двата семестъра през учебната 2023/2024 година.

 

 

 

Само 30-те студенти одобрени за участие имат привилегията да научат повече за:

  • „Стратегия и развитие на телекомуникационните мрежи"
  • „Софтуерни продукти и бази данни"
  • „Управление на проекти"
  • „Търговски решения и разработване на продукти и услуги"
  • „Технически английски език"
  • „Бизнес комуникация и презентационни умения“
  • „Правна рамка и регулация на телекомуникациите"

  

Студентите, които имат интерес да се включат в проекта е необходимо да изпратят CV в периода от 02.10.2023 до 29.10.2023 на Vivacom_ta@tu-sofia.bg.

 

Срещата с част от най-добрите специалисти на Vivacom обещава перспектива за успех.


icon man

Vivacom поддържа сътрудничеството си с ТУ София и в частност с Факултета по Телекомуникации, като ежегодно взема участие в церемонията по дипломирането на бакалаврите и магистрите от специалност Телекомуникации. Водещи мениджъри от Техническата дирекция на компанията награждават най- изявените дипломанти, като им дават полезни насоки за бъдещото професионално развитие, както и материални стимули за постигнатите високи резултати по време на следването.

 

Компаниятавзима участие в „Дните на кариерата“, които се провеждат за студентите в университета. На щандовете на Vivacom студентите могат директно да зададат въпросите си на специалистите по подбор на персонала и да получат подробна информация относно възможностите, които компанията предоставя за тях

 

Ключови специалисти от Vivacom участват в отворени за студентите презентации, в които разказват на практика за телекомуникациите и водещите технологии и тенденции в бизнеса.


icon settings
От 2012 година Vivacom стартира сътрудничество със студентската организация BEST, която е със седалище ТУ София.

  

Компанията се включва в различни инициативи на организацията, като помага на младите хора за открият реализация и ги запознава с актуалните технически решения в бизнеса.

  

Като един от основните работодатели за студентите от ТУ София, Vivacom работи в тясно сътрудничество с кариерния център като публикува актуални обяви за работа и стаж в интернет страницата или на табла в университета.

 

Като основен партньор на ТУ София компанията участва в акредитации и други външни оценявания на университета, както и в различни академични дискусии, свързани с нуждите на бизнеса и възможностите за университетите.

Open cookie bot settings
към контакти