Лятна стажантска програма 2022 г.

стажантска програма

Виж обявите за стаж

 

Обявяваме старта на 19-тото издание на Лятната стажантска програма на Vivacom. Готови сме да дадем възможност на млади и мотивирани хора да се докоснат до корпоративната среда, докато активно трупат знания и умения и заедно с това се забавляват, създавайки нови професионални контакти и приятелства. Лятната стажантска програма на Vivacom е страхотна възможност за старт на кариерното развитие.

 

Кой може да вземе участие в Лятната стажантска програма на Vivacom?

Всеки, който е готов да прекара три месеца от лятото си по един изключително полезен за неговото професионално развитие начин – работейки по реални проекти. Ценим високо хората, които желаят да се развиват и знаят как да преследват целите си.

 

Защо правилният избор за стаж е стажантската програма на Vivacom?

Лятната стажантска програма на Vivacom има история, принципи и традиции, които сме успели да съхраним и развием във времето. С готовност посрещаме предизвикателствата и едновременно с това се стремим да надграждаме непрекъснато лятната стажантска програма, като я правим още по-интересна и полезна за всички участници в нея.

 

В хода на програма участниците ще имат възможността да общуват с много други млади хора и доказали се професионалисти, както и да участват в различни дейности и обучения. Всичко това ще допринесе за развиване на техните комуникационни, организационни и професионални умения.

 

Какво да очаквате от участието си в програмата?

Позитивни емоции и очаквано добри условия на работа като:

  • 3-месечен трудов договор.
  • Възнаграждение и социални придобивки.
  • Индивидуален ментор по време на стажа.
  • Работа по реални бизнес проекти.
  • Участие в доброволческа инициатива, проекти и състезания.
  • Колективни и персонални обучения.
  • Церемония по сертифициране на всички, успешно завършили програмата.
  • Възможност за постоянна работа във Vivacom при успешно завършване на стажантска програма.

 

Как да се включите? Ако сте взели правилния избор - да се включите в Лятната стажантска програма на Vivacom, можете да изпратите Вашето CV и мотивационно писмо до 15 май 2022 г. на тук.

 

Очакваме ви!

    

Виж повече за стажантската програма

Open cookie bot settings